ZsL#3
Bízzunk abban, hogy amit említettetek, az egy átmeneti időszak jelensége. Unokáink okosabbak lesznek, mert levonják a tanulságot gyermekeink elbutulásából.
Blgzsolt#2
Én régebben naívan azt hittem, hogy a magasabb internetellátottság miatt az emberek okosabbak lesznek és emiatt egy boldogabb világ fog eljönni. Érdekes, hogy most úgy látom, pont ellentétes hatást vált ki. Minnél többet van valaki az interneten, annál butább. Tele van a feje celebekkel kapxcsolatos adatokkal, már nem hiszi el a holdraszállást, sőt más tudományos eredményeket is megkérdőjelez. Pedig ott a kezében az eszköz, hogy bárminek utánajárjon, bármi, amiben kételkedik, ott kiderítse az igazságot. Lehetősége van tartalmat létrehozni, tanulni, művelődni, szórakozni...
Erre mi van? A régi legendák jobban megerősödtek, mint korábban. Már nem divat olvasni, egy egy oldalas cikk már túl hosszú, olvasási, sőt szövegértési problémák vannak...
De akkor mi a fenét csinálnak az emberek 5-10 órán át az interneten? Közösségi oldalakon beszélget? Ugyan... Szerintem nem volt még ennyi magányos és egyedülálló ember a történelem során, mint manapság. Dél-Koreában pl a fiatalok 30 %-a egyedülálló és nem is akar ezen változtatni!
Archenemy#1
"A 6-9 évesek 89 százaléka szörföl a világhálón "
Ez egyben magyarázatot ad az sg.hu hozzászólásainak színvonalára is!444! XDXDXDXD