Szekeres Viktor

Átírják a Szellemirtók 3 forgatókönyvét

A napokban elhunyt Harold Ramis is szerepelt volna az új Szellemirtókban, így a szkriptet át kell írni.

Ahogy az várható volt, Harold Ramis halálával kapcsolatban a Szellemirtók (Ghostbusters) tervezett harmadik epizódjával kapcsolatban is jelentek meg újságcikkek. A The Hollywood Reporter szállította azt a hírt, miszerint a jelenleg is készülőben lévő forgatókönyvet át kell alakítani egy kicsit, hiszen abban Ramis karaktere, Dr. Egon Spengler is feltűnt volna. Nagy változásra egyébként nem kell számítani, hiszen mindössze egy cameóról lett volna szó, de már csak ezért is igen sajnálatos, hogy ilyen régóta húzódik a film előkészítése, s nem kezdődhetett el a forgatás.

Egyelőre tehát értelemszerűen azt sem lehet tudni, hogy mikor kerül bemutatásra a Szellemirtók harmadik része, melyben Dan Aykroyd biztosan szerepelni fog, bár valószínűsíthető, hogy valamikor jövőre, hiszen a tervek szerint idén kezdik el forgatni Clevelandben. Az új Ghostbusters-film története egyébként a Szellemirtók egy új generációjáról fog szólni, természetesen pár, korábbi epizódokból ismert színész feltűnésével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #6
    Jah, mint pl. a Zombieland is ugye?
  • Zombee #5
    Félreérted. Senki sem gondolta, hogy ez visszatart bárkit is attól, hogy leforgasson egy új részt, legyen az folytatás, reboot, remake, akármi. Épp tegnap néztem újra az elsőt, azt nem lehet felülmúlni, a jelenlegi komikusgenerációnak semmiképp. Persze kellett hozzá a remek magyar szinkron is. Abban néha vannak ma is jó pillanatok.
  • Ender Wiggin #4
    gondoljátok, hogy a teljes "klasszikus" szereplőgárda nemleges reakciója visszatart bárkit is attól, hogy mégis megcsinálják a filmet? majd zach efron, taylor lautner és justin timberlake beugrik, hozzájuk csapják a divatos jennifer lawrencet és esetleg beyonce-t meg kim kardashiant kisebb szerepekben. tutti siker.
  • bakvarnyu #3
    Bill Murray kijelentette, hogy nem érdekli ez a baromság bármennyit fizetnek,sokkal komolyabb szerepeket vállal már csak el.
  • Zombee #2
    Ha már Harold Ramis-nak csak cameo jutott volna, és Dan Aykroyd is csak beugrik, Bill Murray-ről pedig szó sem esik, inkább ne költsük a pénzt. Az első két rész sikerének csak egy része volt a sztori meg a trükkök, sokat tett hozzá ez a három ember személyesen is. Hollywood-ban nincsenek ma olyan kaliberű komikusok, mint Bill Murray és Dan Aykroyd.
    Harold Ramis nyugodjon békében! Remek vígjátékrendező és -író volt.
  • dregnarr1 #1
    Easy: Jelenjen meg szellemként.