Megvan, ki lesz Gordon a Gotham-tévésorozatban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a Walking Deadre gondolsz, akkor nem hiszem, hogy egy közepes szappanoperás hentelésrõl bárki így vélekedne. Nézettségben söpör, mert minden amerikai tátott szájjal azt zabálja, de a sorozat maga semmi extra. Szerintem mindenki kapásból tud mondani 10 vagy 20 jobbat nála a jelenlegiek közül.
Persze, aki csak a Walking Deadet meg pár másik kommerszet, NCIS-eket, meg Grace klinikákat ismer, annak megértem, hogy a TWD jelenti a nonplusultrát. De azért ne vicceljünk már.
Persze, aki csak a Walking Deadet meg pár másik kommerszet, NCIS-eket, meg Grace klinikákat ismer, annak megértem, hogy a TWD jelenti a nonplusultrát. De azért ne vicceljünk már.
Jelen pillanatban a TWD minden sorozatot lesöpör a pályáról szvsz.
Az az ironikus, hogy panaszkodsz, pedig ennek csak te vagy az oka. Ha szarokat nézel, akkor nehogymár a kínálat legyen a hibás. Gagyi az ízlésed, rossz sorozatokat választasz, a jókat meg nem nézed. Ennyi.
parasztvakítás... elég megnézni a marveles sorozatot, milyen gagyi lett... a stúdiók alig adnak rá pénzt és arra játszanak, hogy bizonyos rétegnek a szart is le lehet nyomni a torkán... nem a minõség a cél sajnos
mamár mindenbõl sorozatot csinálnak? -_- ironikus hogy még így is alig találni nézhetõt 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Inkább a Southland folytatódna.
remélem bukta lesz
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams