Valóban Androiddal jön a Nokia X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nofene.
M2 kolléga fellázadt az i-mperialista cég ellen? :-D
M2 kolléga fellázadt az i-mperialista cég ellen? :-D
"Az még nem világos, hogy a hátoldalon egy 5 vagy 3 megapixeles kamera dolgozik majd" nekem világos, hogy 3as lesz az fix fókusszal. Abból valami mocsoksok lehet raktáron, mert minden vackukba beleteszik, pedig anno a 6303-ban (nem i-s) 3-as autofókuszos volt és jó képeket készített (persze telefon szinten) egy olcsó "tömegtelefon" na ezt hamar kellett "javítani" jött a 6303i a k...asz@r kamerájával, ami azóta is a 40000 alatti nokiák sajátja...
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
"soha nem gondoltam hogy egy kifutó tavalyi androidos topmodel tud iphone fílinget hozni ilyen stabilitás mellett"
Az ios7 meg tudja hozni a régi androidos "fílinget": kidobálnak a programok, néha újraindul, cserébe alap dolgokat nem tud. Ja és még buta is a mai androidhoz képest. Hurrá.
Nekem majdnem ingyen volt az iPhone és fejlesztéshez kell (tehát nem tudok megválni tõle), de nagyon sajnálom azt, aki ezért olyan sok pénzt ad ki.
Az ios7 meg tudja hozni a régi androidos "fílinget": kidobálnak a programok, néha újraindul, cserébe alap dolgokat nem tud. Ja és még buta is a mai androidhoz képest. Hurrá.
Nekem majdnem ingyen volt az iPhone és fejlesztéshez kell (tehát nem tudok megválni tõle), de nagyon sajnálom azt, aki ezért olyan sok pénzt ad ki.
A launcherhez azért hozzátenném hogy baromira nem adja a másik rendszer élményét. Vagyis nem tudom az iPhone5 Launcher milyen droidon de WP launcherrel már volt dolgom és kb köpedék az egész. Egyáltalán nem hozza a WP feelingjét. Szóval nem ennyire egyszerû azért a dolog. Ha nem hiszed, tegyél a WP Launcheres droid mellé egy Lumia 920-at és kicsit használd egyszerre. Rájössz, hogy nagyon nem ugyanaz a kettõ.
Csúcstelón persze, hogy jól megy az android. Én azért váltottam Nokiára (625), mert ebben az árkategóriában a legtöbb androidos telo lassú, szaggatós, kifagy. Alkalmazások terén persze nem veheti fel a versenyt, de cserébe gyors és nem fagy ki. Sõt, tulajdonképpen a legtöbb app-ra már van alternatíva (legalábbis amit én használok: imdb, goal, idõkép, youtube, otp, shazam és dohánybolt keresõ😄 ) Játékok nem nagyon vannak rá, csak ilyen szirszarok, de amúgy is max pókerezek - az meg van😊
Nekem xperia Z és lg tablet g pad 8.3 van.
2 ilyen stabil eszközzel még nem találkoztam. A tab több mint 3 hónapja van meg. lassan 90 napos az uptime-ja, nem lassúlt be semmi. A 3d-s játékok futnak rendesen rajta. A Z egy 4.3 ra való update után gyorsabb lett és talált még az aksiban 30-40% plusz kapacitást. Mindkettõ teljesen gyors. a böngészõk 2 giga ram miatt szélsebesek még több megnyitott lappal is. Sõt a flash-el is elbánnak, alig lassab a tab mint asztali gépem 8 giga rammal cori3-al(Böngészés).
Az igazság az, hogy 4.2 óta baromi stabil eszközöket lehet androiddal kihozni, persze vannak kivételek. 110-150 installált appnál persze kötelezõ a greenify(root kell), de még ilyen app mennyiség mellett is hozzák az elvárt gyorsaságot.
Multkór pont egy volt wp tulajdonos csodálkozott a Z fórumán a Z stabilitásától (pozitívan persze). soha nem gondoltam hogy egy kifutó tavalyi androidos topmodel tud iphone fílinget hozni ilyen stabilitás mellett. Van példa az ellenkezõjére is persze, de emiatt kutyázni a teljes platformot dõreség.
2 ilyen stabil eszközzel még nem találkoztam. A tab több mint 3 hónapja van meg. lassan 90 napos az uptime-ja, nem lassúlt be semmi. A 3d-s játékok futnak rendesen rajta. A Z egy 4.3 ra való update után gyorsabb lett és talált még az aksiban 30-40% plusz kapacitást. Mindkettõ teljesen gyors. a böngészõk 2 giga ram miatt szélsebesek még több megnyitott lappal is. Sõt a flash-el is elbánnak, alig lassab a tab mint asztali gépem 8 giga rammal cori3-al(Böngészés).
Az igazság az, hogy 4.2 óta baromi stabil eszközöket lehet androiddal kihozni, persze vannak kivételek. 110-150 installált appnál persze kötelezõ a greenify(root kell), de még ilyen app mennyiség mellett is hozzák az elvárt gyorsaságot.
Multkór pont egy volt wp tulajdonos csodálkozott a Z fórumán a Z stabilitásától (pozitívan persze). soha nem gondoltam hogy egy kifutó tavalyi androidos topmodel tud iphone fílinget hozni ilyen stabilitás mellett. Van példa az ellenkezõjére is persze, de emiatt kutyázni a teljes platformot dõreség.
Miért ne lenne logikus egy szerény HW-el megáldott telefonra a legújabb Androidot rakni, amikor a 4.4-et pontosan abban a szellemben fejlesztették, hogy egy olcsóbb telefonon is akadásmentes legyen. Tehát épp, hogy a 4.4 kell ezekre a telókra. Amúgy meg ingyenes az OS, tehát csak akarat kérdése.
Ami meg a csempéket és ikonokat illeti. Androidon olyan launchert raksz fel amilyet akarsz. Nekem van a telómon iPhone5 Launcher, Windows8 Launcher, Launcher7, ADW Launcher, Holo Launcher, Ubuntu Mod, Go Launcher HD pluszba a gyári Huawei emotion UI mellett. A Go van alapértelmezetten, a többi meg számomra poén (elfér a háttértáron és csak egy bökés és máris winmobil vagy szifon felület van)
Szóval ha a felület zavaró alapértelmezetten akkor könnyen, hekkelgetés nélkül telepíthetõ az ember számára kedves/kellemes felület.
Ami meg a csempéket és ikonokat illeti. Androidon olyan launchert raksz fel amilyet akarsz. Nekem van a telómon iPhone5 Launcher, Windows8 Launcher, Launcher7, ADW Launcher, Holo Launcher, Ubuntu Mod, Go Launcher HD pluszba a gyári Huawei emotion UI mellett. A Go van alapértelmezetten, a többi meg számomra poén (elfér a háttértáron és csak egy bökés és máris winmobil vagy szifon felület van)
Szóval ha a felület zavaró alapértelmezetten akkor könnyen, hekkelgetés nélkül telepíthetõ az ember számára kedves/kellemes felület.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Itt is csempés lesz a felület... Majd jönnek ide is nemsokára károgni 😄 Na de így legalább már normálisabb kezelõfelületet kap az android is. Azt hittem a szokásos béna androidos ikonokat kapjuk a Nokiától de szerencsére nem. Ilyen formában már az android sem lesz rossz. Mondjuk a gördülékeny kezelésen meg a rendszer stabilitásán van nálam igazán a hangsúly az ugye még kérdéses. Ha eléri a WP szintjét akkor király lesz.
Hát ezt már nagyon régen kellett volna! Szurkolok, hogy jó és sikeres legyen.