165
wos

Szia Gergely Bencze! :D
  • SimaSuna #41
    Terep2-t a népnek! :)

azthiszem az NFS valahogy már nem arról szól amiről régen...kb a Most Wanted óta...
  • bertino
    fuj bazki mi ez a fizika ??????!!!!!!!!!
  • SötétBarom
    Mintha te nem toltál volna 11 évesen mindenféle beteg játékot.. :DD
    Carmageddon első része megvolt? Hány éves voltál?
  • RYO21
    Melyik GTA-t? :D
  • Szabi #37
    amíg boltba dolgoztam, volt hogy anyuka jött a gyereknek GTA-t venni, finoman rákérdeztem, hogy a gyerek hány éves.. 11... őőő... okééééé..... :DD
  • Alexease
    A 12 evesek a legjobb penzforras. Lekapdossak a polcrol, anyuci meg huzza a szajat aztan kifizeti (nem Magyarorszagon, mert itthol pofanveri a gyereket es visszateszi a polcra:DDD).
  • SötétBarom
    Nevetséges.

Vicc bazmeg, hogy nem képes senki évek óta kifosni egy vállalható utcai autós játékot PC-re. MMO. Ki a fasznak kell mmo, de komolyan? Legnagyobb élmény az autós lagfeszt. Hányok. Inkább csinálják azt a kurva carst az ilyen ostobaságok helyett.

"cool"
    "combo"
    "game modes"
    "crew"
    "social skatepark"

Kibaszott 12 évesek -.-
  • Szabi #34
    naja, ez kb. az NFS World leváltására lesz jó, bár ahhoz kéne néhány nagy krúzolos pálya is, de a belsőnézet miatt sok apróságot megtudok majd bocsátani a játéknak, én továbbra is az 1.0-ás Assetto Corsa-t várom, majd a The Crew megjelenését ez a WoS meg talán jó lesz néha egy kis funolgatásra, de főleg azért mert ingyenesnek ígérik :D
  • Alexease
    Az eddigiek alapjan ez egy full arkad cucc lesz, igy a valodi autoversenytol tavol all.
    Boven elfernek benne az olyan "ujitasok" (amit eddig is csinaltak az emberek, csak most majd pontozza is a program:), hogy ha elbaltazza a versenyt (pl. kicsuszik, megfelozik:P), akkor utana nyugodtan maradjon a palyan, drifteljen, csuszkaljon, egessen gumit, talalja meg a palyalevagasokat, torjon-zuzzon es hasonlok;)
  • MerlinW
    Arra nem gondolnak, hogy pl. én speciel pont lesz*rom az XP-t egy autóversenyben:) Arról nem beszélve, hogy a fejlesztők nyilvánvalóan nincsenek tisztában a "ragequit" jelentésével, mint pszichológiai jelenséggel:)
  • Szabi #31
    "az új xp szerzési rendszernek köszönhetően a játékosok nem akarnak verseny közben kilépni, mert vezetés közben sokmindenre ad xp-t, így végre megoldottuk a ragequitolást.."

• tutuhawer #30
    most van egy kis időm meló közben , és hamar megnéztem a videót. Kipróbálom, de a szuperautók szupergyors tempóban szuper módon rombolnak... esélyes, hogy passzolom. Viszont ha valamiféle normális élmény lesz a The Crew, akkor kiverem inkább arra, az biztos.
  • Screenracer #29
    A 40. másodperc környékén mondja, hogy mikrotranszakciós cucc lesz. De ahogy elnézem ez biztos nem fogja lefogyasztani a bankszámlám. :)
    A mozgás a Shift2 laggolós mozgására emlékeztet és a Grid az, ami visszaköszön még. Biztosan ki fogom próbálni, de maradok a CARS-nál és az AC-nál. Más nem is igazán fér bele, legfeljebb alkalmi móka formájában.
  • Bullitt
  • Bullitt
    Árkádabb lesz mint a Shift, de ez egy f2p-nél nem meglepő. A worldöt már így is üti, bár free roam nincs.
  • RYO21
    Shift 1 még maxon futott nálam, shift 2 már akadozott.
    A project CARS meg állítólag olyan optimizálatlan, hogy szinte mindenhol szarul fut. Ebből nekem az a következtetés, hogy ez sem lesz különb.
  • Szabi #25
    egy videóból már látod a gépigényt ? :D

Grid2-nél már így (remélhetőleg) nagyon korai állapotban is sokkal jobb, mert legalább belsőnézete is van.. :)
  • RYO21
    Tiszta GRID 2, csak 3x akkora gépigénnyel.
  • Szabi #23
    most se a látvánnyal vannak a gondok :D
  • Bullitt
    Pre-pre alphában van kb az egész. A CARS se úgy nézett ki az elején, mint most ;)
  • Misuka963
    Elég élethű lesz szerintem azok a Chevi Camaro-k faszák :)
  • Szabi #20
    remélem lesz pl. Team VVV belsőnézetes, kormánnyal értelmesen vezetős videó is, mert ez a gémpléj sikeresen elvette a kedvem a játéktól :D
  • Alexease
    Pedig ez tuti CARS engine: fenyek, tukrozodes, eso. Nem lenne ertelme a SHIFT-et nyomatni. A gameplay resz tuti extran optimalizalva/butitva van, mert amugy nem sok embernel menne:D De ha a gameplay alapjan a celkozonseg a hatulrol-tologatos, niytrozos, mindenen keresztul rongylos tabor, annak boven eleg hogy az autok tukrozodjenek es megvakuljanak a lensflare-tol;)
  • Szabi #18
    a belsőnézet szép, de a nitrózás..

a grafika nem rossz, de ez nem CARS, ez inkább valami tuningolt Shift :(

viszont akkor talán nem lesz brutál gépigénye! :D
  • BooMiller
    Mondja a csóka hogy free to play MMO gaming:) ingyen játszhatsz de gondolom lehet majd "V-Power" üzemanyagot venni meg prem accot a szokásos.
    Reméljük nem pay to win lesz mert akkor kuka....
  • Alexease
    Nah, ebben a videoban, a valodi gameplay reszek, mar az erosen gagyi kategoriat suroljak:D

ui.: Most latom a video alatt: "hááát.. :/"
    Igen, ez erosen hááááááááát... :)
  • Alexease
    Igen, eppen a dinamikus tablak lehetosege miat irtam, hogy akkor van lehetoseg kulsos reklamokat is beletolni.
  • Szabi #14

hááát.. :/
  • Szabi #13
    sehol :D

a táblák állítólag dinamikusak lesznek, mert lesz amin a klublogók jelennek meg :)
  • Alexease
    Megegyszer megneztem a linkeket, de hol van megemlitve hogy tuti tartalom vasarlos lesz?:)
    Az lenne a logikus, de lehet hogy a My.com-mal osszehozott, teletolt reklamos cucc lesz?!:) Abban is van logika, hogy total ingyenes legyen (a tartalmakkal egyutt), kivitelezheto a dolog, ha jol osszedrotozzak a kozossegi mediaval es a palyakon/autokon dinamikusan jellenek meg a fizetos bannerek/hirdetesek.
  • Szabi #11
    nem az offline részre értettem, (amibe van online azzal nemigazán szoktam offline játszani :D) hanem a zártpályás, de élvezetes ("funolos") versenyzésről elfogadható fizikával és folyamatosan bővülő autólista szép kidolgozott belsővel

leginkább a tartalomvásárolgatás résztől tartok, azzal lehet nagyon elrontani egy amúgy jó játékot :D
  • Alexease
    Ettol ne varj Forza/GT-t, ez szerintem (teljesen) mas lesz (no offline, tartalomvasarlas). A CARS inkabb a Forza/GT-klon.
  • Alexease
    "Csakazertis" osszehozzak;)
    Eleve ilyesmit terveztek a CARS-szal is (pontosabban a CARS munkanecu cuccal). Mint varhato volt, ahogy meglesz az engine, a CARS-on kivul legalabb 3-4 programot ki kel hozzanak vele, mert hosszutavon csak ugy eri meg.

Ez mar az elejen logikus volt, de amikor publikus lett, akkor jott elo a lazadas, tobben kileptek, felbehanytak a "modokat". Sokan azt hittek, majd az engine-bol es az elkeszult tartalmak tovabbi eletebol is profitalnak, nem csak a CARS-bol:DDDD

Ha valoban auto/palya (es egyeb kutyu) vasarolgatos cucc lesz, az nem rossz, beallnak a sorba (pontosabban levaltjak) az SRW-t es az ACR-t.

Az SRW nem lenne rossz, de mar akkor kicsit elavult amikor elkezdtek, mara mar nagyon gazos. A tartalom ami nagyon jo benne, es az hogy szimes akar lenni - csak nem nagyon megy nekik:) Foleg hogy az alap engine maradt az alap rF1, nem tudnak vele mit kezdeni.

Az ACR eleg profi rendszer, az iranyitas simcade (de eleg jo), de a korites erosen simcade es arkad (pl. nincs cockpit). Igazabol bveluk kell versenyezniuk (WoS vs. ACR :D), az SRW nem ellenfel.

Hogy az autok kezeleset mennyire egyszerusitik es/vagy butitjak le, az "ereszd-el-a-hajam" stilusu online-moka miatt, azt nem tudom. De ha megmaradna a CARS-HC-szint (), talan jo moka, kikapcsolodas, lazaulas, osszeverodes lehetne a szimesebb tabornak is.

Az elonye, hogy tartalom mar van boven (CARS), a kepek alapjan van hozza sajat resz is, es elobb vagy utobb ugy is lesz atjaras a ket proram kozott (CARS-to-WoS = tartalomvasarlas; WoS-to-CARS = DLC :P).

A vicces az lenne, ha elobb jelenne meg mint a CARS:DDD Bar ha kitoljak BETA-nak, aztan ezt is maszirozzak meg 1-2 evig (es kozben a tartalomeladasokbol folyamatos a bevetel), akkor nics gondjuk.
    Talan ez a legjobb (nekik), mert parhuzamosan ket felkesz programjuk is lesz, amit mar eladtak;D
  • tomsolo
    Done
  • Sippie
    Vajon mennyit gondolkodhattak a címen...
  • Szabi #6
    régóta vártam már egy jó Forza/Gran Turismo szerű játékra ami csak PC-n lesz... aztán majd ha elindul a béta akkor kiderül, hogy megtudja-e közeliteni legalább őket.. :D
  • Screenracer #5
    Látom beelőztél, majd az enyémet gondolom törlik az adminok. :)
  • akyyy
    hu, tréler alapján ez jó lesz
  • BooMiller
    Most már tudjuk mért nem halad a CARS:)))
  • Csabesz6
    A trailer alapján eléggé C.A.R.S. szagú.