World of Speed

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár hogy nem tudtunk játszani vele.
Bezárták a gamet?
Mit írnak itten?
Bezárták?
Notice: World of Speed is no longer available for sale and servers will be shut down on December 25, 2018. Read more here: https://steamcommunity.com/app/623880/discussions/0/1748980761812506447/

Már 2016-ban de ez nem az hanem állítólag ingyenes mmo szerű valami lenne ami a project cars fejlesztői csinálnak csináltak.
Szabi
megjelent a Forza pc-re 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Mivan ezzel a gameval?
Nagyon gagyi játék.
sertrex
Ezt látva, nem csoda, hogy túladott rajta az SMS. <#idiota>

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Orosz live a játékból.
Azt hittem hogy teljes verziós azt a fenét idén meg se jelenik még mindig.
sertrex
Ez elég érdekes árképzés. Gondolom, lefagyott a Steam annyian ugrottak erre, főleg a DLC-ékre. 😄DD

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

Szabi
megjelent.. 10 euro... -.-

Ma jön elméletileg 3 játék van előtte még.
Most holnaputánra halasztották de nem láttam még gameplayt róla mért?
Szabi
naja, szerintem a menü is hasonlít rá, plusz van állapotjelző is..

Akkor ez olyan mint a world of thanks kb nem lehet szabadon járkálni ooooooo
Szabi
az "nyílt világ" volt, ez meg zárt pályás, úgy tűnik hogy optikai tuning van, de matricázás pl. nincs

Olyan mint a need four speed world volt?
grebber
Bárcsak tettek volna bele egy fikarcnyi singlet...

Next PC upgrade: 2022

Szabi
hmm, hát kíváncsi leszek.. 😄
Steam

Holnap megjelenik a játék a semmiből jött ki ez nagy szó. Kíváncsi leszek a véleményetekre.
Törölték a játékot ez már a büdös életbe se jön ki sajna.
Overburner
Béta még mindig Soon.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

RoboKutya78
Hali skacok
Mi a helyzet ezzel a játékkal
Bejelentkeztem az oldalon és látok valami promo kod beváltó lehetőséget
Lehet már bétázni vagy még nem?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Alexease
Jövő héten lesz egy zártkörű teszt, amire be tudok pár embert vinni, írjátok le a my.com-os nickneveteket. A pár ember az 5-6, szóval "érkezési" sorrendben fogom továbbítani a neveket. Elvileg ha vitte a géped a Shift 2-t, nem lesz komoly baj a futtatással. Arra mindenképp számítsatok, hogy itt jó pár órát el kell tölteni teszteléssel és utána majd kéne természetesen összeírni a tapasztalatokat is. Nekem úgy is jó, ha megírjátok majd magyarul, utána lefordítom maximum.
"1. You'll need to be willing to attend the tests for several hours for at least a couple of days.
2. You'll be expected to provide honest, candid detailed reports and opinions"

És ne felejtsétek légyszi, ez nem a CARS, köze sincs a szimulátorokhoz, ízig-vérig árkád cucc. Csak, hogy senkit se érjen váratlanul.

Szabi
eléggé karcsú idáig az autólista.. :/

Szabi

Szabi

Kitudja, lehet hogy olvassa is az esgét.

Szabi
jé, szidhatjuk Magyarul is a játékot, mert megértik 😄D

Szabi
szerinted ha bármelyikünk is tudná akkor nem lett volna ide beírva?..

RoboKutya78
Mi a helyzet ezzel a játékkal a net adó előtt még tudjuk majd tolni?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Szabi

RoboKutya78
Van már valami konkrét időpont a beta indításáról??

Szabi

Alexease
Erdekes kombinacio, de meg ez a jobbik😊
Szabi
a szamárvezetőt szeretem, de csak belsőnézetből játszok mindent amibe van belsőnézet 😄

Alexease
Az ilyen programoknak es a celkozonsegeinek total felesleges a cockpit😉 Max nehany szazalek hasznalja.
Te mit szoktal hasznalni?😊 Ha jol emlekszem, nalad meg a szamarvezeti is bejatszik?😄DDDD<#idiota><#fogmosas>
Szabi
az ACR legnagyobb hibája hogy csak egy autónak van belsőnézete és az is gagyi 😄

Alexease
Bar az ACR is arkad-jelegu (meg ha nem is ennyire "ereszd-el-a-hajam" jellegu"😉, eleg/nagyon jo rendszerrel, elfogadhato iranyitassal, kompromiszumos de latvanyos kinezettel, sok-sok tartalommal, tunninggal egyebekkel – de elegge befurodtek vele. Sajnos nagyon meg kell fogni az arkadosabb celkozonseget, hogy fizessenek valamiert. Mammut cegeknel, millios alap eladasoknal, konnyebben uugralhat egy ceg, ha plusz tartalmakat akar eladni (pl. autocsomagok DLC formaban).

Bar engem valszeg total nem fog izgatni ez a program😊 Egyelore csak amiatt koveteem, esetleg lesz beta vagy ingyenes alap, lehessen tesztelni. De csak akkor, ha megmarad a normalis CARS kezeles, es kikapcsolhatok a butitasok. De ha az alapoktol szetturjak, akkor felejtos.

Esetleg meg a tartalom lehet erdekes. Bar valszeg 80-90%-ban (logikusan😛) a CARS-szal megegyezo lesz (csak ide majd egyenkent tologatjak ki), es a kulonbsegeket innen oda DLC-kent, onnan ide egyedi tartalmakkent aruljak majd😊
Alexease
Szerintem ebben az evben a CARS megjelenesre koncentralnak, az jelenleg fontosabb. Talan majd utana, decemberben elinditanak ebbol is egy zart/nyilt beta-t vagy egy Steam EarlyAccess-t. Ez elvileg tartalomszolgaltatos, vasarolgatos cucc lesz, jol meg kell alapozni, tobb hasonlo is van a piacon. Bar ez ismet "uj kategoriat" jelenthet, a nextgen-jelleg (full csicsa) es az erosen arkad beallitottas miatt.
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.08.23. 15:07:29
Szabi
Hali, nem tudni, elméletileg idén, de még a bétáról se tudni hogy mikor indul 😞

Üdv, mikor jelenik ez meg? Jó nak igérkezik.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Szabi
ejj az a fehér Impreza <#szeret>

Skypack

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Alexease
RoboKutya78

Ezen a héten úgyis mérges vagyok a star trekre mert a nyári ajándék hajót nem sikerült össze farmolnom sajna.
Ha meg a megjelenésig nem tudom beszerezni a Space Enginer játékot akkor valószínû fordítok némi idõt erre a játékra....

DE most fogadom Lehet emlékeztetõ linket fabrikálni. Ebbe a Játékba egy centet se fogok befektetni nem fogok elszállni mit a world játékban😊

Oldal 1 / 4Következő →