12
-
#12 Műanyagnak néz ki az egész. Az első se tetszett, ez se fog érzem. Az első széria bejött, bár azt meg más húzza le, szóval ízlések és pofonok gondolom. -
WoodrowWilson #11 Mi nem siker ezen? A csodálatos pókember így is az 53. legnagyobb bevételt termelő film a világon, nyilvánvalóan a nyereség is megütötte legalább az átlagosan elvárt szintet, különben nem jönnének új részek. -
zetortraktor #10 "Mit nem lehet ezen érteni? Pókember = tuti siker."
Akkor itt valami nem stimmel. Amerikában legalábbis.
Pókember - 403M
Pókember 2 - 373M
Pókember 3 - 336M
A csodálatos pókember - 262M
Ez minden, csak nem tuti siker. Ennél nem egy másik képregényhős sokkal sikeresebb tudott lenni. És mégis tervbe van véve a 2-3-4 is. -
#9 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Értem én hogy gőzgép" = értem én, hogy pénzt lehet csinálni belőle
"de mi hajtja" = biztos mert nem vagyok fan és látványvadász, de számomra tök fölösleges mégegy film ugyanarról a sztoriból némileg módosítottan, ha az eredetivel sem volt különösebben semmi baj -
WoodrowWilson #8 Gwen Stacyről van szó, Mary Jane csak a következő részben fog szerepelni. -
Serutekin #7 Egyébként kíváncsi vagyok hogy mennyire követi a képregényt :D
SPOILER!
Mary Jane a képregényben ha jól tudom meghal. -
Serutekin #6 Mit nem lehet ezen érteni? Pókember = tuti siker. Nagyon nehéz elkurni. Gyerekoromban vagy 5 féle pókember sorozatot néztem mégsem untam meg. Egyébként nem vészes pocsékabbra számítottam, legalább látványos. Nézd meg a mostani filmeket többségüket ingyen se nézném... és így eléggé gyenge a piaci verseny... -
#5 az "ugyanaz a sztori" alatt azt értem hogy ugyanonnan indít hogy a jófiúba beleköltözik egy pók ereje..
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja?? :D -
WoodrowWilson #4 3 Pókember volt a régi fajtából, a mostaniaknak pedig nem ugyanaz a sztorija, hanem egy reboot. A miértre pedig valóban a pénz a válasz, a Sony nem akarja kiadni a kezei közül a franchise-t. -
#3 Pénz? -
#2 most én ezt nem értem.. volt korábban pókember 1, 2, és ezen cikk kapcsán láttam h volt olyan h csodálatos pókember 1, ami az előzetese alapján totál a korábbi pókember 1 sztorija.. minek csinálják meg ezt mégegyszer? -
#1 Ez beteg lesz:D