407
Risen 3: Titan Lords
-
#43 Ja. -
#42 Ha nem lenne a képen ez a szemcsés baromság azt mondanám,hogy szép. -
W B #41
Elvben Risen 3. -
Nirz #40 jah szerintem is elég lélektelen volt a risen 1,mint egy rosszul sikerült gothic 2 copy paste -
W B #39
Még egy új dög. -
#38 Gyakorlatilag semmire sem emlékszem az Risen I sztorijából. Arra, hogy volt valami Inkvizítor rend meg egy Titánt (?) vertünk szét a végén. Olyan semmilyen volt az egész, egyszer játszható. Ha végre egyszer elkészülne a G3 Comm. Stroy Projekt inkább azzal játszanék, de szerint az a büdös életben nem fog már megjelenni... -
W B #37 Ha jól tudom új főhőssel leszünk. Első két rész hőse is fel fog tűnni, de... de ja.
Nehogy má' annak keljen Ursegot elfenekelnie aki kiengedte. -
#36 Végig kellene vinnem a 2. részt... :) -
W B #35 Ó... új dög -
W B #34 Totál semmit mondó. -
Was #33 Egyébként nem tudom egyedül vagyok-e azzal, hogy ez a trailer különösebben nem mozgatott meg. -
W B #32 Game Star cikk -
W B #31 Érdekes amúgy a muskétás kalózkorból a nehéz páncélos lovagkorba kerülni.
Oké, a Gothic 2-ben is kalózok és lovagok voltak egyszerre, ám ott csak ágyúk voltak, nem volt kézi lőfegyver. -
Was #30 Teaser trailer -
W B #29 Pár elkapott rész a játékból van benne.
Ismét dögevő a madarak neve. -
W B #28 Új cikk, két új kép -
W B #27 Avatar képek - "hivatalosan" kiadott fanoldal kit vagy mi rákban vannak.
E szerint, a homok ördögök (a pecás halak lábakkal) visszatérnek, mi fura, mert elvben Mara kifingásával ki kellet volna purcanniuk. Na de a gyíkemberek is esélyesek e szerint. - Vagy csak poénból beetették ezeket.
Minden esetre megosztottam véletek. -
GOAAL #26 Ha kicsit szaggat a Risen 2 milyen beállításokon vigyek le, hogy jobb legyen? (procim kb új, videokártya régebbi) -
W B #25 Fészbúúúúkról újabb kép.
-
MooneyR #24 Augusztusban fog megjelenni a Risen 3 -
Was #23 Tényleg :) És remélem nem áll meg itt ennyivel a párhuzam.
Vagy ha negatív akarok lenni, akkor csak újrahasznosítják a már meglévő munkáikat? -
#22 Az. És elképesztő véletlen, a G2 soundtrack-et halgattam, mikor bejött. Nagyon elkapott a nosztalgia. -
Fbn Lx #21 nagy nosztalgia az a loading screen -
W B #20 Risen 3 eme képe eléggé emlékezett erre a képre a Gothicból.
Továbbá eme szörnyike nyúlványai A Gothic 1 Régi Bányában található vöröses vackokra nagyon hasonlítanak, mikről sosem tudtam mik.
Bocsi a két posztért, de a posztolás után ütött ez a két dolog belém. -
W B #19
PB Facebook oldaláról. -
Fbn Lx #18 közelében sem volt a risen kettő az első résznek
ahhoz képest, hogy gothicbuzi voltam régen, meg a risen is isten volt, ez a kalózos ez... kegyetlen gagyi volt
remélem visszatérnek a régi vonalhoz -
#17 Risen 2 nagyon jó anyag volt, reméljük megtartják a jó szokásaikat:) -
#16 A G3 alapváltozata tényleg blőd volt azzal a harcrendszerrel... A G3 a CP1.7 táján lett értelmes, amikor megjelenti az új MI és AB. A legreálisabb nehézsége talán easy + AB + új MI-n van. Az új MI és med. nehézséges az északi orkhordák + bánya gyakorlatilag leverhetetlenlek, hacsak nem csalsz - nálam ez az - azzal, hogy elfut, gyógyít, visszamész. -
#15 Mibe hogy nem lehet női karit indítani. -
W B #14 Csak legyen rum a játékban -
Was #13 Voodoo Magic again? :D -
W B #12 Teljesen új hős? -
Was #11 Egy fórumból ollóztam, nem kell készpénznek venni:
"
Combat System:
- There will be a Prologue, where you’ll be able to experiment with higher-level skills, after that you’ll continue on level 1.
- Monsters can be blocked
- From the beginning you’ll be able to perform a derp-roll and short-teleports to escape combat
- Big armours and swords, fireball and Lightning
- There will probably be Voodoo Magic again
- stunned enemies can be robbed
- you will have support from party members
- combat system with four different actions and simple combos
Other:
- DLC’s will bring more content
- Roasting meat will happen in a separate window
- Ingame world: mostly middle-european, but Mediterranean and tropical regions aswell
- The whole landmass will be designed completely by hand (not generated)
- Swimming will be possible again
- Just like Risen 2, separated Regions – it will be impossible to travel the whole world without loading screens (Well technically, Gothic 2 DNDR had those aswell)
- Like always several joinable guilds (probably three)
- One those will be the wardens(guards), who will be like the former Paladins
- New enemies: Shadows (Undead, who will rise from Skullcaves)
- The soul of the main char will be eaten by a shadow lord in the beginning (maybe explaining his skill loss)
- After that he will have a soul-value, that can be changed in direction of humanity or demonic entity.
- New hero, the hero from R1&R2 will be playing an important role though.
- Food will again be merged into “Proviant” (don know the English expression here)
Technical:
- Only playable with Steam & no modding tools
- Developed for X360, PS3 and PC. No Next-Gen was mentioned.
- Same engine as Risen 2, with polished Details, but the bad points (whatever they mean) will stay, like rudimentary dialogues. So the engine will look dated compared to Witcher 3 and DA:Inquisition. (Personally, I don’t give a fu about that)
- Expected Release: August 2014" -
W B #10 Ursegor kicsit fel szteroidozta magát. -
Nirz #9 na jah és azért a g3 sem volt már tökéletes.
és valóban nincs értelme folytatni még hogyha sikeres is lett volna 4.
A risen egyértelmű kontiunitás. -
#8 Mit értesz mindkét változat alatt? A Risen és G4? -
#7 Jelenthetik oket, mar evek ota mindket valtozat egy nagy nulla. -
#6 A Gothic 3 kieg és Gothic 4 teljesen padlóra küldte a széria hírnevét. Nincs értelme folytatni. A G3 kieget sem toltam végig soha - szívjon más azzal a bughalommal - és a G4 is már elvileg "távoli jövő" a G1-2-3 sztorivonalhoz képest. Hogyaj folytatnák? Időutazás vissza a G1 időbe, hogy megváltoztatssák az múltat? :) -
Was #5 Hát jobban örültem volna egy Gothic akárminek, de persze tőlük.
De jó látni, hogy a kalózos témát dobták és tényleg kicsit darkosabbra/gótikusabbra vették a figurát a képek szerint.
Bár tudom, hogy te azért szeretted ezt a kalózos vonalat is :)
-
#4 Ellencsapásként jöhetne egy Gothic 5 bejelentés az ellenféltől