Előzetes alapján nagyon jó lesz az új Godzilla-film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod mit? Rajzolok egy rakat pálcika-emberkét, eladom õket 1000 dollár/db és akkor újra éli virágkorát a festészet!
Én se láttam atomot ebben az elõzetesben, de ha azt is bírja, akkor kíváncsi vagyok mitõl fog megdögleni.
Az ezerszer felvett jelenetekrõl meg ne is beszéljünk...minden, magát értelmesnek tartó ember, unja a mûiességet, ezt a langyos posványt, amit ezek árasztanak.Unalmas,ötlettelen,erõltetett és mû.Ezek a mai filmek.Zombiknak készülnek és azok adnak ki pénzt rá.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ha az akkori "tendenciát" folytatnák most, akkor bizony tucatnyi Little Boy sem árthatna sokat neki...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mivel behatárolt a hatótávolsága felfelé, csak jó magasról meg kéne mindennel ami van és kész. Ha a bunkerrombolót meg az atomot is bírja akkor van gáz.
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Az ilyen zskat hozzászólásokat meg hagyjuk már meg a Sharknadó, Machete meg hasonló kategóriájú filmeknek....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De hogy most élné virágkorát, az még viccnek is rossz!
De hát így megy ez...
Jön egy szörny, az ember megöli és õ a király? Tehát ebbõl az okos gondolatmenetbõl kiindulva az Alien is egy szar, mert elõtte már volt olyan film ahol jött egy idegen és az ember király volt és megölte...
Haha. Pont most, amikor csütörtökön három fasza filmet is bemutattak itthon? Nem hinném, hogy a filmeknek bármi baja lenne.
Ja, hogy te szar filmeket nézel? Az csak a filmek hibája lehet. Vagy, várjunk csak...
Van egy gyilkos és elkapják a végén. Krimik kilõve.
Egy õrült mészárol és az utolsó pillanatban kiderül, hogy mégsem halt meg. Horrorok pipa.
Nyilván, ha neked csak ennyi egy lényfilm, akkor nem neked valók. De akkor arra célzol, hogy egy tök ugyanolyan történettel bíró, csak pár másodpercben különbözõ "jön egy szörny és az ember nem öli meg"-filmet már megnéznél? Mert akkor örülhetsz, nem egy lényfilm errõl szól.
Ugyanolyan mint a regi, jon egy "szorny" az ember meg kiraly es megoli.... de joooo...hu de fasza.. minek is kellene ebben orulni.?....unalmas, ugyanaz mint volt a regebbi semmi extra... mint jo par film mostanaban... ugy latom a filmipar bekrepalt.....
Nem terveztem eddig, hogy moziban nézem, de ez a trailer meggyõzött, hogy erre talán érdemes pénzt áldozni.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams