World of Speed

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
nem az offline részre értettem, (amibe van online azzal nemigazán szoktam offline játszani 😄) hanem a zártpályás, de élvezetes ("funolos") versenyzésrõl elfogadható fizikával és folyamatosan bõvülõ autólista szép kidolgozott belsõvel

leginkább a tartalomvásárolgatás résztõl tartok, azzal lehet nagyon elrontani egy amúgy jó játékot 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Ettol ne varj Forza/GT-t, ez szerintem (teljesen) mas lesz (no offline, tartalomvasarlas). A CARS inkabb a Forza/GT-klon.
Alexease
"Csakazertis" osszehozzak😉
Eleve ilyesmit terveztek a CARS-szal is (pontosabban a CARS munkanecu cuccal). Mint varhato volt, ahogy meglesz az engine, a CARS-on kivul legalabb 3-4 programot ki kel hozzanak vele, mert hosszutavon csak ugy eri meg.

Ez mar az elejen logikus volt, de amikor publikus lett, akkor jott elo a lazadas, tobben kileptek, felbehanytak a "modokat". Sokan azt hittek, majd az engine-bol es az elkeszult tartalmak tovabbi eletebol is profitalnak, nem csak a CARS-bol😄DDD

Ha valoban auto/palya (es egyeb kutyu) vasarolgatos cucc lesz, az nem rossz, beallnak a sorba (pontosabban levaltjak) az SRW-t es az ACR-t.

Az SRW nem lenne rossz, de mar akkor kicsit elavult amikor elkezdtek, mara mar nagyon gazos. A tartalom ami nagyon jo benne, es az hogy szimes akar lenni - csak nem nagyon megy nekik😊 Foleg hogy az alap engine maradt az alap rF1, nem tudnak vele mit kezdeni.

Az ACR eleg profi rendszer, az iranyitas simcade (de eleg jo), de a korites erosen simcade es arkad (pl. nincs cockpit). Igazabol bveluk kell versenyezniuk (WoS vs. ACR 😄), az SRW nem ellenfel.

Hogy az autok kezeleset mennyire egyszerusitik es/vagy butitjak le, az "ereszd-el-a-hajam" stilusu online-moka miatt, azt nem tudom. De ha megmaradna a CARS-HC-szint (<#idiota>), talan jo moka, kikapcsolodas, lazaulas, osszeverodes lehetne a szimesebb tabornak is.

Az elonye, hogy tartalom mar van boven (CARS), a kepek alapjan van hozza sajat resz is, es elobb vagy utobb ugy is lesz atjaras a ket proram kozott (CARS-to-WoS = tartalomvasarlas; WoS-to-CARS = DLC 😛).

A vicces az lenne, ha elobb jelenne meg mint a CARS😄DD Bar ha kitoljak BETA-nak, aztan ezt is maszirozzak meg 1-2 evig (es kozben a tartalomeladasokbol folyamatos a bevetel), akkor nics gondjuk.
Talan ez a legjobb (nekik), mert parhuzamosan ket felkesz programjuk is lesz, amit mar eladtak;D
tomsolo
Done

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sippie
Vajon mennyit gondolkodhattak a címen...
Szabi
régóta vártam már egy jó Forza/Gran Turismo szerû játékra ami csak PC-n lesz... aztán majd ha elindul a béta akkor kiderül, hogy megtudja-e közeliteni legalább õket.. 😄

Látom beelõztél, majd az enyémet gondolom törlik az adminok. 😊

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

akyyy
hu, tréler alapján ez jó lesz

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

BooMiller
Most már tudjuk mért nem halad a CARS😊))

Csabesz6
A trailer alapján eléggé C.A.R.S. szagú.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Szabi
A Slightly Mad Studios (NFS Shift 1-2, C.A.R.S) és a My.com a mai napon mutatta be a World of Speed névre keresztelt ingyenes online autósjátékát.

A World of Speed-ben a játékosok a kedvenc autóikat vezetve versenyezhetnek versenypályákon és utcai pályákon egyaránt. A versenypályák között megtalálható pl. Branch Hatch, de versenyezhetünk London, Monaco és Moszkva utcáin is.

A World of Speed-ben lehetõségünk lesz csapatokat alkotni és együtt versenyezni a többi csapat ellen. Ha valaki elsõnek ér célba, az még nem garantálja a gyõzelmet..
Lehet versenyklubokat létrehozni aminek egyedi logót is csinálhatunk, a klubházból pedig indíthatunk klubok közti versenyeket, de lesz egy repülõtéri gyakorlópálya is.

A játékba valószínûleg a C.A.R.S grafikája és fizikája kerül be, viszont nem érdemes szimulátort várnunk.. 😞
A játék egyébként ingyenes lesz, tehát egy gyors regisztráció után ingyen letölthetjük és játszhatunk vele.

Aztán majd meglátjuk, hogy milyen tartalmakért kell majd fizetni.. szerintem a felnicsere például majd fizetõs lesz 😄

A játékkal hosszú távra terveznek, rendszeresen új autók, pályák, versenymódok és egyebek várhatóak.

A következõ hetekben és hónapokban további infók jönnek majd, de addig is lehet jelentkezni a bétára a játék hivatalos oldalán.

← ElőzőOldal 4 / 4