165
-
JonasSandor #165 Kár hogy nem tudtunk játszani vele. -
JonasSandor #164 Bezárták a gamet? -
JonasSandor #163 Mit írnak itten? -
JonasSandor #162 Bezárták? -
Timbu #161 Notice: World of Speed is no longer available for sale and servers will be shut down on December 25, 2018. Read more here: https://steamcommunity.com/app/623880/discussions/0/1748980761812506447/ -
JonasSandor #160 Már 2016-ban de ez nem az hanem állítólag ingyenes mmo szerű valami lenne ami a project cars fejlesztői csinálnak csináltak. -
#159 megjelent a Forza pc-re :DD -
JonasSandor #158 Mivan ezzel a gameval? -
JonasSandor #157 Nagyon gagyi játék. -
#156 Ezt látva, nem csoda, hogy túladott rajta az SMS. -
JonasSandor #155
Orosz live a játékból. -
JonasSandor #154 Azt hittem hogy teljes verziós azt a fenét idén meg se jelenik még mindig. -
#153 Ez elég érdekes árképzés. Gondolom, lefagyott a Steam annyian ugrottak erre, főleg a DLC-ékre. :DDD
-
#152 megjelent.. 10 euro... -.- -
JonasSandor #151 Ma jön elméletileg 3 játék van előtte még. -
JonasSandor #150 Most holnaputánra halasztották de nem láttam még gameplayt róla mért? -
#149 naja, szerintem a menü is hasonlít rá, plusz van állapotjelző is..
-
JonasSandor #148 Akkor ez olyan mint a world of thanks kb nem lehet szabadon járkálni ooooooo -
#147 az "nyílt világ" volt, ez meg zárt pályás, úgy tűnik hogy optikai tuning van, de matricázás pl. nincs -
JonasSandor #146 Olyan mint a need four speed world volt? -
#145 Bárcsak tettek volna bele egy fikarcnyi singlet... -
#144 hmm, hát kíváncsi leszek.. :D
Steam -
JonasSandor #143 Holnap megjelenik a játék a semmiből jött ki ez nagy szó. Kíváncsi leszek a véleményetekre. -
JonasSandor #142 Törölték a játékot ez már a büdös életbe se jön ki sajna. -
#141 Béta még mindig Soon. -
#140 Hali skacok
Mi a helyzet ezzel a játékkal
Bejelentkeztem az oldalon és látok valami promo kod beváltó lehetőséget
Lehet már bétázni vagy még nem?
-
#139 -
Bullitt #138 Jövő héten lesz egy zártkörű teszt, amire be tudok pár embert vinni, írjátok le a my.com-os nickneveteket. A pár ember az 5-6, szóval "érkezési" sorrendben fogom továbbítani a neveket. Elvileg ha vitte a géped a Shift 2-t, nem lesz komoly baj a futtatással. Arra mindenképp számítsatok, hogy itt jó pár órát el kell tölteni teszteléssel és utána majd kéne természetesen összeírni a tapasztalatokat is. Nekem úgy is jó, ha megírjátok majd magyarul, utána lefordítom maximum.
"1. You'll need to be willing to attend the tests for several hours for at least a couple of days.
2. You'll be expected to provide honest, candid detailed reports and opinions"
És ne felejtsétek légyszi, ez nem a CARS, köze sincs a szimulátorokhoz, ízig-vérig árkád cucc. Csak, hogy senkit se érjen váratlanul. -
#137 eléggé karcsú idáig az autólista.. :/ -
#136 -
#135 -
RYO21 #134 Kitudja, lehet hogy olvassa is az esgét. -
#133 jé, szidhatjuk Magyarul is a játékot, mert megértik :DD
-
#132 szerinted ha bármelyikünk is tudná akkor nem lett volna ide beírva?.. -
#131 Mi a helyzet ezzel a játékkal a net adó előtt még tudjuk majd tolni?
-
#130 -
#129 Van már valami konkrét időpont a beta indításáról?? -
#128 -
#127 Erdekes kombinacio, de meg ez a jobbik:) -
#126 a szamárvezetőt szeretem, de csak belsőnézetből játszok mindent amibe van belsőnézet :D