9
-
#9 zetortraktor: Nagyon egyszerű: láttam az előzetest, az alapján egyértelmű volt a minőség. Úgy tűnik, sokan gondolták még úgy azok közül, akik szintén látták. Nem kell ehhez kritikusokra, meg a közönségre hallgatni, félreteheted a lenéző szarkazmusod bátran. Van, aki saját, független döntés alapján (nem)néz filmet. Pl. az SG.hu örökös bukási jóslatai, kedvezőtlen bevételről szóló hírei ellenére a Magányos lovast tavaly moziban láttam, és nyári kora estére tökéletes szórakozás volt. Igaz 690-ért néztük, nem 1300-ért multiplexben, talán a premiert követő vasárnap. -
Wittgen #8 Én megnéztem a filmet, előzetesét nem láttam.
1. Köze sincs az Underworld-höz, még csak a készítők, színészek sem azonosak, az Underworld-szériát imádom.
2. Oltári xar volt, e rendező írta a forgatókönyvet is, a csávó jövőbeni filmjeit messzire kerülni kell majd.
Ez a filmet akkor se nézzétek meg, ha fizetnek érte. -
zetortraktor #7 Azért a miniszoknyás Yvonne Strahovski sem csúf látvány. Mondjuk Beckinsale 40 fölött is jól tartja magát. -
CairoJack #6 Ott szúrták el, hogy nincs benne Kate Beckinsale talpig latexben. Innentől kezdve nincs miről beszélni. -
Archenemy #5 re: zetortraktor
Jaj hát te nem tudod? Ha valamit kevesen néznek meg, akkor az szar, hiszen senkit se érdekel. Ha meg sokan nézik meg, akkor jön a legyes hasonlat, tehát az is szar. Sőt, a szar is szar. Vannak ilyen emberek. Ennyi. -
GaborT28 #4 Nő kellett volna a főszerepbe és máris nagyobb a siker....Underworld is csak Kate Beckinsale miatt volt fogyasztható.(Amúgy meg Asylum szintű produkció) -
zetortraktor #3 Honnan következik abból, hogy kevesen nézték meg, hogy szar? Nem éppen fordítva szokott lenni, hogy amire mindenki bemászik, az a legtöbbször szar?
Vagy azért szar, mert a kritikusok lehúzták? -
#2 nyáron a Z világháború, majd nemrég a Hobbit 2 előtt adták le az előzetesét a mozikban. már akkor röhögtük hogy de szar lesz, meg gondolom már a trailer ellőtt mindent a filmből -
#1 De ez akkor sem Underworld... mondjuk az is szar volt, az előzetes alapján én ennek már rég borítékoltam a bukást. Minden adott egy szar filmhez. És valószínűleg nem csak én gondoltam így, mert el se mentek megnézni az emberek.