Szekeres Viktor

Will Smith nélkül készül A függetlenség napja 2

A függetlenség napja több szereplője is visszatér a folytatásra, de Will Smith nem lesz közöttük.

Tavaly szeptemberben még arról számolt be Roland Emmerich, hogy van esély Will Smith megszerzésére A függetlenség napja című scifi folytatásaira, azonban most már biztosra vehetjük, hogy Steven Hiller karakterét nem fogjuk viszontlátni, vagy legalábbis nem a népszerű színész fogja ezúttal alakítani őt. Mindezt a Deadline közölte először, a lap ugyanis arról informálódott, hogy Will Smith képviselői közölték a 20th Century Fox stúdióval, hogy a színész eltekint a folytatásokban való szerepléstől.

Mindez a hírek szerint azonban semmi fennakadást nem okoz a produkcióban, ugyanis James Vanderbilt eleve két forgatókönyvet írt A függetlenség napja 2-höz, melyet a tervek szerint 2016. július elsején mutatnak be Amerikában. S teszik mindezt valószínűleg abban a reményben, hogy a folytatás is begyűjt legalább annyi pénzt, mint az eredeti film, mely 1996-ban világviszonylatban 817 millió dollárt kasszírozott.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kastil #6
    az jóvótvazze. bejött mint a chronicle.

    egyébként inkább így, mint ahogy nicholas cage.
  • Ender Wiggin #5
    Pedig gyanítom a Függetlenség Napjával lett igazán szupersztár. Előtte csak a bohóc rapper volt az Amerikába Jöttemből.
    Hogy nem vállal folytatásokat? Akkor a tragikusan szar Hancock második részéhez miért van odaírva a neve?
  • tomboy013 #4
    Egy cikkírótól szerintem elvárható, hogy hibátlanul közöljön le egy hírt, pláne egy pármondatosat. Törekedjünk már a helyesírásra. Igazából nem csoda, hogy ezt írtátok, hiszen nektek sem nagyon megy a dolog.
    Úgy néz ki végre célt értem Viktornál, sikerült kijavítani a hibát. Na örömmel látom a fejlődést.
    Mellesleg a MIB részek szerintem szórakoztató filmek voltak, főleg az 1. rész. Sajnálatos dolog, hogy nem játszik a Függetlenség napja többi részében, szívesen láttam volna pedig a folytatásokban is. :(
  • bmw #3
    Sokan unatkoznak gondolom ezert, vagy itt elik ki magukat.....

    A hirhez: "a színész eltekint a folytatásokban való szerepléstől. " Es a szutyok Men in Black?? Olyan nagy arca van a Smith gyereknek is..... Lehet raferne ha egy darabig dobnak a fejet aztan talan eszbe kapna....
  • Archenemy #2
    Jó mosmá megkérdem.
    Szóval elég régóta SG-zek, és mindig látom, hogy 1-2 ember beszól egy cikkíróra. Ennek mi az oka? Valami személyes dolog? Mert a "cikk" aligha lehet az indok, ez egy pár mondatos hír.
  • tomboy013 #1
    De az írás még most sem megy Viktor.