9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
#6212 Merkel a menekültekről
Egy kicsit sajnálom őt, mert tudom, hogy csak jót akar. Sajnos nem teljesen úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt szerette volna. -
Stockbauer33 #6211 -
#6210 Szerintem drasztikusan csökkennének a menekültek/menekülttáborok elleni támadások, ha nem lennének menekültek/menekülttáborok -
#6209 Egyrészt ez nem magyarázat a te jogsértésedre, másrészt még magad sem tudsz (pontosan) idézni tőlem olyat, ami akár csak közelébe menne is pl. annak a törvényellenességnek, amire utalsz.
Kijelentem, hogy soha nem szegtem meg a magyar törvényeket internetes fórumokon. Én pontosan tudom, hol a határ - úgy látszik te nem. Bár említettem, engem személyesen nem zavar, tehát nem teszek feljelentést, ráadásul nem is Magyarországon élek - így nehéz is lenne. -
ManoNegra #6208 Ez nem az eszetlen gyűlölködés, hanem az eszetlen betelepítés következménye. Akció - reakció. -
Papichulo #6207 Hiddel elsőkézből jönnek a hírek h mivan kint.
Miert gondolod, hogy nekem nem? :) -
Tarathiel2 #6206 Én meg ezt a szép BTK bejegyzést küldöm neked, csak hogy tudd mi is az a törvényellenes. http://buntetojog.info/kulonos-resz/btk-332-%C2%A7-kozosseg-elleni-uszitas/ Igen tudom, te sose tettél olyat, neked a zsidók szidása teljesen természetes véleménynyilvánítás. -
#6205 A te fejedben valami nagyon nincs rendben. Igazán sajnállak. :( -
Tarathiel2 #6204 "Gondolom annak sokkal jobban örülsz amikor az afgán tini 72 éves nagyit erőszakol"
Egy ilyen beszólás után semmi kétségem sem maradt. -
#6203 Na, már én is náci lettem. Gondolom a te szemedben mindenki az aki nem veled ért egyet. -
Tarathiel2 #6202 Igen tudjuk, minden náci tele van külföldi ismerősökkel akik első kézből küldik az infókat. Ennél eredetibb rizsát találj már ki.
Addig is itt az esztelen gyűlöletkeltés tavalyi eredménye csak Németországban: https://de.wikipedia.org/wiki/Liste_von_Angriffen_auf_Fl%C3%BCchtlinge_und_Fl%C3%BCchtlingsunterk%C3%BCnfte_in_Deutschland -
Tarathiel2 #6201 Nem, egyáltalán nem örülök neki, de hát a szánalmas náci fajtád magából indul ki. -
#6200 Nekem és másoknak is úgy tűnik, itt csak te vagy gyűlöletkeltő, ráadásul megfenyegettél, ami törvényellenes.
Én mégis csak egy szép dalt küldök neked:
Peace :-D -
Solt #6199 Szó szerint valóban nem... :) -
#6198 Nem állított ilyet. :) -
Solt #6197 Nem érted... ez a cikk annulál minden eddigi erőszakot! :) -
Stockbauer33 #6196 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kint él berlinbe a lányom meg az exem.Hiddel elsőkézből jönnek a hírek h mivan kint.Te viszont remegsz egy ilyen mosdatós cikkért vicc amit itt csináltok -
ManoNegra #6195 Hát, ez gáz. -
#6194 A cikkben az van, hogy ismeretlen dobta a gránátot. De ha te tudod kik voltak, akkor menj a rendőrségre és szólj nekik. Csak nehogy megtudják, hogy náci vagy, még a végén rád kenik az ügyet :D -
Papichulo #6193 Es paff... :)
Szülei haragja elől bújt el az orosz lány, aki azt hazudta, menekültek erőszakolták meg -
Solt #6192 Nem nagyon kell már erről győzködnie senkit... -
#6191 Gondolom annak sokkal jobban örülsz amikor az afgán tini 72 éves nagyit erőszakol és csak 20 hónapos büntetést kap, amit nem feltétlenül kell végig börtönben töltenie, mert kiskorú volt az erőszak idejében. Természetesen a deportálás szóba sem kerülhet, marad Ausztriában. -
Tarathiel2 #6190 Németországban nácik robbanóanyagot dobtak egy menekültszállásra. Szerencsére balfaszok voltak és nem robbant fel, de kiváló példája ez is, hogy Európára a nácik az igazi veszély, nem a menekültek. -
#6189 Csak azt nevezem nevén, nácinak, aki gyűlölködik és általánosítgat.
Úgy érzem valamiért minden áron meg akarod győzni róla az embereket, hogy náci vagy -
Tarathiel2 #6188 Egy hözöngö csoport beállított felvétele. Szokás szerint csak a fröcsögő gyűlöletkeltés az egyetlen cselekedet amire képes vagy. -
Tarathiel2 #6187 "Izrael elsőnek és nagyon sürgősen pl. visszaléphetne legalább a 67-es határokig ENSZ felügyelettel az ország egész területén, de jobb lenne, ha megszűnne, hiszen egy náci terrorállam - nincs erkölcsi alapja léteznie."
Az ilyen mondatokért fogjátok benzinnel leöntve és elégetve végezni, mint Hitler uratok, mocskos náci férgek. -
Tarathiel2 #6186 Milyen válogatás nélkül, te diszlexiás majom? Csak azt nevezem nevén, nácinak, aki gyűlölködik és általánosítgat. Ha nem tetszik, ne gyűlölködjél, ennyire egyszerű. -
ManoNegra #6185 -
#6184 Hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek. :) -
#6183 Nacik... -
#6182 -
#6181 Német fiatalok:
-
#6180 Meglepetés az lenne, ha értelmes mondatot írtál volna, te szánalmas, gyűlölködő féreg.
Pont olyan vagy, mint a "fajtársaid". -
Solt #6179 Plusz mások halálát kívánja... :) Az igazi álliberális, szélsőbalos gyűlöletkeltő mintapéldánya! -
#6178 Fajtársaimat?
Nyugi, én következetes vagyok, így kiröhögök minden menekültsimogatót, aki magát nagy gyűlöletellenesként próbálja bemutatni és közben válogatás nélkül nácizik reggeltől estig -
Solt #6177 Ha tényleg ilyen undorítóan hazudott a Jüdische Allgemeine, akkor ott komoly gondok lehetnek mind mentálisan, mind agyban. Ebben az esetben viszont elnézést Nemes Jelestől, hogy Imre Kertészhez hasonlítottam... ha be is pereli őket, akkor még emelem a kalapom is! :) -
Tarathiel2 #6176 "Izrael elsőnek és nagyon sürgősen pl. visszaléphetne legalább a 67-es határokig ENSZ felügyelettel az ország egész területén, de jobb lenne, ha megszűnne, hiszen egy náci terrorállam - nincs erkölcsi alapja léteznie."
Fajtársaidat is kiröhögöd vagy nekik szabad nácizni a zsidókat? -
Tarathiel2 #6175 Nahát, micsoda meglepetés, hogy az oroszaid részéről az annektálás teljesen elfogadott, közben meg éjt nappallá téve fröcsögsz, ha az USA be meri tenni valahová a lábát. Kettős mérce megvan? -
Stockbauer33 #6174 -
#6173 Izrael és az ENSZ