87
Car Mechanic Simulator
-
Norbertboy #87 -30% -
Norbertboy #86 Most -
Luise178 #85 szasztok!
A telefonban, a küldiknél van olyan sor hogy sztori, meg bonusz, azok mikor lesznek ektívak? csak mert már lvl 10 vagyok de semmi. néha van 1-2 kék küldi de ott sem történik semmi. -
jimyke1 #84 Ok, köszi, megoldódott, a tuningboltba levő alkatrész kellett rá -
#83 Én levenném a rendszámtáblát majd a lököst és újat vennék helyette. -
jimyke1 #82 Halihó. Lenne egy olyan gondom, hogy volt egy feladat, ahol a karosszéria elemeket kellett cserélnem, megcsináltam, le is festettem gyári színre mindent, de a cserélendő elemeknél, hiányzik az első lökhárító, holott fenn van az autón, rendszám táblával együtt, leadni se tudom a rendelést, mivel az írja, hogy a hiányzik az első lökhárító. Bug lehet, vagy valahogy orvosolható a probléma? Esetleg a játék könyvtárában, valami fájl amiből ki lehetne törölni a garázsban levő autókat? (A Játék eredeti, és a kocsi sem mod, hanem olyan ami a játékban, megtalálható) Köszönöm -
#81 Én szoktam néha játszani vele. -
Adi81 #80 El meg a topic sracok? nyomatja meg valaki ezt a jatekot? -
hangacsi #79 Visszatért a felhő alapú mentés. :) -
hangacsi #78 Ha ez igaz, azt sajnálattal hallom. -
Grifid71 #77 Szerintem a felhőt suttyomban fizetőssé tették a kiadóknak, mert sok játékban megmaradt. Sokból pedig eltűnt, és a felhőméretek is különbözőek ott ahol megmaradt. -
hangacsi #76 Köszi!
A steam felhő megszünéséről nincs valami infód? -
Nyiri #75 C:\Users\{$USERNAME}\AppData\LocalLow\Red Dot Games\Car Mechanic Simulator 2018\profile0\ -
hangacsi #74 Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a játék hol tárolja a mentésemet?
Eddig működött a steam felhő, legalábbis egy hónappal ezelőtt biztosan.
Most még a steamben a menüpont sincs meg ehhez.
Azért probléma ez nekem, mert kamionozok, ott laptopon játszok, itthon meg az asztali gépemen, és eddig fasza volt, hogy szinkronizálta a mentéseket, de most semmi. -
Yag #73 Elképzelésnek jó lehet, ha nem csak VR-ban gondolkodnak. Sok ilyen csilli Alpha verziót láttunk már. Majd ha ki is adják és már játszható verzió is lesz belőle akkor beszélhetünk konkurenciáról. Addig csak egy elképzelés. -
Timbu #72 Itt a konkurencia:
-
A legujabb patch óta az auto lekerült az emelőről kerék nélkül a bejárathoz. Vissza nem tudom rakni mert "nincs kereke". Valami ötlet?
-
Desert #70 A roncstelepen pl, veszel egy roncsot, s találni hozzávalókat, ha azokat sikerül megjavítani már olcsóbban jössz ki az egészből, mintha a boltból vennéd az új alkatrészeket. -
#69 Az alkatrész dolgot valahogy nem érzem. Nem ócskás vagyok, hogy lökhárítót meg dugattyút javítsak. A roncs autó vásárlása valid.
De a vicces az, hogy a junkyard-on találtam autókat és ilyen 20-30k-ba kerültek. Aukción 4 csillagos autók is 20-30k (8-10-ről induló licittel).
Akkor miért éri meg szart venni, ha jobb állapotút is megvehetsz? -
#68 Alkatrészeket, kacatokat gyűjthetsz, megjavítod őket és eladod némi profitért, vagy vehetsz onnan is lelakott, elég rossz állapotban lévő autókat, amiket felújítasz és ugyancsak eladhatod plusz pénzért. -
Desert #67 javítani az alkatrészeket és utána eladni.
1400-ból simán lehet 14000. -
Nyiri #66 Biztosan. Én nem játszom a játékkal. Max fél év múlva mikor TÉNYLEG elkészült :D -
#65 Tehát akkor csak egy doboz feature... és erre verték magukat...hát nemtom. Volt valakinek valaha olyan, hogy elfogyott a pénze? :) -
Nyiri #64 Igazából arra, jó hogy ha elszámoltad magad és elfogyott a pénzed akkor mehetsz kukázni és eladni a szar alkatrészeket és gyűjteni egy kis pénzt. Semmi másra nem jó -
#63 Most őszintén... én ezt nem értem ebben a játékban!
Mi értelme a roncstelepnek, és a palytáknak (barn). Összekukázhatsz alkatrészt. OK, de MINEK???
Amikor már autókat állítasz helyre (régen ugye aukción vettél vacakot, kipofoztad és eladtad) akkor már az a pár fitying amit spórolsz a ganaj alkatrészeken amit ott találsz semmit se jelent.
-
Desert #62 --------------------------------------------------
Changelog
--------------------------------------------------
1.1.3
- welder fix (will repair also chrome parts etc)
- interior tool fix
- engine stand fixed engine positioning
- engine stand fixed engine scale
- bolt reptilia mission fixed
- avalanche mission fixed
- v8 ohv 6p engine clip fixed
1.1.2
- Bolt Reptilia mission fixed
- fixed selling Licence Plate
- money resetting after tutorial bug fixed
- rebalanced tire and rim prices
Beállításokkal is lehetne valamit kezdeni, mert ez a minden fénylik ami új, csili vili, bosszantó tud lenni.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2017.08.06. 19:50:12 -
Nyiri #61 Tudjátok mi a legrosszabb? Hogy a hardcore közösség még így is imádja. Ezzel biztosítva a fejlesztőket, hogy minden rendben van. Írtak egy "An apology" fórum bejegyzést és a sok barom körbenyalta Őket, hogy JAJ DE RENDESEK VAGYTOK!
Az agyam eldobom. Pedig egy nagy szar az egész játék. Én a 15-t szerettem. Vártam nagyon a 18-t. De ilyen minőségben kiadni. Hihetetlen. A megígért feature lista fele nincs benne és a legjobb. Pofátlanul írt az egyik fejlesztő. LESZ BENNE minden amit ígértek a Launch videóval, de DLC-ben. (A launch videót már törölték).
Egy nagyon kedves bejegyzés az egyik fejlesztőtől:
"there should be liquids"
- we have already an oil in cars, but we see now, that you want more, there is obviously some need for that.
"there should be DYNO"
- sorry, but we never said anything like that. But again, we listen to your needs.
"there should be performance parts / tuning shop"
- this content is planned for future, we're working on it. We will expand the game in next months.
Erre valaki berakott egy azóta már törölt képet amit a fejlesztők raktak fel az ingame Shop-ról, hogy HELLÓ ott van hogy Tunning Shop. Erre nincs benne a játékban?!?!?!
"there should be a race track"
- yes, we're working on it. We will add it soon.
"there should be a car sallon"
- also, we're on it, we'll add it in near future.
Hát elmennek a kurva anyjukba, már komolyan. Szerintem ez kimeríti az átbaszás fogalmát. Ez egy szaros Early Access úgy hogy nem annak hirdették.
Szerencsére azért a review ráta azt mutatja, hogy nem mindenki agyatlan.
Egy srác felnyomta a egész bagázst a Steamnél és 2+ óra játék után (inkább szenvedés) visszakapta a pénzt, ami azért érdekes mert a Steam-nél csak 2 óra játékig lehet refundot kérni.
A srác írta, hogy rengeteg órája van a CMS15-ben és imádja a játékot, megvette az összes DLC-t és nem tudja felfogni hogy tudták így átverni a "sorozat" rajongóit.
Csak egyet tudok vele érteni.
Egyébként a külön poén, hogy írt a Playway képviselője hogy MEG VANNAK DÖBBENVE, hogy ilyen negatív a fogadtatás látva hogy a korábbi játékaik mindig pozitívak és a CMS15 rekordokat döntött. :D :D :D
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.08.06. 18:14:16 -
#60 Igen, a 15, ha kevesebb tartalommal is, de közel sem ennyi buggal jelent meg, az egy "kész" játék volt a megjelenés napján. -
Desert #59 A roncstelep legalább jól működik, ha használhatóra tudjuk javítgatni a dolgokat. -
#58 Ez olyan belebukós stratégia. Ha minden nap kiadnak egy újabb javítást fél éven keresztül,sem lesz már olyan mint akkor a 15. Ezt el....ák! -
#57 Amúgy ezt nem értem én is... ha early access lenne így a játék kutyát nem érdekelné, hogy bugos. De így, hogy kiadták, plussz 2 DLC megjelenés napján... hát nem tudom. Elég fura stratégia. -
Desert #56 Főleg, hogy tele van hibával, ami a 1.1.2 elvileg javít küldetést, semmit se javított, az autóba csak olajat cseréltet és mehet.
A parkolóból két autót küldtem a garázsba az egyik eltűnt, és persze a drágább. -
#55 Azért alakul a dolog, már 1.1.2nél járunk, előbb-utóbb kész lesz, csak nem értem miért nem Early Access, ha még nincs kész vagy kiadhatták volna később is. -
Desert #54 Sikerült már megoldanod?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rendszámtábla -
jocking #53 Ha CMS2018-ról van szó, és a lökhárítót is pótolni kellett az autón, akkor az első rendszám lesz az, amit hiányol. -
#52 Lehet hogy bug,de ilyennel nem találkoztam eddig. Előfordul néha hogy marad egy-két kacat a végére. -
#51 Sziasztok,lehet elöbb itt kellett volna olvasnom a játékról utána megvenni.... :( Én meg elakadtam.Egy olyan küldiben vagyok ahol egy SUV-ot kell javítani,mert a futóművet szétcseszték és pár karosszériaelemet.Mindent kijavítok megszerelek és kész is minden pipa és azt írja a végén,hogy hiányoznak alkatrészek.De simán megy a teszten,semmi fehér mező nincs ujraszétszedtem összeraktam és ugyanaz a hiba...mit hagyhattam ki vagy ez is valami szenzációs bug? -
#50 1.04-nél járunk. Nem nagyon van hétvége a fejlesztőknél.
Amúgy gyász, hogy nincs egy darab teszterük sem (belső, nem kiadó tesztere). Legalábbis credits szerint nincs.
OMFG. -
Nyiri #49 Én is így vagyok vele. Most visszakértem az árát, majd karácsonykor a Gold-t megveszem :) -
#48 Akkor nem én vagyok a hülye. Velem is előfordult, hogy mintha vettem volna és mire visszamentem az autóhoz eltűnt az inventory-ból. :)