Besült a Frankensteines Underworld-utánérzés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
zetortraktor: Nagyon egyszerû: láttam az elõzetest, az alapján egyértelmû volt a minõség. Úgy tûnik, sokan gondolták még úgy azok közül, akik szintén látták. Nem kell ehhez kritikusokra, meg a közönségre hallgatni, félreteheted a lenézõ szarkazmusod bátran. Van, aki saját, független döntés alapján (nem)néz filmet. Pl. az SG.hu örökös bukási jóslatai, kedvezõtlen bevételrõl szóló hírei ellenére a Magányos lovast tavaly moziban láttam, és nyári kora estére tökéletes szórakozás volt. Igaz 690-ért néztük, nem 1300-ért multiplexben, talán a premiert követõ vasárnap.

Én megnéztem a filmet, elõzetesét nem láttam.
1. Köze sincs az Underworld-höz, még csak a készítõk, színészek sem azonosak, az Underworld-szériát imádom.
2. Oltári xar volt, e rendezõ írta a forgatókönyvet is, a csávó jövõbeni filmjeit messzire kerülni kell majd.

Ez a filmet akkor se nézzétek meg, ha fizetnek érte.
Azért a miniszoknyás Yvonne Strahovski sem csúf látvány. Mondjuk Beckinsale 40 fölött is jól tartja magát.
Ott szúrták el, hogy nincs benne Kate Beckinsale talpig latexben. Innentõl kezdve nincs mirõl beszélni.
re: zetortraktor

Jaj hát te nem tudod? Ha valamit kevesen néznek meg, akkor az szar, hiszen senkit se érdekel. Ha meg sokan nézik meg, akkor jön a legyes hasonlat, tehát az is szar. Sõt, a szar is szar. Vannak ilyen emberek. Ennyi.
Nõ kellett volna a fõszerepbe és máris nagyobb a siker....Underworld is csak Kate Beckinsale miatt volt fogyasztható.(Amúgy meg Asylum szintû produkció)
Honnan következik abból, hogy kevesen nézték meg, hogy szar? Nem éppen fordítva szokott lenni, hogy amire mindenki bemászik, az a legtöbbször szar?

Vagy azért szar, mert a kritikusok lehúzták?
tigeroo
nyáron a Z világháború, majd nemrég a Hobbit 2 elõtt adták le az elõzetesét a mozikban. már akkor röhögtük hogy de szar lesz, meg gondolom már a trailer ellõtt mindent a filmbõl
Zombee
De ez akkor sem Underworld... mondjuk az is szar volt, az elõzetes alapján én ennek már rég borítékoltam a bukást. Minden adott egy szar filmhez. És valószínûleg nem csak én gondoltam így, mert el se mentek megnézni az emberek.