25
  • Katalizátor
    Tehát mert most rengeteg film jön ki (megjegyzem ez bazinagy üzlet), most éri virágkorát a film??? Művészetről beszélünk! Hol találkozol ma olyan megoldásokkal, mint amiket Hitchcock vagy Kubrick hozott létre?
    Tudod mit? Rajzolok egy rakat pálcika-emberkét, eladom őket 1000 dollár/db és akkor újra éli virágkorát a festészet!
  • Narxis
    Igen azért.
  • McCartman
    Mi a faszom értelme van 10-15 évente újraforgatni filmeket? Minden generációnak meglegyen a saját godzillája vagy mégis mi a francért.
  • stukov
    Tényleg! Láttam az eredeti japán filmet, a Godzilla vs Mechagodzillát (voltam vagy 8éves:D)

Én se láttam atomot ebben az előzetesben, de ha azt is bírja, akkor kíváncsi vagyok mitől fog megdögleni.
  • who am I 7
    Kicsi tomiboj, mi lenne, ha azt mondanám : Hogy végtelenül egyszerű az, aki egy ilyen cgi szörnyre ráizgul és pénzt ad érte?Vagy bármilyen mai moslékért.
    Az ezerszer felvett jelenetekről meg ne is beszéljünk...minden, magát értelmesnek tartó ember, unja a műiességet, ezt a langyos posványt, amit ezek árasztanak.Unalmas,ötlettelen,erőltetett és mű.Ezek a mai filmek.Zombiknak készülnek és azok adnak ki pénzt rá.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezek szerint, nem láttátok az első, klasszikus japán filmet - éppen hogy az atomrobbantás ébresztette fel [meg se kottyant neki].
    Ha az akkori "tendenciát" folytatnák most, akkor bizony tucatnyi Little Boy sem árthatna sokat neki...
  • Wittgen
    Nekem az jött le az előzetesből, hogy bírja az atomot, bár lehet, hogy nagyon benéztem valamit. Amúgy mindenképpen megnézem, a '98-as is tetszett, a Cloverfield meg még jobban, szóval jöhet ez is.
  • stukov
    "ami ellen nem tudsz védekezni " - a mai technikával is simán lenne esély egy ilyen ellen, persze nem a dereka körül köröző helikopterrel.
    Mivel behatárolt a hatótávolsága felfelé, csak jó magasról meg kéne mindennel ami van és kész. Ha a bunkerrombolót meg az atomot is bírja akkor van gáz.
  • Garou
    Godzilla a japóknál kvázi a nukleáris bomba által okozott frusztrációt (is) megszemélyesítette, mint egyfajta büntetést, ami helyre teszi az önmagáról túl sokat gondoló emberiséget. Jön valami, ami ellen nem tudsz védekezni és jól meginzultál hátulról. Ahogy nézem a trailert szerintem hasonló, mintegy legyőzhetetlen "természeti csapás" lesz itt is a szörny. Már-már Cthulhu-s sztorikat idéző hangulata van. Érdekel, sőt, moziban nézős részemről. Más nem, szórakozok egy jót.
  • Jrex
    A történet lehet jó lesz, de szerintem akik szerették a 98-as amerikai godzillát, azoknak nem fog tetszeni, köztük nekem sem. Maga a lény nagyon gagyin néz ki(lehet akármilyen a cgi), meg lehetett volna jobban is tervezni a kinézetét, de jaj ne mert a japók megint besértődnek mint annó...Biztos nem moziban nézem...
  • tomboy013
    És miből látható, hogy Hollywood is meg Európa is döcög? Mert annyi látszik, hogy az elmúlt években iszonyat sok óriási költségvetésű film jött ki Hollywood-ból amik igencsak nagy bevételeket termelnek és ezekből egyre több van. Miért ne manapság élné virágkorát a filmipar?

Az ilyen zskat hozzászólásokat meg hagyjuk már meg a Sharknadó, Machete meg hasonló kategóriájú filmeknek....
  • Molnibalage
    Akkora zskat film, mint állat.
  • Katalizátor
    Nem a véleményed ellen szólok, de a film tényleg haldoklik! Nem nehéz ezt észrevenni! Hollywood mindenképp, Európa döcög, keleten viszont még vannak új megoldások, amik még éltetik.
    De hogy most élné virágkorát, az még viccnek is rossz!
    De hát így megy ez...
  • Yagami
    Én meg pont atzt várom ettő la sztoritól (utalnak is rá), hogy ne tudják elpusztítani a lényt. Az első részben is "nevetségesen" győzték le, szomorú is voltam, mivel mindig is Godzilla pártján álltam. Ha a Cloverfield-es lényt sem sikerült, remélem ő is megmutatja, mire való ez a koszlott emberi faj manapság.
  • Interfan
    Egyáltalán honnan tudjátok, hogy az emberek Godzilla ellen lesznek...?
  • tomboy013
    A filmipar bekrepált? :D Az kemény! Most éli virágkorát ha nem vennéd észre.
    Jön egy szörny, az ember megöli és ő a király? Tehát ebből az okos gondolatmenetből kiindulva az Alien is egy szar, mert előtte már volt olyan film ahol jött egy idegen és az ember király volt és megölte...
  • zetortraktor
    "ugy latom a filmipar bekrepalt...."

Haha. Pont most, amikor csütörtökön három fasza filmet is bemutattak itthon? Nem hinném, hogy a filmeknek bármi baja lenne.

Ja, hogy te szar filmeket nézel? Az csak a filmek hibája lehet. Vagy, várjunk csak...
  • zetortraktor
    Találkozik két ember és egymásba szeret. Romantikus filmek kilőve.
    Van egy gyilkos és elkapják a végén. Krimik kilőve.
    Egy őrült mészárol és az utolsó pillanatban kiderül, hogy mégsem halt meg. Horrorok pipa.

Nyilván, ha neked csak ennyi egy lényfilm, akkor nem neked valók. De akkor arra célzol, hogy egy tök ugyanolyan történettel bíró, csak pár másodpercben különböző "jön egy szörny és az ember nem öli meg"-filmet már megnéznél? Mert akkor örülhetsz, nem egy lényfilm erről szól.
  • bmw
    En nem nezem moziban az biztos.... Nemigen fogott meg benne semmi...
    Ugyanolyan mint a regi, jon egy "szorny" az ember meg kiraly es megoli.... de joooo...hu de fasza.. minek is kellene ebben orulni.?....unalmas, ugyanaz mint volt a regebbi semmi extra... mint jo par film mostanaban... ugy latom a filmipar bekrepalt.....
  • tomboy013
    Szerintem van egy raklap film aminek semmi realitása nincs, komolyan is vették és mégis remek film lett(az imdb top 250-ben is biztos vagyok, hogy legalább 100 ilyen film van)... Nem értem a negatív hozzáállást, trailer alapján igazán jónak tűnik. Az más kérdés hogy mi lesz a végeredmény, de addig ne szóljátok le a filmet még ez ki nem derül.
    Nem terveztem eddig, hogy moziban nézem, de ez a trailer meggyőzött, hogy erre talán érdemes pénzt áldozni.
  • Ender Wiggin #5
    egy ilyen sztorinak, aminek az ég világon semmi realitása nincs, nagyon rosszul áll, ha komolyan veszik...
  • AZUL
    hát mikor anno néztem az emmerich féle verziót, azt mondta ez állati... azt mikor másodszor láttam, egyes jeleneteknél erősen húztam a számat, pl, mikor a kartonházak fehérre pingált ablakai mellett száguld a helikopogó... meg sorolhatnám. pedig a szönyet jól megcsinálták, élethű is volt, de ez ilyen effektek rohadtul elveszik a jó ízét.. itt pedig minden részleteben kivan hegyezve a vizualitás... mint a monsterben. nem vagyok gojira rajongó, de ez mérföldekkel komolyabb, és jobb film lesz. hogy sikeres is? majd kiderül...
  • Narxis
    Ez rohadtjó lesz!!!!
  • emberz
    Annyival már különb lesz az előzőnél, hogy végre komolyan veszi!
  • Ender Wiggin #1
    a tréler alapján egy dologban lesz különb a 15 évvel ezelőtti godzillánál: a gyík méretében. minden másban pont olyan gagyi. emmerich legalább nem vette túl komolyan.