6
-
#6 az jóvótvazze. bejött mint a chronicle.
egyébként inkább így, mint ahogy nicholas cage. -
Ender Wiggin #5 Pedig gyanítom a Függetlenség Napjával lett igazán szupersztár. Előtte csak a bohóc rapper volt az Amerikába Jöttemből.
Hogy nem vállal folytatásokat? Akkor a tragikusan szar Hancock második részéhez miért van odaírva a neve? -
tomboy013 #4 Egy cikkírótól szerintem elvárható, hogy hibátlanul közöljön le egy hírt, pláne egy pármondatosat. Törekedjünk már a helyesírásra. Igazából nem csoda, hogy ezt írtátok, hiszen nektek sem nagyon megy a dolog.
Úgy néz ki végre célt értem Viktornál, sikerült kijavítani a hibát. Na örömmel látom a fejlődést.
Mellesleg a MIB részek szerintem szórakoztató filmek voltak, főleg az 1. rész. Sajnálatos dolog, hogy nem játszik a Függetlenség napja többi részében, szívesen láttam volna pedig a folytatásokban is. :( -
bmw #3 Sokan unatkoznak gondolom ezert, vagy itt elik ki magukat.....
A hirhez: "a színész eltekint a folytatásokban való szerepléstől. " Es a szutyok Men in Black?? Olyan nagy arca van a Smith gyereknek is..... Lehet raferne ha egy darabig dobnak a fejet aztan talan eszbe kapna....
-
Archenemy #2 Jó mosmá megkérdem.
Szóval elég régóta SG-zek, és mindig látom, hogy 1-2 ember beszól egy cikkíróra. Ennek mi az oka? Valami személyes dolog? Mert a "cikk" aligha lehet az indok, ez egy pár mondatos hír. -
tomboy013 #1 De az írás még most sem megy Viktor.