165
wos

Szia Gergely Bencze! :D
  • Alexease
    Az ilyen programoknak es a celkozonsegeinek total felesleges a cockpit;) Max nehany szazalek hasznalja.
    Te mit szoktal hasznalni?:) Ha jol emlekszem, nalad meg a szamarvezeti is bejatszik?:DDDDD
  • Szabi #124
    az ACR legnagyobb hibája hogy csak egy autónak van belsőnézete és az is gagyi :D
  • Alexease
    Bar az ACR is arkad-jelegu (meg ha nem is ennyire "ereszd-el-a-hajam" jellegu"), eleg/nagyon jo rendszerrel, elfogadhato iranyitassal, kompromiszumos de latvanyos kinezettel, sok-sok tartalommal, tunninggal egyebekkel – de elegge befurodtek vele. Sajnos nagyon meg kell fogni az arkadosabb celkozonseget, hogy fizessenek valamiert. Mammut cegeknel, millios alap eladasoknal, konnyebben uugralhat egy ceg, ha plusz tartalmakat akar eladni (pl. autocsomagok DLC formaban).

Bar engem valszeg total nem fog izgatni ez a program:) Egyelore csak amiatt koveteem, esetleg lesz beta vagy ingyenes alap, lehessen tesztelni. De csak akkor, ha megmarad a normalis CARS kezeles, es kikapcsolhatok a butitasok. De ha az alapoktol szetturjak, akkor felejtos.

Esetleg meg a tartalom lehet erdekes. Bar valszeg 80-90%-ban (logikusan:P) a CARS-szal megegyezo lesz (csak ide majd egyenkent tologatjak ki), es a kulonbsegeket innen oda DLC-kent, onnan ide egyedi tartalmakkent aruljak majd:)
  • Alexease
    Szerintem ebben az evben a CARS megjelenesre koncentralnak, az jelenleg fontosabb. Talan majd utana, decemberben elinditanak ebbol is egy zart/nyilt beta-t vagy egy Steam EarlyAccess-t. Ez elvileg tartalomszolgaltatos, vasarolgatos cucc lesz, jol meg kell alapozni, tobb hasonlo is van a piacon. Bar ez ismet "uj kategoriat" jelenthet, a nextgen-jelleg (full csicsa) es az erosen arkad beallitottas miatt.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.23. 15:07:29
  • Szabi #119
    Hali, nem tudni, elméletileg idén, de még a bétáról se tudni hogy mikor indul :(
  • janihunk
    Üdv, mikor jelenik ez meg? Jó nak igérkezik.
  • Szabi #115
    ejj az a fehér Impreza
  • Skypack
  • Alexease
  • RoboKutya78

Ezen a héten úgyis mérges vagyok a star trekre mert a nyári ajándék hajót nem sikerült össze farmolnom sajna.
    Ha meg a megjelenésig nem tudom beszerezni a Space Enginer játékot akkor valószínű fordítok némi időt erre a játékra....

DE most fogadom Lehet emlékeztető linket fabrikálni. Ebbe a Játékba egy centet se fogok befektetni nem fogok elszállni mit a world játékban:)
  • tutuhawer #111
    én ott tartok, ahol te, feliratkoztam, és majd szólnak, mikor kell menni, és mikor lesz végleges verzió.

@robokutya: vigyázz, ez autóversenyzős ám, nem csillagrombolós, majd ne lepődj meg, ha lesz kereke is a járművednek
  • Alexease
    Allitolag ebben az evben beta, jovo decemberben megjelenes.
    Majd valaki pontosit, akit jobban erdekel a progi es tobet tud rola;P
  • RoboKutya78
    mikor lehet nyomulni vele?
    Remélem megkapom a Béta logót ha lesz :)
  • Skypack
  • tutuhawer #107
    Kösz az infót
    kaptam emailt, már rá is nyomtam, hátha érdemes lesz tesztelni értékes ajándékokért :D
  • Alexease
    Beindult valami BETA-feliratkozas...
  • Misuka963
    Mekkora hűtőrács van annak az elején :D
  • Szabi #104
    a morcos Mini a végén :DDDDD
  • Alexease
    Ha ez az engine kesz lesz, 5-6 jatekot minimum ki kell adniuk vele, csak ugy eri meg. Es mivel ujrairtak az egeszet, valodi multiplatformra, ranezesre extrasan skalazhato, igy az energiabefektetes is minimalis lesz programonkent. Foleg igy, hogy autos temakorben dolgoznak, az elkeszitett autok es palyak barhova jok lesznek;)
  • Screenracer #102
    Azért én szívesen részesülnék majd ennek a bevételéből.
    Ez ránézésre is ugyanaz a Shift 2, Test Drive:Ferrari cucc űber CARS grafikával. Szerintem SMS-ékről fog szólni az elkövetkezendő évtized, ezen a téren. Rohadtul jól csinálják. Ian Bell-nek már biztos ott a következő Ferrari előrendelése. :DDD
  • Timbu
    Én látom értelmét. A pCARS rajongóinak egy része számára a grafika nem csak az elsődleges, hanem az egyetlen szempont. Hiába tervezik skálázhatóra az irányítást, ő fel fogja venni profira, mert ő profi, utána meg sírni fog, hogy milyen rossz játék. (Itt is voltak a fóruom az F1 201x-nél olyan hozzászólások, hogy milyen gagyi játék, mert padlógázos kigyorsításkor megforog az autó.) Szerintem az mindenkinek jó lenne, ha ezt a közönséget átvenné WoS.
  • MerlinW
    Konzolosoknak, gamepad-os kazuároknak jó lesz:) NFS World-el is rengetegen játszanak - sosem értettem miért - :)
  • Alexease
    Hat ez nagyon gagyi:) Ennek a programnak nem sok ertelmet latom. Nem tudom mennyien fognak az ujdonsag arkad online resze miatt ravetodni.
    A tartalom vasarlas onnantol meg felejtos. Nem latom benne a koncepciot.

Ott a CARS, azt is le lehet butitani arkadra. Ez teljesen felesleges.
  • Szabi #98
  • BooMiller
    Az ilyen fullba tolja a kretént:) kb. ennyi.
  • Szabi #96
    a látottak alapján nem is lehet, mert nagyon balfszkodtak :DD
  • Pitti
    Soha nem értettem, hogy lehet kormánnyal "hátulról tologatós" nézetben játszani. Ráadásul nem is gagyi kormányok azok. Játsszon inkább kontrollerrel, rossz nézni is :)
  • Alexease
  • giornalista
    nézd, az NFS-nek gyönyörű videókat készített az EA, a játékok meg olyanok lettek, amilyenek.

reméljük, hogy most megfordul a trend :)
  • Screenracer #92
    http://www.vg247.com/2014/02/10/world-of-speed-the-new-arcade-racer-from-the-makers-of-nfs-shift/
  • Szabi #91
  • tutuhawer #90
    az "online-os fun-lehetőség" két része néha üti egymást. :) Roncsderbi jellegű tud lenni, tudod
  • Alexease
    En is kiprobalom majd, termeszetesen erdekel a dolog, de csak azert (leszamitva hogy az alap ingyen lesz:P), mert lenyegebn CARS, online-os fun-lehetoseggel, es talan csak a sok-sok deafault segitseggel butitjak le az egeszet, de kikapcsolva megmarad a "normalis" hasznalat lehetosege is.
    Bar a CARS mellett nem sok ertelme van (nekem), ami ebben eltero tartalom lesz, az ugy is megjelenik oda is, kesobb DLC-nek. Az ottani dolgok meg ide, egyenkent, penzert;D
  • tutuhawer #88
    a francba, ez tényleg szar lett. :) Komolyan mondom, a telefonon képernyőt döntögetős, real racing 3-ban - egy kis multiplayerrel, csalások kiküszöbölésével - több élet van, mint ebben. Sajnos nem tudok a PC-men normális szimulátorokkal menni, gagyiznom kell, de ez a zárt pályán billentyűvel bohóckodós dolog már nekem is kevés, erre csak azért nevezek be, mert ingyen van. Bármire benevezek, ha ingyen van vagy olcsóbban :D
  • Alexease
    Ilyet kepesek voltak hivataos videoak kiadni?! LOL mar:)))
    Miert nem csinalnak normalisat? Meg igazabol kinek? Ez max annak jelent ujdonsagot, aki lemaradt az utobbi 3-4 evben a CARS heti felmillio promo cuccarol:DDD

Raadasul ez a gagyi gamepad-es kormanyrangatas, meg ez az albino, csillogo aruhai probababa pilotakez, eleg vicces:D
  • lac coo
    Faja ! :DDD
  • Szabi #85
  • Screenracer #84
    Azt nem tudom, hogy akarnak-e vagy tudnának-e, de az biztos, hogy a CM név már nem ragyog úgy, mint a Colin Mcrae idején.
    Esély mindig van, de ez még jelenti azt, hogy lesz is belőle valami. Nekem már az is elég lenne, ha a birminghamiek az F1-et megcsinálnák végre tisztességesen.
    Annak meg csak örülnék, ha eggyel több jó game lenne. Várjuk szeretettel. :))
  • lac coo
    Tud vagy akar ?
    Én nagy esélyt látok, hogy be fog csatlakozni a kicsit komolyabb autós játékokba.. Nem Hc szim, de ilyen Forza színvonal.... Márpedig ott hatalmas tapasztalat és szaktudás van, versenylebonyolításban, szabályrendszerben, mindenki csak ovis hozzájuk képest .....

• Szabi #82