10
  • Ca3sar
    Szerintem csak ötletlopás miatt állnak be ideiglenesen az android táborba - volt már ilyen a történelemben (Apple). :)
  • Vol Jin
    "Ha annó a Nokia az Android mellett dönt szerintem most, a 2. Androidos gyártók lennének a Samsung mögött...."

Hát vagy nem. Az elsők lennének, a Samsung meg lenne a harmadik az apple után. A legnagyobb volt, és a helyét simán megtarthatta volna.
  • zola2000
    Láttad a Samsung galaxy pocket neot? (^o^)
  • Zombee
    4 colos telefonban nem kell ennél nagyobb felbontás.
    Azért az olcsó kínaiban nem Snapdragonok vannak, hanem főleg MediaTek SoC-k. Meg ott azért nagyjából egyik komponens minősége sem éri el egy Nokia szintjét. Ez is számít, nem csak az, hogy 20 ezerért legyen 4 mag, meg HD kijelző.
  • god25
    Én is., én is. Így már nekem is kell!
  • SanMaster
    Ez nagyon veszélyes játék. És mi lesz ha sikeres lesz a telefon? A MS most vette meg a Nokiát, egy orbitális öngól lenne ha egy ilyen telefont bemutatnának. Egyébként ez a párosítás, amit mindig is szerettem volna, egy Nokia telefon Androiddal. Ha annó a Nokia az Android mellett dönt szerintem most, a 2. Androidos gyártók lennének a Samsung mögött....
  • Vol Jin
    A kocsordi tanács részírűl is megkapta a zengedélyt?
  • Inquisitor
    "Snapdragon chipet, 5 megapixeles kamerát, 480 x 854 pixel "

Snapdragon chipet, de melyiket? :D
    Amúgy ezek a legolcsóbb kommersz kínai telefonok alkatrészei felsorolva, beleértve a kihalóban lévő kijelző felbontást is.
  • attes
    - Állj Titi!
    - No kia?
  • Zombee
    Nokia X néven is emlegetnek egy androidos telefont, a Normandy pedig sosem volt más, csak kódnév.