2
  • CairoJack
    Az meg, hogy a kémkedés ilyen méreteket öltött, az azért nem csak az ő érdemük, kiemelkedően nagy szerepe van benne a nyárpolgári ostobaságnak, és az okos - kém - kütyük egymásra találásának.
  • CairoJack
    Szép nagy BS ez a cikk. Én úgy hiszem, hogy már csak a totálisan idióták "bizalmát" fogják tudni visszanyerni. Én már 10 évvel ezelőtt is tudtam, hogy ez lesz, hisz már akkor is volt Echalon, ami a Prisma elődje volt, és még sok minden más is volt, amiről csak pletykák jártak, utóbb mégis kiderült, hogy szinte mind igaz volt.
    Az USA már a hidegháború elejétől kezdve kiterjedt elektronikai megfigyelést végez. De nem csak ők, minden más ország, ami elég pénzes ahhoz, hogy számolatlan összegeket költhessen ilyen szemétségekre.
    Az egyetlen különbség az országok között az a kémkedés mértéke. A rá fordított összeg.
    Ebben az USA vezet, de a többi nagyhatalom is kegyetlenül zárkózik fel.
    Régen fegyverkezési verseny volt, most megfigyelési verseny van.
    Mos, hogy kiborult a bili, tudjátok, mi fog változni? Semmi.
    Az USA kémkedett, kémkedik, és kémkedni fog. Max ezentúl óvatosabbak lesznek, jobban megválogatják az alkalmazottakat.

És igazából nem az a legundorítóbb, hogy Angela Merketl lehallgatták, mer egyfelől ő közszereplő, az ilyesféle atrocitás be van építve a fizetésébe, másfelől bármely ország legnagyobb maffiózói pont hogy a politikai vezetése, tehát őket még indokolt is megfigyelni. Ellenben az a leggyomorforgatóbb dolgok egyike, miközben a ZUSA mindenkit kioktat demokráciából, és az emberi jogokból, az egész világon ők azok, akik a leginkább lábbal tiporják azt.