17
-
#17 shia or go home -
hzgy #16 Nem értem hogy miért csalódás és hogy nem hoz semmi újat!Milyen új megoldást és látványt kell még hoznia!Nekem tetszett az előzetes.Szerintem
az előző részekkel sem volt gond.Izgalmas és látványos mind a 3 rész.Várom már a filmet
főleg 3D-ben! -
goldmember #15 sajla löbuf hol a faszomba maradt? -
SlayR #14 Ezzel a cikkel úgy maximálisan nem értek egyet...majd ha a másfél 2perces trailernél nem lesz meggyőző akkor leeht erről témázni...amúgy meg az év filmje lesz mondhat akárki akármit :) -
#13 Ha a színészetre is úgy tekintünk, mint bármely más szakmára, és elfogadjuk azt a tényt, hogy a színész élvezi (miért ne élvezné, keresett már annyi pénzt, ami után nem kéne kamera előtt ugrálnia, ráadásul nem is az a veszett kurvázós narkós sztártípus), akkor a többi szakmához hasonlóan jó lehet olyan dolgokat kipróbálni, amit korábban nem csinált. Én pl. nem tudnám elképzelni, hogy évtizedeken át társadalmi drámákban játszak, amiket direkt az Oscarra írnak, forgatnak eleve. És ha a 80-as években még szerette is a Transformerst...
Én pl. szerettem az itthon kiadott képregényt, meg a régi rajzfilmeket, és ezen nem változtat ez a 3 pocsék mozifilm sem. Sőt, a harmadikat csakazértis moziban néztem meg, pedig már az első elvette a kedvem, a második pedig kimondottan szar volt. Se a történet, se a robotok alakja nem jött be, az meg pláne, hogy az egész robotosdi csak a háttér volt a béna ömlengéshez.
Shia LaBeouf-el amúgy semmi gond nincs, csak jó filmet kell neki adni. Ajánlom figyelmetekbe Lars Von Triertől A nimfomániást. -
gyualmighty #12 Ender Wiggin!
Ha meg nem lattad szineszkedni,akkor ajanlom a figyelmedbe a Pain&Gain-t!! -
gyualmighty #11 Nagyon nem mozgat h lehuzzak,nekem nagyzon is bejon az elozetes alapjan...egy ilyen filmet nem a sztori vegett nezem,hanem a latvany vegett,es abbol a latottak alapjan bizony nem lesz hiany...mar most tudom h meg fogom venni 3D-s blu-rayen!!!!!! BBUUMM!!! -
hungi #10 Majd a zöldhasúak számolgatása biztosan kárpótolja, ha esetleg nem jelölnék oszkárra... -
Ender Wiggin #9 én még nem láttam marky markot színészkedni. mindig csak ráncolja a homlokát és.... nem, nincs más. ennyi. semmivel jobb, mint a leböf gyerek. aki nélkül most nem is lesz Bumblebee? -
maxy182 #8 Marha nagy szórakozás lehet egy greenbox vászont előtt futkozni... :D -
zetortraktor #7 Már nem azért, de ha kapnál egy lehetőséget, hogy egy ilyen filmben szerepelj, nem tennéd meg? Van annál jobb szórakozás, mint egy nagyszabású akciófilmet forgatni? Főleg valami komolyabb után? Ez egy olyan melónak tűnik, amit marhára lehet élvezni, egy csomót lehet röhögni, miegymás. Egy színésznek ilyenkor magasról szarnia kell a vinnyogó rajongókra és azt csinálnia, amit szeret. -
Archenemy #6 Ne hülyéskedjetek már, hát van benne ROBOT DINOSZAURUSZ!! Mi lehet ennél jobb? -
maxy182 #5 Mostanában egész jó filmekben szerepel ez a Wahlberg gyerek. Nem tudom miért égeti magát ezzel.
Sajnos voltam olyan hülye, hogy a harmadik részt megnézzem moziban, ráadásul úgy, hogy a másodikat nem is láttam. Elhamarkodott ötlet volt, csak arra jártunk és akkor már beültünk rá.
Életem egyik legüresebb, legunalmasabb másfél órája volt. -
zetortraktor #4 Van, akit az aggódó apukák érdekelnek egy robotos filmben (ugye velük automatikusan jár egy gyerek is). Mást pedig a robotok. -
Gadgetfan #3 "Szükséges rosszként pedig láthatjuk Mark Wahlberg aggódó családapáját"
??? Mi van? Szerintem az egyetlen pozitívumként láthatjuk... -
#2 jól felkapták ezt a palit.. -
KRTuning #1 Lesz még 2 rész? úúúúúúú