Átírják a Szellemirtók 3 forgatókönyvét

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Jah, mint pl. a Zombieland is ugye?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zombee
Félreérted. Senki sem gondolta, hogy ez visszatart bárkit is attól, hogy leforgasson egy új részt, legyen az folytatás, reboot, remake, akármi. Épp tegnap néztem újra az elsõt, azt nem lehet felülmúlni, a jelenlegi komikusgenerációnak semmiképp. Persze kellett hozzá a remek magyar szinkron is. Abban néha vannak ma is jó pillanatok.

gondoljátok, hogy a teljes "klasszikus" szereplõgárda nemleges reakciója visszatart bárkit is attól, hogy mégis megcsinálják a filmet? majd zach efron, taylor lautner és justin timberlake beugrik, hozzájuk csapják a divatos jennifer lawrencet és esetleg beyonce-t meg kim kardashiant kisebb szerepekben. tutti siker.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

bakvarnyu
Bill Murray kijelentette, hogy nem érdekli ez a baromság bármennyit fizetnek,sokkal komolyabb szerepeket vállal már csak el.

Zombee
Ha már Harold Ramis-nak csak cameo jutott volna, és Dan Aykroyd is csak beugrik, Bill Murray-rõl pedig szó sem esik, inkább ne költsük a pénzt. Az elsõ két rész sikerének csak egy része volt a sztori meg a trükkök, sokat tett hozzá ez a három ember személyesen is. Hollywood-ban nincsenek ma olyan kaliberû komikusok, mint Bill Murray és Dan Aykroyd.
Harold Ramis nyugodjon békében! Remek vígjátékrendezõ és -író volt.

Easy: Jelenjen meg szellemként.