1356
Batman: Arkham Knight
  • machirarium
    Jobb lesz, ha inkább töröltetem a kommentem, nehogy emiatt közutálatnak örvendjek, és ha tényleg beválik az elméletem, akkor tőletek srácok bocsonatot kérek és próbáljátok valahogy törölni a memóriátokat ;)
  • TomStorm
    Egyetértek.Viszont ha így lesz akkor jó nagy spoiler lesz belőle:D
  • Myselor
    számomra is.bár tényleg én is azthittem joker még visszatér valahogy de nem.dúrva volt azt a lépést is meghozniuk.én alig hittem el:)
  • ratgab
    *magyarázata
  • ratgab
    Nekem eddig machirarium magyarázat tűnik a legvalószínűbbnek és a leglogikusabbnak.
  • Myselor
    az túl kórai lenne még nem telt el annyi idő csak épphogy megszületne a baba különben tényleg vannak erre utalások:)
  • Malakai
    Az, hogy új karakter lehet félrevezetés is. Teorizálás ezen elég sok van a neten. A Joker dolog marhaság szerintem, nem az ő stílusa.

És szerintem akkor se gáz, ha létező figura, csak magyarázat és történet kell neki, ennyi, fantázia emberek.
  • Fpocok
    Azt írták, új karakter lesz, szóval nem lehet ő.
  • Csokiturmix
    Na de az időbelileg nem stimmelne. Szerintem Joker feltámadt és ő lesz, mert Joker nélkül nincs Batman :)
  • Fpocok
    Én olyat is hallottam, hogy Joker fia lesz, mivel elméletileg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vannak pozitív terhességtesztek a HQ DLCben
    Ez nem tudom, hogy igaz-e, ezt nem játszottam, de remélem nem így lesz.
  • Myselor
    nagyon jó elképzelés így már értelmet nyert az egész ^^
  • Prince23
    Mondasz valamit, így már látom értelmét az iron-bat figurának.
    Remélem nem élő, létező személy lesz, mert annak gáz.
  • Zegi Norbi HUN
    Milyen igaz, én még nem is gondoltam erre:D
  • Zegi Norbi HUN
    Fogalmam sincs, csak hogy visszatér a régi csapat:)
  • machirarium
    Szerintem Arkham Knight nem egy valódi személy lesz, hanem Scarecrow gyártmánya, mármint a félelem gáz bevetésével előcsalogatja Batman legrejtettebb félelmét, ami az ő gonosz alteregója lesz.

Így megvalósul az az állítás, amit a készítők mondtak, hogy valóban egy teljesen új, eddig még nem létező karaktert alkottak meg, ugyanakkor ez a gyakorlatban csak Batman elméjének (és ez által a játékosok táborának) "megtréfálása".
  • Fpocok
    Ki lehet az Arkham lovag?
  • Malakai
    Ugyanaz a stúdió, szóval nem csoda ha dizájnban vannak hasonlóságok (bár szerintem az sem sok). Csak mert Azrael képregényes verziója nem igazán hasonlít.
  • TomStorm
    Nem tudom minek.Tették volna be Azrael-t pl.az is néz így ki
  • Malakai
    Ez az Arkham Knight.
    Én nem temetném, annak biztos, hogy megvan a háttere, hogy mire fel a denevérembert imitáló sisak. Engem pont érdekel, hogy milyen sztorija lesz.
  • Prince23
    Ez az új DC antihős... hát nagyon kreatív lett, mit ne mondjak :D
  • TomStorm
    A franc se tudja ki ez csak találtam a képet:D
    Tippre csak egy sima ellen lesz,semmi különös..
  • Malakai
    Ezt hol olvastad, hogy Mark Hamill benne lesz?
  • Prince23
    Mi ez? Iron-bat?

pff

Fekete Maszk volt Bruce Wayne tökéletes anti alteregója...

Most meg ez batman viszonylatban, Batman anti alteregó? pfff

Majd meglátjuk mi lesz ebből...
  • Zegi Norbi HUN
    Érdekes lesz, az tuti:D

Egyébként valóban Madárijesztő lesz a fő ellenfél, a Rocksteady marketing producere is megerősítette. Kíváncsi leszek ez a lovag milyen szerepet kap majd, na meg Joker-re is, ha belekerül:D(mi másért jönne vissza Mark Hamill:P)
  • TomStorm
  • Myselor
    hybrid :D
  • Csokiturmix
    Szerintem meg inkább Deathstroke-os.
  • Myselor
    hát ez elég batman copy és kicsit tényleg vasemberes a sisak a szeménél.fura.és ez a félig ilyen és olyan ruha nemtom.ha jó személyisége lesz és érdekes figura még lehet jó,de eddig nem nagy szám :D
  • Master91
    Csak nehogy össze keverjem Vasemberrel..
  • Zegi Norbi HUN
    Nah végre itt az a bizonyos lovag!!
    http://www.gamestar.hu/batman-arkham-knight-arkham-knight-rocksteady-studios-dc.html

Ezt is jól olvastam még annó:

"Egyébként már nem tudom hol olvastam, de a sajtósoknak mutatott demó végén ez új karakter(aki a fő gonosz) fegyvert tart Batman fejéhez, majd elsötétül a kép és elsül a fegyver."
  • mester1987
  • ratgab
    Egyetértek.
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem klassz:)
  • Prince23
    Bannernak?

• Shep
    Mert a Betmen történetek egytől-egyig Háború és Béke minőséget és mélységet vonultatnak fel.
  • mester1987
    Csak loptak a Rocksteadytól és egy b kategóriás hülye animációs stílusu sztorit tettek bele. Csak lejáratták. De remélhetőleg az Arkham Knight majd megmutatja milyen is egy Batman játék :)
  • Shep
    COD-nak is bejön már 10 éve :)
  • allock #116
    Ami már bevált, azon minek változtatni..
  • Shep
    Játékmenetre nagy hatással ebben a részben sem nagyon lesz semmi leszámítva az autókázást, persze kérdés mennyire sikerül jól megoldaniuk ezt a részét a játéknak, mert könnyen lehet, hogy több bosszúságot fog okozni, mint örömet.
  • Prince23
    A fel frissített helyszínelésen és az új kesztyűn kívül nem igen volt újdonság, ami számottevően a játékmenetre hatásos lett volna... Itt max a multi volt nagy újdonság, de azt már nagyon kevesne játsszák, ha egyáltalán játsszák is.