World of Speed
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@robokutya: vigyázz, ez autóversenyzõs ám, nem csillagrombolós, majd ne lepõdj meg, ha lesz kereke is a jármûvednek <#mf2>#mf2>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Majd valaki pontosit, akit jobban erdekel a progi es tobet tud rola;P
Remélem megkapom a Béta logót ha lesz 😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
kaptam emailt, már rá is nyomtam, hátha érdemes lesz tesztelni értékes ajándékokért 😄
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ez ránézésre is ugyanaz a Shift 2, Test Drive:Ferrari cucc ûber CARS grafikával. Szerintem SMS-ékrõl fog szólni az elkövetkezendõ évtized, ezen a téren. Rohadtul jól csinálják. Ian Bell-nek már biztos ott a következõ Ferrari elõrendelése. 😄DD
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
[merlinw.org]
A tartalom vasarlas onnantol meg felejtos. Nem latom benne a koncepciot.
Ott a CARS, azt is le lehet butitani arkadra. Ez teljesen felesleges.
reméljük, hogy most megfordul a trend 😊
Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1
Bar a CARS mellett nem sok ertelme van (nekem), ami ebben eltero tartalom lesz, az ugy is megjelenik oda is, kesobb DLC-nek. Az ottani dolgok meg ide, egyenkent, penzert;D
Miert nem csinalnak normalisat? Meg igazabol kinek? Ez max annak jelent ujdonsagot, aki lemaradt az utobbi 3-4 evben a CARS heti felmillio promo cuccarol😄DD
Raadasul ez a gagyi gamepad-es kormanyrangatas, meg ez az albino, csillogo aruhai probababa pilotakez, eleg vicces😄
Esély mindig van, de ez még jelenti azt, hogy lesz is belõle valami. Nekem már az is elég lenne, ha a birminghamiek az F1-et megcsinálnák végre tisztességesen.
Annak meg csak örülnék, ha eggyel több jó game lenne. Várjuk szeretettel. 😊)
Én nagy esélyt látok, hogy be fog csatlakozni a kicsit komolyabb autós játékokba.. Nem Hc szim, de ilyen Forza színvonal.... Márpedig ott hatalmas tapasztalat és szaktudás van, versenylebonyolításban, szabályrendszerben, mindenki csak ovis hozzájuk képest .....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
remélem a mérföldkijelzõ mûködik is, nem csak textúra.. 😊
"Nulla tenaci invia est via"
Egyszeruen ma mar nem hagyhatjak ki eht a fajta felig szim felig laza autos kategoriat.Ma mar az arkad senkinek nem kell, meg az NFS sem.......Marpedig CM nel van azert szaktudas.......Jo lenne.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha ket even belul kesz lesz es kiforrott az engine, utana mar "csak" kattingatois-menukbol ossze lehet rakni vele barmilyen jatekot;P
Fiat és Renault pl. nincs még a CARS-ben ha jól tudom😊
sõt.. 😄
De lenyegeben max a kezdeti, WoS base autolista ami erdekes, mert eleve az a cel, hogy ne legyen teljes atfedes a ket program kozott. A WoS autokat majd a CARS-hoz aruljak DLC-nek, a CARS cuccokat pedig itt lehet majd darabonkent megvenni😉
Mostanaban az autokbol nincs hiany, meg az "egyszeru" Kunos cegen is latszik, van beololuk millio, csak penz, ido es kapacitas kerdese az egesz.
Az elozoetesek alapjan, ez a program valszeg teljesen erdektelen szamomra, igy max annyi az erdekes, hogy milyen kesobbi DLC autok lesznek a CARS-hoz😉
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
az elsõ kép amin autótuning van... de ez kifejezetten ronda és gagyi lett 😄
Bocsánat az offtopicért, de sajnos új témát nem tudtam nyitni. A segítségeteket szeretném kérni. Szakdolgozatomban a számítógépes játékokkal játszó személyek viselkedését tanulmányozom. Kérlek benneteket, töltsétek ki az alábbi kérdõívet és cserébe három szerencsés kitöltõ egy általa választott számítógépes játékot kap az alábbi listából: http://goo.gl/HneIhk .
A kérdõívhez kattints ide: http://pszichologia-kutatas.pte.hu/
A kérdõív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe, 5 oldalból áll. A kitöltés teljesen anonim, az adatokat statisztikai elemzés után tudományos dolgozat megírásához használom. A kapott adatokat harmadik személynek nem adom ki.
Köszönöm szépen!