Wozniak: az Apple gyártson androidos telefont!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy biztos, Woz véleménye az, hogy nagy fegyvertény lenne Apple-tõl is sikeres dolog lenne.
Amúgy, Wozniak teljesen normális, az ötletei nem marhaságok, csak elfogultság nélkül kellene megpróbálni felfogni, amit mond és nem azonnal elutasítónak lenni, ha valaki nem nyal Apple felé. Amit szintén látni kellene, hogy õ Apple párti, csak nem elvakultan. Ez persze már eleve idiótává teszi õt egyesek szemében...
A személyisége pedig elragadó és messze van a szektaalapító köcsögétõl, nagyrészt ezért is váltak szét útjaik. Nyilván egy Jobs-bolond szemében Woz a barom, de mind tudásban, mind emberi vonatkozásban magasabb szinten volt és van. Tény, hogy a materialista világban nem nyerõ alkat.
Érdekes amúgy, hogy azért nem támadja az itteni nagyokos Jobs-segg-szagú-nyelv-vel ellátott "közösség", hogy a BlackBerry számára is jó tervnek látta Android irányába lépni...
Muris... <#papakacsint>#papakacsint>
Ja, abban nincs Apple-t érintõ mondat?
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
Ha mindent elhiszel, amit olvasol, inkább felejtsd el a bet?ket! Japán közmondás
De errõl ismerünk fel titeket.
Nem született vakok és értetlenek vagytok, hanem választásotok eredménye az.
Amit nem akartok érteni, azt nem is értitek...
Párszor kivesézõdött, mennyire NEM átütõ a 64 bit elõnye egyelõre, kivéve egyes helyzeteket, ami viszont a hétköznapokban nem tetten érhetõ.
Persze, ilyenkor nem mondjátok, hogy a szintetikus teszteket nem kellene belekeverni.
Természetesen jó a 64 bites technológia, de annak elõnyeit még évekig nem fogja a felhasználó valóban élvezni, fõleg nem érzékelni. Kivéve a teszteken...
(Note 3-on 4-500 MB szabad memóriánál már érezhetõ lassulás, iOS-en ha csak 20 MB van szabadon, akkor sem veszed észre a tempón.)"
Ekkora marhaságot is két féle ember ír: a fullhülye, meg az Android-gyûlölõ. Ja, meg a speciális típus: ezek metszete, vagyis te, Mordon...
Fel se fogtad, miért is kérdeztem?! <#action>#action>
Mennyire szánalmasan hülyék vagytok, szédületes.
Azt meg se merem kérdezni, hogy a szerinted csattanót nyújtó cikket el is olvastad-e, vagy elég a címe...
Mert tényleg van csattanója, csak nem fogtad fel. Persze, hogy nem, hiszen nem igazol titeket...
"On February 7, 1981, the Beechcraft Bonanza A36TC Wozniak was piloting crashed soon after takeoff from the Sky Park Airport in Scotts Valley, California.<59>59> The plane stalled while climbing, then bounced down the runway, went through two fences, and crashed into an embankment. Wozniak and his three passengers, then-fiance Candice Clark, her brother and his girlfriend, were injured. Wozniak sustained severe face and head injuries, including losing a tooth, and also suffered for five weeks after the crash from anterograde amnesia, the inability to create new memories. He had no memory of the crash, and did not remember his name in the hospital or the things he did after he was released from the hospital.<15>15><60>60> The National Transportation Safety Board investigation report cited premature liftoff and pilot inexperience as probable causes of the crash.<61>61>" - http://en.wikipedia.org/wiki/Steve_Wozniak#Airplane_crash
Ilyen ez a szenzaciohajhasz ujsagiras... 😊
Apple az IPC növelésre helyezte a hangsúlyt, emiatt versenyképes az aktuális SoC-jük az alacsonyabb órajel- és magszám ellenére is (arról nem is beszélve, hogy utóbbi kihasználásához megfelelõ algoritmusok is kellenek).
/*WTF?!*/
iOS7-re inkább a stabilitási problémái miatt nézek ferde szemmel, remélem 7.1-gyel már tényleg helyreáll a rend - bõ 2.5 év iPhone 4 használat során egyszer sem fagyott le normál körülmények között, ez meg már jó párszor dobálta az Apple logós "rebootot".
/*WTF?!*/
Annál jóval több a különbség: http://www.anandtech.com/show/7335/the-iphone-5s-review/4
De ha már ARM, akkor magyarázd meg, miért is van szakadéknyi különbség egy Qualcomm és egy Allwinner SOC teljesítménye között, pedig adott esetben a magok száma, az órajel és még az architektúra is egyezik?
Maradjunk annyiban, hogy az iP5S processzora 64 bites, és ennyi a különbség. De egy 5C vagy sima 5-ös az meg nem az A7-et használja.
Telefonoknál meg táblagépeknél általában csak órajelet, meg a magok számát tüntetik fel, de ezek többnyire csak marketingeszközök...
Jó lenne, ha bevezetnének egy általános mutatót, node ez sokaknak nem érdeke.
Azért ARM és AMR között is van némi architektúrális különbség 😊
Az A7 ARMv8-A alapú, a droidokban elterjedt S600-S800 meg Armv7-A.
Csak egy generációs különbség, de hidd el, sokat számít.
http://www.arm.com/files/downloads/ARMv8_Architecture.pdf
https://wiki.ubuntu.com/Specs/M/ARMGeneralArchitectureOverview?action=AttachFile&do=get&target=ARMv7+Overview+a02.pdf
Ha egyszer a formátum fejlécében az van kódolva, hogy ez egy 120fps-s videó, akkor az a bormális, hogy 120fps-el játsza le, vagy ha a hardvernek az gyors, akkor minden második kockát kidobja. De az baromira nem normális, hogy 60 fps-el játssza le. Az egy választható opció. Az alap az, hogy annyival játsszuk, mint ami a fejlécben szerepel.
Errõl beszélek bazmeg! (már az erõforrásigényrõl, illetve memóriáról)
Egyébként meg a processzorban baromira nincs igazad. Mármint az analógiáid roppant szarok. Hogy a faszba jön ide az intel asztali CPU családja?
Ezekben ARM processzorok vannak baszod!
Vagy igen vagy nem. Ez szolgáltatófüggõ.
Úgy néz ki, hogy csak HD-ben tartja meg a 120fps-t, alacsonyabb minõségre konverziónál eltûnik. Ez szerintem az IOS hibája, ilyenkor értelemszerûen egy 30fps videót kellene mentenie, lassítva a kért részt. Talán a 7.1-ben megkapjuk.
Csak a nyers videó gépre átküldésénél van gond, mert ott a lejátszó, ami megnyitja nem feltétlenül tud róla, hogy mit kell ezzel kezdenie.
Gépre mentésnél a videó tartalmazza a 120 fps-t, csak a lejátszónak kell ismernie, hogy ezt lassítva kell prezentálnia (igazából nincs szükség konverzióra, csak egy opció kiválasztása).
A lejátszók mentsége, hogy nem igazán elterjedtek a slomo videók, idõvel ez is alap lesz majd, ha a legtöbb készülék ismerni fogja az ilyen felvételt (már ha a droidos készülékek hardvere felnõ ehhez a feladathoz).
Nem azt mondom, hogy megoldhatatlan feladat, hanem hogy amikor belefut az ember, akkor elsõ reakciója az "ezdebénafos". És az ios7 tele van ilyen hibákkal. Nesze neked prémium kategória.
Azért érdemes figyelembe venni, hogy más a rendszer, más a memóriaigénye mind az alkalmazásoknak, mind magának a rendszernek is.
(Note 3-on 4-500 MB szabad memóriánál már érezhetõ lassulás, iOS-en ha csak 20 MB van szabadon, akkor sem veszed észre a tempón.)
"ha már a magoknál és órajeleknél bekajáljátok, hogy az 1,3 Ghz két maggal az több, mint a négy magos 2 Ghz."
Szerinted melyik képes nagyobb teljesítményre, egy 4 magos i5 3.2 GHz-en, vagy egy 2 magos i7 2 GHz-en?
Az órajel és a magok száma nem mérvadó, csak azonos technológiai szinten álló CPU-nál, vagy SOC-nál.
Az A7 tetszik vagy sem, jelenleg nagyjából a Snapdragon 800-al van egy szinten teljesítményben.
"...email the clip to yourself first using the sharing steps above. Once you've done that, just save the emailed attachment in your Camera Roll."
Ez ugye nem az ios7 szépsége. Vagy neked igen?
És akkor nem beszéltem arról, amikor az ember learchiválja a számítógépére. ..
Vagy csak ráböknek a Share ikonra a galériában a kiválasztott slomo videónál 😊
Lásd: http://www.imore.com/how-record-and-share-slo-mo-video-iphone-5s-including-instagram
Én ezen buktam ki:
Az meg nem érdem,ha valami sokkal erõforrásigényesebb, miközben ugyanazt tudja, ugyanazt teszi, semmivel sem többet.
Az iphone/iOS párost dicsérem, hogy gyengébb hardveren is elfut. Egyébként az 1GB RAM az ha összeszarjátok magatokat, akkor is kevesebb, mint a 2 GB RAM, ha már a magoknál és órajeleknél bekajáljátok, hogy az 1,3 Ghz két maggal az több, mint a négy magos 2 Ghz.
Erre baszod kifordítja agyban a marhája, hogy én az androidot dícsérem, és kifogásolja, hogy nem érdem, hogy erõforrásigényesebb.
Hahó bazmeg, ezt írtam én is.
Akkor mi az anyja valagáért csinál úgy, mintha az ellenkezõjét írtam volna.
Te is ilyen hülye vagy baszod, hogy nem látod mijafaszvan?
Valószínû, hogy egy PC-n vagy MAC-n, tehát egy asztali gépen konvertálják át.
Mert tényleg úgy menti el, hogy 120fps a videó, ami nyilván nem lassított, ha másodpercenként százhúst készített képból másodpecenként százhuszat játszanak le.
A lassító effekt az apple lejátszóprogramjának a ficsõrje.
Bocs, de nekem azt írja ki, hogy a shift+R javítja a kép minõségét. Úgy szar a fórum, ahogy. :-D
Ha ez igaz lenne, akkor nem tudnál ilyen videókat nézni a videómegosztó site-okon, szegényeknek valahogy mégis sikerült menteni, nem? 😊
Ez már az agyhalál, ha szöveget sem tudsz értelmezni. Pont azt írta, hogy a hardver nem gyengébb és csak a dilettánsok hiszik azt, hogy minden a MHz és a magok száma. Mert annyit azért tudtok (és csak annyit), hogy 4 több mint 2 és 2,8 nagyobb mint 1.4.
Az ios7 meg egy szar. Mondok egy példát: 120fps videó. Szuper! De csak a telón tudod ám lassítottan nézni, mert nincs olyan, hogy mentés ebben az állapotban. És hemzseg az ehhez hasonló fogyatékosságoktól.
Erre a sok retardált buzeráns almafan nem azt veszi észre, hogy jónak tartom az iOS-t, hanem azon hõbörög, hogy miért tartom gyengének az iphone hardverspecifikációját. Hát baszom szájba a retardált kurva anyátokat pont az iphonet dicsértem, hogy elég bele egy gyengébb processzor is, annyira jobb a koncepciója, mint az androidnak.
Mi a kurva anyátokért nem kerestek hozzátok való köcsögöt a buzulásotokhoz? Annyi agyhalott faszt, mint az almások. Komolyan mondom, hogy már szégyelli kimondani az ember, hogy ez vagy az az apple termék tetszik neki, mert fél attól, hogy az ilyen almafan buzikkal fogják összekeverni. És el is várja a sok buzeráns fasszopó, hogy vitatkozzon velük az ember, hogy meglegyen a napi boldogságuk. Na az anyátokat baszzátok telibe, csak ennyit kaptok, érjétek be ennyi reakcióval.
A Zombee nevû gyökérnek írtam.
Te a kurvaanyádnak válaszoltál vagy nekem?
Leírok valamit, erre ez a buzi elkezd az ellenkezõjével vitatkozni. Degenerált fasz vagy bazmeg. Keress egy hozzád való köcsögöt bazmeg, azt azt boldogítsd a kurva anyádat.
Velem olyat nem játszol te kis szarfaszú buzeráns köcsög, hogy azzal vitatkozol, amit nem is írtam. Te szar, te gis rothadó geciputtony, hogy az anyád basznád telibe.
Ez a te véleményed.
A mienk pedig más. Összegyûlvén megbeszéltük anno, mennyit érsz. Talán sejted, kikkel...
Sajna, semmit, ezt sokak elõtt bizonyítottad már.
Hajthatatlan és elvakult Android gyûlölõ vagy, aki soha meg sem rezzent a szétszedett érvei romjain.
Ami azért vicces, mert miközben ostobaságok tucatjaival szidtad az Android-ot és a Samsung-ot, közben Samsung-os Android-jaid voltak.
De ennek ellenére is olyan sületlenségeket írtál, amibõl arra lehetett következtetni, nem láttál Android-os készüléket közelrõl.
Értelmes ember csak röhögött rajtad és otthagyott, én, az ostoba voltam az egyetlen, aki foglalkozott veled, de csak etettem a troll-t...
Hány magot kezel ma az Android, okoska? Még mindig csak egyet, mint állítottad? Vagy, felfogtad már, egyes játékokat miért nem írt meg a fejlesztõje Android-ra? Még azt sem fogtad fel, amit e fejlesztõ írt, azt is én próbáltam megértetni veled, természetesen sikertelenül.
"Nem vagy egyenlõ vitapartner, sem szakmailag, sem emberileg. Maradjunk ennyiben.."
Pontosan ennyiben maradunk, rendben. Annyi ökörséget, amit összehordtál, csak itt tapasztalhat ma már az ember, a magukat mérnöknek tartó bagázsban, ez a te igazi hazád, itt sok a hozzád hasonló...
Szánalom...
"szemlátomást nincsenek észérveid"
Vagy inkább alkalmatlan vagy észérvek észrevételére? Inkább.
Az meg nem személyeskedés, ha felidézem zavaros elméd múltbéli teljesítményét, az bizony a rideg valóság. Bár itt az a szokása a fajtádnak, hogy az amnéziátok mögé rejtõztök. De jó lenne nekem is, ha ilyen feledékeny lehetnék...
Nem vagy egyenlõ vitapartner, sem szakmailag, sem emberileg. Maradjunk ennyiben..
Aki nem tudná, ez ennek a fajankónak egy másik nick-je egy másik fórumon, ahol nagy az öröm, hogy már nem firkál baromságokat...
Szeretnék magam olyan értelmi képességekkel bírni, amilyennel Woz most, eme szerinted az agyára oly végzetes baleset után bír, komám... Valamint az se lenne rossz, ha neked is sikerülne már a moszat szintrõl elmozdulnod, mert akkor nem ilyen dedós szintû dolgokat firkálnál, fõleg nem azokat, amik még akkor sem voltak teljesen igazak, amikor még évekkel ezelõtt valami alapjuk valóban volt.
És mondom ezt a nélkül, hogy valóban isteníteném, mert errõl szó sincs, ahogyan szintén nem istenítettem Samsung-ot sem, csak a korrektséget nélkülözõ "vitapartnerek" próbálják ezt az agyatlanságaikra fényt derítõkre jobb érv híján ráhúzni. Szomorú, mikor ez a legjobb hozzáállás tõletek...
Na, mindegy, Woz ötletét átlátni nem, csakis zsigerbõl fikázni vagytok képesek és azt se vagytok képesek átlátni, milyen elõnnyel szolgálna ez Apple-nek is.
Ha meg nem megy a szövegértés, leírom újra: természetesen ezt nem lépi meg Apple.
A marhaságaidra:
1.) Majdnem, de nem ez a lényeg.
2.) Ez az, amirõl írtam, évekkel ezelõtt sem volt ez így teljesen igaz, de te leragadtál ennél a mantránál. Komplett kihalt volna az Android, ha ez valaha is igaz lett volna. Ehhez semmi komoly elme nem kellene ám, csakis józan paraszti ész, nos, mivel ezeknek híján vagy, hát hidd a marhaságodat el továbbra is!
3.) Ez mutatja, mennyire nem érted sem azt, amit Wozniak fejtett ki, sem azt, amit errõl én írtam. Tökéletes a képzavar az agyadban, ahogyan erre oly sokszor rávilágítottam már. Sajna, emiatt felesleges is a további fejtegetése a dolognak, ha nem akarod érteni, nem is fogod. Márpedig nem akartad soha és emiatt annyiszor kaptunk rajta ökörségen és a saját szavad ütésén, hogy azzal az egyik legközismertebb trollként lettél ismert pár fórumon...
Na, agyõ!
Az a baj, hogy amit te felhoztál az nem érv és még csak nem is értelmes gondolat.
Wozniakot meg senki nem mocskolja, de ha valaki hülyeséget beszél, az akkor is hülyeség, ha életében tett szuper dolgokat is. (Egyébként amit írtam, hogy súlyos fejsérülése volt egy repülõgép baleset folytán, ami után a saját nevét sem tudta egy darabig és az addigi életébõl sok dolog soha nem is jött vissza neki, az sem mocskolódás, hanem tény.)
Nem csak üzletileg hülyeség, hanem kompletten:
1./ iOS alól most is teljes mértékben elérhetõ a Google teljes szolgáltatás kínálata, ehhez nem kell Android
2./ Alkalmazás téren az iOS a fejlesztõk elsõdleges mobil platformja, nincs olyan húzó fejlesztés, alkalmazás, ami miatt érdemes lenne ezt kockára tenni
3./ Ha az Apple be szeretne törni a közép, vagy alsó kategóriás készülékek piacára, akkor azt a saját jobban optimalizált platformjával tenné, nem egy nehezen optimalizálható, nagy hardveréhségû rendszerrel, amit olcsó hardverrel képtelenség minõségi szinten alkalmazni
---
Windows-os Mac Pro-nak szintén nem lenne értelme, hisz alapból ott a lehetõség a felhasználónak, hogy olyan rendszert rakjon rá, amilyet akar (BootCamp)
Szánalmas, de az a buta, aki tõletek többet várt... <#bohoc>#bohoc>
Roppant szomorú, hogy egyetle értelmes sincs közöttetek, aki ne a mantrázásban kimerülõ posztolás híve lenne. Ugyanazokat kántáljátok, akárhányszor kaptatok rá cáfolatot.
Apple részvényt vegyél-e? Hát, döntsd el. De amíg neked neked nulla információ értékû az, hogy hogyan is áll a GOOG az AAPL-hez viszonyítva és hogyan is alakult ez az elmúlt mondjuk egy évben, háááááát...
Innen úgy látszik, hogy az erõszakos és nagypofájú, vásárlását reklámozó "tõzsdeguruk" ösztökélése ellenére is csúnyán megfordult az arány.
Onnan? <#awink>#awink>
Én a trendkövetõ trade-elés mentén gondolkozva azt javaslom, ha trigger-t látsz, annak irányában lépj pozícióba. Soha nem javasoltam, hogy short-oljon bárki, csakis azt, hogy a trend merre mutat.
Tény, hogy azt jövendöltem, ha így folytatják, abból baj lehet, ez viszont csúnyán be is jött. Akkor hallgattál rám? Mert akkor köszönd meg szépen! <#smile>#smile>
Neked súlyos pénzekért szívesen adok még tippeket, ha szeretnéd... <#action>#action>
Megy a baromság-hullámoztatás, látom. Megjött a többi eszelõs is...
<#law>#law>
Persze, lehet igaza. Mert bármi lehetséges. Csakhogy ezt soha nem fogjuk megtudni, mert õ csak egy kívülálló. Egy kibic. Pont mint itt bármelyikünk.
El lehet játszani a gondolattal, hogy az Apple majd Androidos telefonokat gyárt, meg windowsos MacPro-t, Win8-as iPad-eket. Csak ezek nem fognak megtörténni, mert üzletileg nettó hülyeség.
Mit javasolsz, érdemes most nagy tételben Apple részvényt venni?
:-)
Most az Istened megint felbüfizett egy nyilvánvalóan oltári nagy hülyeséget és természetesen beállsz mögé azt védeni - gondolkodás nélkül.
Olvasd már el amit írtál, mennyi logikai ellentmondás van benne! Sokszor a késõbbi mondatodban ütöd az elõzõt! Atyavilág! :-)
Woz szavainak súlya meg nulla, de ez mindig is így volt, így mondhat bármekkora baromságot. Szegény csak annyit bizonyít vele a világnak, hogy nem õ volt az Ész, aki a céget naggyá tette.
Szerintem Steve Jobs is hamar rájött, hogyan használhatja tanácsadónak:
- Woz, szerinted mit csináljunk?
- Szerintem ....
- Köszi!
És csinálta az ellenkezõjét, így lett a világ legsikeresebb embere :-)
ennyi.
-Mind1, de csak tettek lépéseket az android felé.
"Amit meg mond az komplett marhaság, mivel a felsõ kategóriában az Apple piacvezetõ, az alsó kategóriába meg nem tudna az Apple sem összerakni olyan olcsó hardvert"
- Ott van a közép-kategória, az 5C elveileg ennek kíván szereplõje lenni
Annó Jobsnak is sokszor mondták, hogy elgurult a gyógyszere, pl. mikor bejelentette az iPad-et, amit sokan egy megnövelt méretû iPodnak néztek.
Jó, most nem azt mondom, hogy Wozz=Jobs... de lehet igaza neki is
"Tényleg azt hiszed, okosat és újat mondtál? Ennyit mindenki tud és ez éppen az én eszmefuttatásomat támasztja alá."
Mármint, hogy nettó baromságot hordtál össze?
Mi a frásznak kéne a droid az Apple-nek, ha a felhasználóik mindkét ökoszisztémát elérik már most is, ellenben a droid userekkel?
Az Apple a hardver eladásokból profitál, nem érdeke, hogy a szolgáltatásait megnyissa a konkurens rendszer felé. A Google-nek viszont nagyon is érdeke, hogy az iOS-t támogassa, mert ebbõl neki bevétele származik (régebbi felmérés szerint több is, mint a saját platformjáról).
Mindketten ugyanolyan marhaságokat firkáltok, mint eddig.
Ki is szálltam, semmi értelem befogadására nem vagytok alkalmasak továbbra sem, csak a ferdítésre, félremagyarázásra.
Kár, mert lenne értelme az agymenéseitek egyenkénti helyretételére, amibõl persze nem ti, de értelmesebbek, befogadóképesebb elmék profitálhatnának.
De én erre nem vállalkozom, elég volt sok évig a hajlíthatatlanságotokat szemlélni.
Hajrá, butítsátok tovább a híveiteket! Tiétek a pálya.
"Van egy rossz hírem, az iOS-en most is elérhetõ az összes Google alkalmazás és szolgáltatás (pl a Google+ jobban is sikerült, mint droidon)."
Ennél butább már tényleg nem leszel, Mordon... Tényleg azt hiszed, okosat és újat mondtál? Ennyit mindenki tud és ez éppen az én eszmefuttatásomat támasztja alá.
Na, szevasztok!