5
  • Tetsuo
    #5
    A maszkos embereknek külön ajánlatok lesznek. :-)
    Mikor a Kanári-szigetek egyikén jártam, a csendes, múltat idéző La Gomerrán, a helyiek mesélték, hogy szuper lesz, ment Angela Merkel megkedvelte a helyet, ott szokott hegyet mászni és kapcsolatai (és érdekei) révén elintézte, hogy hamarosan lesz nemzetközi repülőterük. Milyen jó lesz majd, a kézzel készült, hagyományos tárgyakat meg a bio-termesztett növényeket többen megismerik, jönnek a túristák, mint a mellette fekvő szigetre, Tenerifére...
    Mondtam, hogy persze, az f@sza lesz. Az afrikai vendégmunkások és arabok árulják a kínai bóvlit,. mint szuvenír, ők meg majd dolgozhatnak a száz hotelegyikében, amit a külfüldiek üzemeltetnek majd a termőterületeken, mert az nagyobb haszon, mint a drága öntözéssel termelni bármit is... A minőséget el is felejthetik, mert arra globális szinten nincs igény ill. mindenhol kicsinálják. Végülis ott van előttük Tenerife is mint példa, de nem hitték el, hogy az ő szép szigetük is arra a kommersz, kiszolgáló sorsra jut.
    Hamarosan meglátjuk.
    A globalizáció, a nagytőke minden helyi, (igazi) különlegességet megsemmisít és terjeszti az ángolszász "kultúrát" és a pénz imádatát, homogenizálva az egész világot, degradálva minden értéket.
    Minden ezt elősegítő "fejlődés" csak egy láncszeme a sátáni gépezetnek, mint pl. az "intelligens" vásárlás.
  • Ender Wiggin #4
    ja, az intelligens üzletek mellett nyílnak majd a nemzeti maszk boltok.
  • Kelta
    #3
    hideg kiráz ettől a jövőtől....brrrr..
  • endrev
    #2
    "A boltokban már most is kamerák figyelnek minket, de azonosítani fogják az arcunkat, megállapítják a nemünket és a korunkat, és személyre szabott ajánlatokat látunk majd a kijelzőkön"

    Anyátokat... :D Elterjednek majd a maszkok... Hurrá...
  • MaRee
    #1
    És az intelligens vásárlók mikor jönnek?