1356
Batman: Arkham Knight
  • grebber
    Minimium gépigény:

Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit)
    Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    6 GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 660
    2 GB VRAM
    DirectX® 11
    Internet kapcsolat
    45 GB szabad hely a merevlemezen

Ajánlott gépigény:

Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    8 GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 760
    3 GB VRAM
    DirectX® 11
    Internet kapcsolat
    55 GB szabad hely a merevlemezen

Ultra beállításokhoz ajánlott gépigény:

Intel Core i7-3770, 3.4 GHz | AMD FX-8350, 4.0 GHz
    8 GB RAM
    NVIDIA GeForce GTX 980
    3 GB VRAM
    DirectX® 11
    Internet kapcsolat
    55 GB szabad hely a merevlemezen

Maxhoz tiszta GTA 5 annak is 980 kell! Ej de telített lesz az év vége
  • Zegi Norbi HUN
    Remélem, hogy Catwoman lesz az új trailer-ben :)
  • grebber
    Batman: Arkham Knight - mindenki megkaphatja a PlayStation-exkluzív DLC-t
  • Shep
    Akkor addig legalább ki lehet vesézni a Witcher 3-at :)
  • EFRM
    nem baj, gecijo lesz
  • grebber
    Megint késik a Batman: Arkham Knight

Június 2--> Június 23
  • Myselor
    körülbelül.láttam már pofátlan dlc-ket.de nálam ez most nagyon betett.ha terveztem volna megvenni se venném meg.nagyon nemtetszik az ilyen húzás:) kibaszott szánalmas.szebbet nemtudok rá mondani.
  • Shep
    Egyre pofátlanabbak ezekkel a DLC-kkel. Lassan tényleg oda jutunk ,hogy megveszel egy játékot és megkapod a főmenüt, minden egyébhez DLC-k formájában juthatsz hozzá, egy játék áll majd 10-20 DLC-ből, hogy a végére 100 dolcsiért megkaphass egy majdnem teljes játékot, mert utána majd még jön ki plusz DLC ami amúgy már benne volt a játékban csak kivágták.
  • Myselor
    tehát ha nem rendeled elő,a játék normális elejét nem is láthatod .tök jó :D ja nem
  • hunbalee
    Ezt hozza a Harley Quinn dlc
  • Zegi Norbi HUN
    Basszus tényleg... Hogy nem vettem észre?! :D Viszont más DLC-ről nincs semmi. Olvastam azt is, hogy a Red Hood, Batmobile DLC exkluzív, amit csak néhány helyen adnak hozzá, de általában ettől függetlenül itthon is meg lehet majd venni ezekkel együtt a játékot, mint más játéknál is.
  • Zegi Norbi HUN
    Jó neked :D Én is játszanék már vele, de a gépem egy raklap fos :D
  • hunbalee
    Az itthon vett "sima" verziókhoz csak a Harley Quinn az alap ez rajta is van a borítók elején ,hogy jár hozzá.
  • Zegi Norbi HUN
    Azt hittem, az összeset meg lehet venni az előrendeléssel együtt vagy season pass lesz hozzá :/ GOTY-ra én is gondoltam egyébként, csak én annyit egyszerűen nem tudok várni :/ Már így is belebolondulok a várakozásba :D

Game.co.uk, Zavvi: valami ilyesmit kerestem magyar webshop-ban is, de ott egyiknél sem írnak semmi DLC-t(csesznek több infót oda írni) Külhonból nem akarok rendelni, jobb szeretném itthon, csak a sok várakozás miatt meg nehogy lecsússzak a limitáltról :/ Szóval nem egyszerű...
  • hunbalee
  • MoRT2195
    Én még mindig a Batman: AO-hoz várom a GOTY kiadást...
  • hunbalee
    Amióta a világ a világ kb ahány webshop annyiféle dlc rengetek jár külön külön.
    Akinek azonnal kell az válogasson.
    Én tuti hogy majd a jövő évben (vagy még idén év vége felé) megjelenő fullos GOTY verziót veszem majd.
    De sok helyen ugyanazt adják egyébként

Game.co.uk Harley Quinn in 4 exclusive challenge maps.

Zavvi Harley Quinn story pack + Red Hood Story Pack

És ahogy nézem ez a Harley Quinnes alap szinte mindenhol.
  • Zegi Norbi HUN
    Most ebben a Limited Edition-ben minden benne van? Mert van amin Harley meg Red Hood van, egy másikon meg Harley és a batmobile prototípus. Kap az ember ez mellé még season pass-t is? Totál ködös nekem ez az egész, ha esetleg valaki erre téved, válaszolhatna majd :D
    Magyar boltokban meg Memorial Edition a neve, de ezeket a pre-order DLC-ket meg sem említik
  • Zegi Norbi HUN
    Brutális!!!

Oké, megmutatták a "fő gonoszokat", de na, a többi szereplővel mi lesz már? Remélem nem június 2.-án fogom megtudni :/
  • TDC Geronimo
    *drool
  • hunbalee
  • grebber
    Batman meghal?
  • grebber
    Új képek
  • Zegi Norbi HUN
    Tényleg, el is felejtettem. Gondolom a fősztori előtt vagy után játszódik, nem úgy mint az Arkham City-nél, ahol közben átváltottunk rá.
  • Prince23
    Catwoman helyett most Harley Quinn lesz, mint női játszható kari.
  • Zegi Norbi HUN
    Gyönyörű lesz ez a játék, sajnos még fél év van a megjelenésig :( Nehéz lesz kivárni :( A Rocksteady nagyon eltalálta ezt a Batman szériát :O Emlékszem, mikor megjelent az Arkham City és haverom mondta, hogy próbáljam ki, mert nagyon jó (nem hittem neki:P). Aztán kb 1-1,5 évre rá gondoltam egyet és kipróbáltam. Azóta imádom Batman-t, habár előtte nem volt annyira a kedvencem. Utána mondta, hogy az Asylum-ot is próbáljam ki, mert arra megint nincsenek szavak, olyan jó. Azt gondoltam túloz, de egyáltalán nem így volt :D Szóval nálam örök kedvenc lett :) Itt Scarecrow nem tetszett először, mint főgonosz (talán a Batman filmek miatt gondoltam így). Aztán a trailerek után azt mondtam, ez badass lesz :D A szinkronszínész nagyot alakít , szóval várom :D "No more hope, no more Batman!"

Szerintetek egyébként lehet majd játszani megint Catwoman-nel, mint az Arkham City-ben? Szerintem nagyon sokat dobott a játékon. Azt nem tudom, hogy az Arkham City-nél mikor derült ez ki, de ennél ilyen infókat még nem olvastam sajnos. Azért reménykedem, hogy tovább viszik a történetét és Batman-nel valami komolyabb történeti szál is kibontakozik, ha már elvileg ez az utolsó nagy dobása a Rocksteady-nek a denevérrel :)
  • mester1987
    Lehet csak Challenge pack nem?
    Asylumban is az volt konzol exkl.
  • grebber
    Ja most olvasom ,hogy ps4 exluziv lesz a Scarecrow dlc.

Ami abból a szempontból vicces hogy ő a főellenség akkor minek külön dlc-rá
  • grebber
    Mit olvastál és hol?
  • machirarium
    Na ja, de csak PS4-en.
  • mester1987
    Eléggé elgurult a gyógyszerük, megint mint az Asylumban, ilyen óriás madárijesztővel. Jó lesz ez.
  • grebber
    Part III

• mester1987
    Bár azért kiváncsi leszek milyen lesz ez az új batmobilos cucc, nem csak videókon! A srácok nagyon értenek a Batman szériához, meg kell hagyni.
  • mester1987
    Reméljük jó lesz és nem lesz visszalépés. Az eddigi 2 rész tökéletes!
  • grebber
    Part II

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.01. 20:39:50
  • grebber
    Sok sok lol mindenhol ezt írják kb 1 dolgot nem tudhattunk eddig talán.
  • mester1987
    Batman: Arkham Knight - sok-sok infó pottyant az ülünkbe
  • TDC Geronimo
  • MoRT2195
    Annyira nem lesz érdemes, mert - ahogy a cikkben is le van írva - magyar idő szerint ez 6-án lesz hajnali 3-kor.
  • mester1987
    Érdemes lesz 5-én odakapcsolni!