Látványos előzetest kapott A csodálatos pókember 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RAZOR27
Mûanyagnak néz ki az egész. Az elsõ se tetszett, ez se fog érzem. Az elsõ széria bejött, bár azt meg más húzza le, szóval ízlések és pofonok gondolom.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Mi nem siker ezen? A csodálatos pókember így is az 53. legnagyobb bevételt termelõ film a világon, nyilvánvalóan a nyereség is megütötte legalább az átlagosan elvárt szintet, különben nem jönnének új részek.

"Mit nem lehet ezen érteni? Pókember = tuti siker."

Akkor itt valami nem stimmel. Amerikában legalábbis.

Pókember - 403M
Pókember 2 - 373M
Pókember 3 - 336M
A csodálatos pókember - 262M

Ez minden, csak nem tuti siker. Ennél nem egy másik képregényhõs sokkal sikeresebb tudott lenni. És mégis tervbe van véve a 2-3-4 is.
norbre
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Értem én hogy gõzgép" = értem én, hogy pénzt lehet csinálni belõle

"de mi hajtja" = biztos mert nem vagyok fan és látványvadász, de számomra tök fölösleges mégegy film ugyanarról a sztoriból némileg módosítottan, ha az eredetivel sem volt különösebben semmi baj

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Gwen Stacyrõl van szó, Mary Jane csak a következõ részben fog szerepelni.

Egyébként kíváncsi vagyok hogy mennyire követi a képregényt 😄

SPOILER!

Mary Jane a képregényben ha jól tudom meghal.
Mit nem lehet ezen érteni? Pókember = tuti siker. Nagyon nehéz elkurni. Gyerekoromban vagy 5 féle pókember sorozatot néztem mégsem untam meg. Egyébként nem vészes pocsékabbra számítottam, legalább látványos. Nézd meg a mostani filmeket többségüket ingyen se nézném... és így eléggé gyenge a piaci verseny...
norbre
az "ugyanaz a sztori" alatt azt értem hogy ugyanonnan indít hogy a jófiúba beleköltözik egy pók ereje..
Értem én, hogy gõzgép, de mi hajtja?? 😄

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

3 Pókember volt a régi fajtából, a mostaniaknak pedig nem ugyanaz a sztorija, hanem egy reboot. A miértre pedig valóban a pénz a válasz, a Sony nem akarja kiadni a kezei közül a franchise-t.

fergusonpapa
Pénz?

www.icewebhu

norbre
most én ezt nem értem.. volt korábban pókember 1, 2, és ezen cikk kapcsán láttam h volt olyan h csodálatos pókember 1, ami az elõzetese alapján totál a korábbi pókember 1 sztorija.. minek csinálják meg ezt mégegyszer?

Kongy
Ez beteg lesz😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson