Biztonságpolitika

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval se Szaniszlót, se Drábikot, se Hídfő-net et, se Kurucot, se info-Direkt et, se Újvilágtudatot,... semmit csak BBC-t. Mi lenne akkor mondjuk a Veteranstoday al ? vagy azt se ?

Igen, remekul osszeszedted a holdkorosok es a - Putin altal tamogatott - szelsojobbosok bandajat. A jovoben is erolkodhetsz mivel hosszu meg a lista, melybe a veteranstoday is beletartozik, nem tudom mibol gondoltad, hogy ez utobbi autentikusabb.

kinek volt igaza migráns ügyben ?

Tobbek kozt nekem... 😉

Berliner Zeitung: Lengyelország és Magyarország veszélyesebb Európára, mint az Iszlám Állam

Na, csak kibújik a szög a zsákból, nem tetszik az új lengyel kormány, ezért riogatnak polgárháborúval az európai nagyondemokraták! Mik azok az európai értékek, amit annyit emlegetnek? Az valami olyasmi, amiről mindenki beszél, de még senki sem látta...

„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Szóval se Szaniszlót, se Drábikot, se Hídfő-net et, se Kurucot, se info-Direkt et, se Újvilágtudatot,... semmit csak BBC-t. Mi lenne akkor mondjuk a Veteranstoday al ? vagy azt se ?
http://www.veteranstoday.com/2015/12/21/false-flag-attacks-isis-and-hey-bro-you-aint-no-muslim/

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Tíz éve is ugyanezt mondtátok, azóta sem változott semmi. Mindig ugyanaz a duma: lassan már mindenki tudja, már mindenki ébredezik, stb., aztán a végén mégis csak a valóság marad: magatehetetlenül kapálóztok a gumiszobátokban. Néha bedobtok egy-egy gumicsontot mint pl. az álregezés amit ez az agyhalott ufóhívő művel, végeredményben pedig senki sem vesz komolyan titeket. Esetleg el lehetne gondolkodni rajta, hogy nem egy rakás életképtelen fotelnyomorék-e az ún. nemzeti oldal...
Az is a te és hasonszörüek kommunikációs hadviselésének a része amit az a troll csinált lejáratni a nemzeti oldalt ! Ezen én nem vagyok meglepődve de most már jobb lesz ha belehuznak a haverjaid mert az USA és Izrael és szövetségeseik támogatoik alol már nagyon kilog a szék lába már lassan a legidiotább is tudja hogy egyfolytában hazudnak és kavatrják a trutyit <#eplus2> !
Tetsuo
Szaniszlónak az utóbbi kettőben abszolút igaza van. ;-)

ReszegKoldus
Nem szoktam echo tv-t nézni, de gondoltam kivételt teszek. Most az mellékes, hogy Szaniszló kb semmit nem mond, tehát az ő kritikája felesleges (és inkább csak azt bizonyítja, hogy az illető nem látta a videót), de egy rakás olyan dolog hangzik el, ami a wikin is fenn van, tehát semmi extra rejtett titkos akármi.

Örültem amikor az index is megírta ezt, így tudtam jelenteni az oldalt, nem sokkal később el is tűnt 😄
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.12.21. 15:24:57

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Ismetlem, a Szaniszlo az egy szalonidiota, annyi megalapozatlan hulyeseget meg a legelvakultabb konteo-hivo sem tud talalni peldaul egy BBC hiradoban... A szelsojobb is csak azert zabalja ezt a retardaltat, mivel folyamatosan zsidozik es hatterhatalmazik 😊

ps: A rajongokrol meg kivalo metszet: Troll szívatta meg a Szaniszló-hívőket
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.12.21. 15:21:59

ReszegKoldus
Nesze "zsidózás" századszorra is 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Nem azt mondom hogy néha nem téved Drábik meg Szaniszló de sokszor igazat mondanak és iránymutatoak az Atlantista köztudottan kiknek az irányitása alatt lévő fősodratú médiával szemben ! A fösodratu média az ezen a forumon te meg Tarantiel haverod .
Azért vicces, hogy egyesek úgy próbálnak nyomatékod adni annak, amit írnak, hogy csinálnak n+1 alreget, aztán ezeken keresztül saját magukra bólogatnak helyeslően... tiszta elektronikus tudathasadás 😄

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem tanultad még meg , hogy neki az a bizonyíték, hogy drábik mondta.
Én már ott abbahagytam az olvasást hogy Drábik...
Csak a futobolond Szaniszlot ne! Az ember egy imbecil, nem is ertem, hogy ki tudja komolyan venni azt a sok marhasagot amit osszehord... ja, de most mar tudom 😊

Amugy ezekkel es a zsidozasokkal nem akarnak az erintettek atmenni az NWO-ba? Fontos egy ujabb topicot szetrollkodni?

ps: Az elozo az #5533-ra ment 😊
Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.12.21. 10:46:25

Gyonyoru, hogy minderre semmilyen bizonyitekod sincs, csak a vadaskodas megy, ami ellen persze nehez vedekezni...

Több mint 10 évig tagadták az amerikaiak a lelövést, műszaki hibára fogták a gép lezuhanását.

Igy szuletnek a legendak 😊

LCDR Speicher leloveset egy pillanatig sem tagadtak, mar masnap MIA statuszba helyeztek. Muszaki hibara sem fogtak semmit, mindossze azt nem tudtak eldonteni, hogy egy AAM vagy SAM okozta a veszteseget.

Szólj a barátodnak is akkor.
Lehet, hogy most nem is a MOSZAD volt munkában, hanem csak egyszerűen ennek a modinak volt az egyszerű döntése.. <#szomoru1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tetsuo
Marschalkó Lajos a Világhódítók, majd az Országhódítók és a Vádló bitófák c. könyveiben pontosan megírta, kik kavarják a sz@rt.

Tetsuo
A fórum témájához is hozzászólhatsz, igazán. ;-)

De legalább a márkajelzést eltaláltad...<#papakacsint>

Meg amint látod, már nem érdekel mások meggyőzése<#puszi>

tessék átfáradni ide

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Egyébként nem tartozik ide de mi lett az NWO Topik sorsa tán megfenyegette a moderátorokat a MOSZAD ? Hirtelen eltünt !
Ha valaki még nem látta volna, Drábik elmondja, hogy honnan ered ez az erőszakos népkeverés terve: http://www.echotv.hu/video/109330/20151211_Vilagpanorama

pedig már kezdtem reménykedni hogy végre végleg szakmát váltottál és vannak sikerélményeid az utasszálírás terén.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ez jellemző az USA-ra meg Izrael-re is . Nem lett volna jó reklám az F-18-nak . Valoszinü hogy egy Tornádot is lelött egy Mig-29 de ezt is tagadják . Izrael meg tagadja hogy Mig-23-sok löttek le F-16A tipusu vadászrepülögépet 1982-ben Libanon fölött de joformán ök is meghamisitanak rendgeteg Arab-Izraeli légiharc eredményt hogy meglegyen a legyőzhetetlen Izraeli légierő image ! Nincs új a nap alatt .
Hát igen. Még a 91-es háborúban az irakiak egyik MiG-25-öse lelőtt egy amerikai F-18-ast. Több mint 10 évig tagadták az amerikaiak a lelövést, műszaki hibára fogták a gép lezuhanását. Az amerikai pilótát sajnos egy iraki börtönben megölték.

Kösz. <#vigyor0>
Benéztem pár hónap után, hogy működik e még az sg, hát látom, hogy még mindig ugyanaz a szitu<#vigyor>
Mindenki azt hiszi, hogy sokat számít a véleménye és neki van igaza.<#lama>

Nem.
Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.12.20. 10:26:19

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Ez az új NWo topik?<#vigyor0>

ReszegKoldus
Az a 10 halott minden bizonnyal nagyon hálás a hős usa precíziós fegyvereiért és őszinteségéért.

Tetsuo
Amikor már annyira nyilvánvaló, hogy nem tagadhatják.

Ugye, hogy ok nem tagadja le?!

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tévedésből iraki katonákat bombáztak le

Tíz iraki katona megsebesült vagy meghalt pénteken Bagdadtól nyugatra a Washington által vezetett szövetségesek légi csapásában az Iszlám Állam elleni harcot felügyelő iraki műveleti parancsnokság közleménye szerint.

Tetsuo
Na igen, hiába volt a Skull and Bones tagja a retardált, csak szégyent hozott még ott is a felmenői nevére... a Temporary.

Jól jött ez a seggnyalásos szófordulat Putyintól mi ? Sajnos ilyenre csak az képes, akinek a gondolatai magától jönnek - nem a szájába adták - és erre Obama meg a többi nyugati bagázs se képes. Mindnek el van készítve mit olvasson fel, vagy jól betanulja előre. A hülye Bush esetében volt még egy harmadik is: vevő volt a fülében.. <#nevetes1>

Az orosz kormany oldalan nyaljak az orosz kormany segget? Sokkolo... meg az is amennyire te teszed 😉

Nemet politkusok = egyetlen reg kioregedt nyugdijas, aki 25 evvel ezelott harom teljes evig volt allamtitkar es aki szerint a CIA atvette az amerikai kormany feletti iranyitast. Eleg a vegen lehet az FSB ha mar csak ilyen nyomorultakat tud eloasni a bodon melyerol 😊

Már a német politikusok is rájönnek, hogy az igaz hírek merről, jönnek, ideje lenne neked is Papi..
http://www.hidfo.ru/2015/12/nemet-politikus-hiaba-a-velemenykontroll-europa-megtalalja-az-alternativat/

Varsóban éjszakai akcióval mozdították el egy NATO-háttérintézmény vezetőjét

Az éjszaka közepén, katonai kísérettel próbálták bejuttatni irodájába egy Lengyelországban működő NATO-háttérintézmény új vezetőjét a kormány képviselői: egyes hírek szerint még egy ajtót is betörtek. A régi vezetővel szemben biztonsági átvilágítást indítottak, a gyanú egyes források szerint az Egyesült Államok javára folytatott kémkedés.

Polgárháború lesz Lengyelországban?

Hosszabb távon polgárháborúhoz is vezethet Lengyelországban, ha a Jog és Igazságosság (PiS) párt nem változtat kormányzási stílusán - figyelmeztetett a Nobel-békedíjas Lech Walesa volt lengyel elnök, aki a lengyel közszolgálati televíziónak csütörtök este adott interjúban a kormányzó pártot, valamint annak jelöltjeként májusban megválasztott Andrzej Duda elnököt is bírálta.

Na hagyjuk az amerikaiak befolyása altt lévő állitólag " szabad sajtót " ami akkora csacsiságokat mond hogy mérsékelt ellenzék meg egyebek ! Ha meg Izraelt kritizálják akkor meg egyenesen megfagy a levegő ( jaj mit fog szolni hozzá a nemzetközi zsidólobbi ) ennyit a nyugati sajtószbadságról ! És ez sajnos igy van ! Egyesek Európában annyira rettegnek a nemzeti öntudattól hogy inkább pusztuljon Európa a Keresztény kultúrával eggyütt csak ne legyen egy csepnyi nacionalizmus . De ha majd Musztafa-ék majd gyujtogatják " vallási intézményeik " vagy az afrikai dzsungelben szocializálodott feketeék kergetik őket macsétával akkor nemtudom kihez fognak rohangálni <#nevetes1> ?
Öt év után kibékült Izrael és Törökország

Izrael és Törökország a megállapodás alapján rendezi diplomáciai kapcsolatait egymással, a nagykövetek visszatérnek Ankarába és Tel-Avivba. Az egyezmény végleges aláírása után a két ország megvizsgálja a török földgázvásárlás lehetőségét Izraeltől, s egy gázvezeték lefektetését, melyen át az izraeli földgázt Törökország érintésével Európába lehetne exportálni.

Meg nincs integralva a Backfire fegyverzetebe, de a hasznalathoz szukseges celmegjelelo kontener (pl. Sapsan-E) sem.

Pluskast
Amúgy KAB 250-et vagy 500-at nem szállíthat elvileg?

Pluskast
Ez utalas volt egy korabbi (#5462) hozzaszolasomra.

Bocsi de nem utaltál rá semmilyen módon én pedig gondolatolvasó sajnos még nem vagyok.

A Tu22M nem kepes semmilyen relevans PGM hordozasara, tehat kizarolagosan maradt a FAB

Látod ezt nem tudtam, így viszont már igazad van!