6
-
#6 Én nem tudom, de millió+1 ilyen sztárocskát próbálnak felfuttatni, de azért valamit biztos tud, hogy ilyen sikeres és nem tűnik el 1-2 év alatt. Azt hogy mi/ki lesz sikeres senki nem tudja megjósolni, nézzétek meg PSY sikerét (pedig szerintem olyanból is millió+1 olyan volt, aztán mégis) most meg a Girls Generations nyugati sikerét (akkor inkább az akb48 ami a keleti siker miatt még mindig nagyobb mint a GG)
(egyébként szerintem a negatív reklám is reklám, az ilyeneknek akkor lesz vége, ha már nem is szidják szerintem : ) -
goldmember #5 ha senki sem nézi a moziban ezt a köcsögöt, akkor miért ilyen népszerű? -
Wittgen #4 Én örülök annak, hogy a Lone survivor helyett ez a sz*rkupacot vetítik Kaposvárott, mert így spóroltam 1190,- Ft-ot. -
MasterMason #3 A legnagyobb probléma azzal van, hogy semmiféle egyénisége nincs ennek az embernek, gyerekkorától kezdve meg volt mondva, mit tegyen, hogy öltözzön, mit énekeljen.
Semmi nem volt az övé, nem a saját tehetségéből és ötleteiből lett azzá ami. Egész egyszerűen csak pénzt láttak bizonyos emberek abban, ha a tiniknek építenek egy bálványt, és persze úgy is futtatták mint a kurvákat szokás. Tíz kisgyerekből 8-nak sikerült volna ez a dolog ha őt választják, futtatják és építik fel marketing szakemberek. -
tomboy013 #2 Szegény Jüsztin =D -
ddt500 #1 Hála a jó égnek. :D