Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz Gordon a Gotham-tévésorozatban

Gary Oldman után Ben McKenzie lesz Gordon a Gotham városában játszódó tévésorozatban.

Az amerikai Fox csatorna megtalálta a tervezett Gotham című tévésorozat főszereplőjét, aki nem más lesz, mint az a Ben McKenzie, aki korábban évekig volt látható a Narancsvidékben (The OC), illetve a Terepenben (Southland). McKenzie a fiatal James Gordon nyomozót fogja alakítani a szériában, akit a legutóbbi Batman-filmekben Gary Oldman játszott. A sorozat az ő fiatal éveivel fog foglalkozni, de természetesen benne szerephez fognak jutni Denevérember univerzumának legismertebb gonosztevői és maga Bruce Wayne is, aki a történet idején mindössze 12 éves.

A sorozat kiemelt szerepét egyébként a Fox különleges bánásmódja is jelzi, hiszen a csatorna nem egy pilotot rendelte be, hogy annak megnézést követően döntsenek a sorozatterv sorsáról, hanem rögtön 13 epizódot kértek be a készítőtől, aki nem más, mint a Róma és A mentalista című sorozatok atyja, Bruno Heller. A széria premierjére vagy ősszel, vagy 2015 elején kerül sor az amerikai Fox csatornán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #7
    Ha a Walking Deadre gondolsz, akkor nem hiszem, hogy egy közepes szappanoperás hentelésről bárki így vélekedne. Nézettségben söpör, mert minden amerikai tátott szájjal azt zabálja, de a sorozat maga semmi extra. Szerintem mindenki kapásból tud mondani 10 vagy 20 jobbat nála a jelenlegiek közül.

    Persze, aki csak a Walking Deadet meg pár másik kommerszet, NCIS-eket, meg Grace klinikákat ismer, annak megértem, hogy a TWD jelenti a nonplusultrát. De azért ne vicceljünk már.
  • Bari06 #6
    Jelen pillanatban a TWD minden sorozatot lesöpör a pályáról szvsz.
  • zetortraktor #5
    Az az ironikus, hogy panaszkodsz, pedig ennek csak te vagy az oka. Ha szarokat nézel, akkor nehogymár a kínálat legyen a hibás. Gagyi az ízlésed, rossz sorozatokat választasz, a jókat meg nem nézed. Ennyi.
  • nlght #4
    parasztvakítás... elég megnézni a marveles sorozatot, milyen gagyi lett... a stúdiók alig adnak rá pénzt és arra játszanak, hogy bizonyos rétegnek a szart is le lehet nyomni a torkán... nem a minőség a cél sajnos
  • RAZOR27 #3
    mamár mindenből sorozatot csinálnak? -_- ironikus hogy még így is alig találni nézhetőt :D
  • Wittgen #2
    Inkább a Southland folytatódna.
  • Ender Wiggin #1
    remélem bukta lesz