21
-
#21 Jesszus. -
BrockSamson #20 Erdekes ez a komolytalan megkozelites. Star Lord a kepregenyekben is eleg laza karakter, de a csapat nem eppen vidam korulmenyek kozott jott ossze, az Annhiliation tortenetvonalat koveto Phalanx virus pusztitasanak hatasara, hogy megvedjek tobbek kozott a Kree galaxist (igaz nem ebben a felallasban).
A Marvel urbeli tortenetei amugy is egy kicsit sotetebb tonusuak, mint a Foldon jatszodoak, nem beszelve arrol hogy az itt feltuno karakterek a Bosszuallok nagy reszet megennek reggelire, szoval eleg grandiozus dolgokat lehet meg ebbol kihozni ha ugyesen csinaljak.
Akit erdekel, annak ajanlom: Infinity Gauntlet, Annihilation, Annihilation Conquest, Thanos Imperative. -
Brati #19 Csak nekem jutott eszembe a Trailerben lévő egyik zenéről a Kerozin - Hugacsaka c. száma :) -
Renátó1985 #18 Dynamic +1
Igazad van, ezért is van, hogy te képes leszel élvezni egy ilyen fantasy alkotást. De az ellentábornak tudom javasolni a dokumentum filmeket. -
Camouflage #17 A trailer alapjan az utobbi evek legjobb kepregeny adaptaciojanak tunik. Mielott valaki rakerdez, igen lattam kotelezo DC es MARVEL filmeket, a legtobbtol rokaznom kell. -
#16 Az előző kommentem slickboy üzenetére ment. Annyira "jó", hogy ez az új kommentablak, nem jeleníti meg, hogy kinek a válaszoltam :/ -
#15 Mi az, hogy komolyan veszi magát? Annyira bírom amikor valaki közhelyeket pufogtat, de a jelentését vagy nem érti, vagy rosszul alkalmazza. A Marvel filmekben, pláne a Galaxis örzőiben mi az, ami alapján kijelenthetjük, hogy "komolyan veszi magát"? Nem akarja senki elhitetni, hogy ez a valóság. Egy laza limonádé, egy baromkodós mese. De tudtommal az összes Marvel film hasonlóan habkönnyű műfaj.
Másrészt meg elmagyarázhatná végre valaki, hogy miért kell kiakadni egy mesén? Vagyis nem az van, hogy nézed a 12 év rabszolgaságot és feltűnik benne egy gépfegyveres mosómedve, hanem nézel egy MESEFILMET és meglepődsz, hogy a valóságtól elrugaszkodott dolgot látsz. Miért bazze? Mennyivel nagyobb marhaság ez, mint az Alvin és a mókusok, a Star Wars, vagy a Hófehérke? -
grobs #14 Évente csak az amerikai stúdiók kb. 500 filmet készítenek. Nyugat-európával ez kb. 2500, a világon pedig 10 ezres nagyságrendben készül film. Mint láthatod a világ film termésének kb. 5% készül az egyesült államokban (és ez nem csak Hollywood). Miért zavar téged szerencsétlen mosómedve, vagy hangyaember?
Amikor engem nem érdekel egy film akkor nem nézem meg. Általában ezt már a szinopszis alapján el tudom dönteni. Javaslom tanulj meg olvasni, kevesebb csalódás fog érni.
-
#13 Nem csak képregényfilm van. És nem csak szuperhősfilm. Aki akar, néz mást. Én személy szerint a jobbaknak örülök, régóta kívánkozott már moziba ez a műfaj, de évtizedekig valahogy nem erőltették. Moziba Batman-en és Superman-en kívül elég kevés képregényhős jutott el, és még azok sem voltak túl jó filmek. VHS-re, TV-re készült Hulk, Pókember és Amerika kapitány is, de azok inkább a trash filmek rajongónak (pl. nekem :) ) valóak. -
zetortraktor #12 A Philomenas meg a 12 év nem eredeti, de filmes elődjük tényleg nincs. De ettől még teljesen igaz. Kurva sok eredeti film van és évente 2 filmet csinál a Disney. Meg egy-kettő Marvel cuccot más stúdiók.
Csak ugye az ilyen rinyagépek általában a reklámozott, tömegfilmekre ülnek be, hogy még jobban sírhassanak. És az igazán jókról fogalmuk sincs, mert utánaolvasni már büdös, ők csak a képeket nézik a tévében, meg a reklámokat.
És az Oscaros filmek közül is vannak remekek, de nem csak ott lehet keresgélni. -
Wittgen #11 Hoy. Én még tudom ajánlani a hálivúdon kívül készült filmeket is. Pl az elmúlt évek orosz filmjei, koreai, japán, kínai, skandináv, stb. Ezek között sok-sok jóféle alkotást lehet találni. És nem x-edik marve képregényfilmek, rebootok, folytatások. -
beceneev #10 Atya úr isten, miről beszélsz te gyerek? :D Nem is kell messzire menni, hogy "rendes eredeti történetet" láss. Kapásból tudok neked mondani több Oscarra jelölt filmet, 12 év rabszolgaság, Her, Philomena... Ezek azok a filmek amiket a médián keresztül valószínűleg hallhattál. Ezen kívül készült sok más jó film is lásd az előbb említett Out of the Furnace például,de ott van még a Prisoners is ami említésre méltő így kapásból. Kinyitnád a szemed nem is kéne messzire menni és találnál Marveles sci-fin kívül más filmeket is, de persze egyszerűbb sírni sg-n. -
Axlkenobi #9 Az előzeteshez: Nem igazán vagyok rajongója a Marvel mozis univerzumának, igazán csak az első Thor és az első Amerika kapitány film tetszett, a többi maximum középszer volt az én ízlésemnek. A Galaxis Őrzőinek a trailere iszonyú látványos, de nem igazán fogott meg. Próbál vicces lenni, de inkább csak erőlködik. Osztom azt a véleményt, hogy teljesen olyan az egész mint egy paródia. Persze meg fogom nézni, mert csakis úgy lehet igazi véleményt alkotni, de az előzetes alapján nem lövöm be túl magasra az elvárásaimat.
A képregényfilmeken, meg a folytatásokon és franchise-okon való siránkozáshoz: Azért mindig állati vicces tud lenni, mikor jönnek a vérpistikék picsogni, mintha legalábbis fegyvert szorítanának a fejükhöz, hogy nekik ezeket a filmeket kötelező megnézni. A másik, hogy minden egyes ilyen típusú filmnél van egy-két siránkozó emberke. Érdekes, hogy néhány hete volt itt hír Christian Bale "Out of the Furnace" című kőkemény drámájáról is. Kis független film, kiváló színészekkel (Bale mellett Woody Harrelson, Casey Affleck, Zoe Saldana), nem folytatás, nem franchise, nem remake, ám furcsa mód egy kib***ott hozzászólás nem volt a hírben linkelt előzetes alatt. Ilyenkor vajh ez a sok ál-intellektuális hol van? Mind sír, hogy fúj képregényfilm, fúj remake, de ők az elsők, akik kommentelnek egy-egy hírhez és a nyakamat tenném rá, hogy ők az elsők akik megnézik majd moziban vagy letöltve. Aztán persze rohannak fikázni és sírni. -
Relixo #8 Ez már mindennek a legalja....szánalmas.
KIVÉTEL---> HA max 10 éves korosztálynak csinálták.
10 éves kor felett ez kész röhej, amikor megnéztem a bemutatót azt hittem április 1 van,de sajnos nem. -
zetortraktor #7 "Meg jön a hangyaember. Érted, hangyaember!"
Ezt nem értem. Hallottál már olyanról, hogy Pókember? Vagy Denevérember? Azok még logikátlanok is, de ha valaki össze tud menni spec képességileg, akkor az már skandallum?:) Pont a Hangyaembernél esik le, hogy mik vannak? Jesszus.
(Mindig olyan cuki, amikor valaki, aki burokban élt ráeszmél dolgokra, amik több, mint fél évszázada léteznek.) -
Gyuszopapa #6 Sajnos a valóság az nem szórakoztató. -
tomboy013 #5 Téged ez mit zavar? Nem nézed meg és kész. De gondolom jobb itt verni az SG-n a hisztit biztosan látják Hollywood-ban és ezután több képregény filmet nem csinálnak :D
Gondolkodj már egy kicsit ember. Mi ma a lényeg? Segítek, a pénz. Milyen filmből lehet a legtöbb pénzt csinálni? Ismét segítek, abból amire a legtöbben váltanak jegyet a moziban. Amint láthatod nagyon mennek ma a képregény filmek, tehát ebből lehet sok pénzt csinálni. Nagyon a sztorin se kell gondolkodni hiszen nagyjából már megírták képregény formájában(ha nem is pontosan azt, de nagyon hasonlít általában). Van még kérdés?
Ha "normális" filmet szeretnél látni majd másra váltasz jegyet és ennyi. De szerintem nem szoktál minden filmet moziban megnézni illetve megvásárolni valamilyen formában, hanem biztos akad szép számmal amit torrent-ről töltesz le. Az meg ingyen van úgyhogy ne panaszkodj.
Én biztos nem nézem meg moziba mert engem se hoz lázba, de a Bosszúállók 3 miatt úgysem árt látni :P -
slickboy #4 Ez rohadt szar lesz. Már most az. Mintha önmaga paródiájának a paródiája lenne. Az is röhejes amikor halálosan komolyan veszi egy képregényfilm önmagát, de most komolyan, ugacsakázást meg harci mosómedvét hogyan kezeljek? Meg jön a hangyaember. Érted, hangyaember! Mikor fejezik be ezt a nyomorék képregényfilm mániát? Valami rendes eredeti történetek alapján írt forgatókönyvekből készült filmeket szeretnék leginkább látni. Nem folytatást, nem "franchise"-t nem rebootot, hanem IGAZI filmet! -
#3 Egyél krétát -
jawarider2 #2 Lehet, de nem hoz lázba. -
#1 Ez rohadt jó lesz!