Strife
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helló! van 12000 ft értékű kódom ehhez a játékhoz ha érdekel valakit írjon csere és készpénzes ajánlat érdekel!
Nekem anno nagyon casualnak tűnt, de van 1-2 dolog ami tetszett (pl, hogy lehet kapni egy olyan majmot a lanere 😄)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Majd mesélj 😊
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Néha, egész tetszetős 1-2 hős kitje.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hali. Most kaptam egy béta kulcsot, játszik valaki ezzel a játékkal ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Én is spec azt hittem, errõl a játékról lesz szó, azért néztem be. 😊
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A Strife egy jelenleg zárt béta állapotban lévõ új generációs MOBA. A fejlesztõk a Heroes of Newerth-tel már bizonyítottak. A játék próbálja a League of Legends, a Defens of the Ancients 2 és természetesen a Heroes of Newerth elõnyeit egyesíteni, miközben szeretné kiszûrni a jellemzõ frusztráló elemeit a MOBA-knak.Hivatalos oldal
S2 hivatalos youtube csatornája egész meccsekkel és egyéb érdekességekkel.
S2 hivatalos youtube csatornája egész meccsekkel és egyéb érdekességekkel.