9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Pares
    "Hát korábban mondjuk az orosz titkosszolgálat, amelyik egy ügynökét is bejuttatta az EP-be jobbikos színekben. :) ..."

Ja, ez az a zsideszes találmány, amit választások előtt rendre előhúznak?! :D Sírok a röhögéstől :D Tudtommal a mai napig nem történt előrelépés az ügyben, vajon miért? Valószínűleg mert nincs is ügy. Komolytalan az egész. A többi is TV2 szintű facepalm kategóriájú ökörség. Irán, lol. Szóval az a baj, hogy azok a médiumok (a magyar média döntő többsége), amik régebben teljességgel ignorálták a Jobbikot, vagy folyamatosan kellett bíróságra járniuk és veszteniük, mert hamis híreket közöltek a Jobbikról, most végre kezdenek kicsit visszavenni?! Különben meg se HírTV-m, se ATV-m nincs már úgy két éve, mert kivették a programok közül, van helyettük M1, ahol narancssárga szemüvegen keresztül éjjel nappal nézhetem HD-ben a zsidesz propagandát, hogy minden milyen szép meg jó, meg a zsidesznek mennyire igaza van mindenben. Kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy mennyi olyan ember van, aki csak az M1-ből tájékozódik...

"Azóta a Jobbik úgy megy 'balra', hogy a végén valahol a DK mellett fog megállni. :D"

Hát igen, a zsideszes propaganda szerint, amin tényleg csak nevetni lehet :D. Egyszerűbbé kell tenni a szavazóbarmaiknak a szituációt, össze kell mosni az ellenzéki pártokat, hogy csak "ellenzéket" kelljen emlegetni, mert a jelenlegi helyzet összetettségét képtelen felfogni a sok fanatikus nyugdíjas. Közben pedig a maszop életbentartása az érdekük, a délelőtti tagozat kisegíti a délutáni tagozatot... De jó hogy említed a DK-t is, amit a nagy "elszámoltatás" közepette egy hazaáruló bűnöző alapíthatott... Jó, megértem én, nyilván hülyék lennének saját magukat elszámoltatni és bebörtönözni.
  • fonak
    "nem tudom ki vette meg szerinted kilóra a Jobbikot"

Hát korábban mondjuk az orosz titkosszolgálat, amelyik egy ügynökét is bejuttatta az EP-be jobbikos színekben. :) De állítólag irántól is kaptak pénzt. Most meg úgy néz ki, S. Lajos üzletember állt mögéjük. :D Azóta a Jobbik úgy megy 'balra', hogy a végén valahol a DK mellett fog megállni. :D Ha lemaradtál volna róla, már az atv kaserolja őket, meg Lajos hírtv-je. Attól még pl. Vona Tabu 10. rész című FB-bejegyzése korrektül írja le a helyzetet a fidesszel kapcs.
    Nem mintha a többi jobb lenne. Bár az LMP még a legkevésbé rossz talán, csak esélytelenek. Schiffert a ballib oldal kiátkozta, mint áruló orbán-bérencet, a "nemzeti oldalnak" meg ő csak egy gyanús zsidó, Szakasits-unoka. Le is mondott. Hadházy meg egy sértődött exfideszes, meg a szememben nem akkora dicsőség a(z akkori) párttársaimat zsebből lehallgatni, de mindenkinek más az értékrendje.
    Na de ennyit az aktuálpolitikáról.
  • Pares
    Polkorrekt? Most mi volt polkorrekt? Mehetne demokratikusan is, csak ahhoz a fanatizált zsidesz szavazóbázisnak is fel kéne ébrednie, és segítenie benne. Amúgy nem tudom ki vette meg szerinted kilóra a Jobbikot, mert szinte csak a Jobbik közeli médiumokban nem keltik ellenük a hangulatot, Magyarországon kívül a Jobbikról bemutatott hamis kép nem változott egy cseppet sem, sem nyugaton, sem keleten. Én úgy látom, hogy a magyar nemzeten kívül senkinek sem érdeke, hogy a Jobbik hatalomra kerüljön. A zsidesz-maszop tengely uralma viszont annál inkább.
  • Solt
  • Tetsuo
    Végre lehetne rendszerváltozás, de az nem megy demokratikusan, pláne nem polkorrekten.
    Sajnos úgy tűnik, mindenki meg van véve kilóra, aki a tűz közelébe kerül.
  • Pares
    Én nem látom így, szerintem csak rájött, hogy 15-20%-al nem lehet demokratikusan elkergetni senkit. Mondjuk könnyeb lenne, ha a zsidesz szavazók nem a seggükben hordanák a fejüket.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2016.11.30. 01:25:07
  • Saintgerman
    Így van. Ha megmaradt volna annak ami, nevezetesen "kiscsoportos", akkor még élvezhetné a homokozó legaljáról jövők bámulatát..
  • Tetsuo
    Vona Gábor nekem is egyre kevésbé szimpatikus. Már a beszédeit sem tudom végighallgatni, pedig néhány éve még nagyon érdekelt és tetszett, amiket és ahogy mondja, tetszett a világképe. Azóta folyamatban van egy pálfordulás, pontossaban saulfordulás, ami halovány reménnyel, csak egy látszat, a tigris meglovaglása, de valószínűbb, hogy betagozódás a politikába, vagyis a cionista maffiába.

Novák Előd, Ángyán József, Morvai Krisztina... őket még lehet tisztelni.
  • Saintgerman
    Erre mérget vettem volna, hogy te leszel az első, aki ráharap..
  • Pares
    Te viszont biztosan nem vagy az.
  • Saintgerman
    Egyre inkább felmerül a kérdés, hogy épeszű-e Vona : https://kuruc.info/r/34/166687/
  • horthy
    Az USA-nak az a célja hogy Assad bukjon és vele eggyüt a Sziria-i Orosz katonai bázisok ezért egyértelmüen akadályoz minden Orosz katonai müveletet ahogy csak tud ( sajtó , ENSZ , civil szervezetek , utánpotlás , üzemanyag stb )
  • ManoNegra
    Moszkva Amerikának: "Ha nem tudtok segíteni, akkor legalább ne zavarjatok"

Oroszország a szíriai beavatkozásával egy év alatt elérte azt, amiről a Washington vezette koalíció csak álmodhat - jelentette ki csütörtökön Igor Konasenkov vezérőrnagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője a RIA Novosztyi orosz hírügynökség jelentése szerint.
    A szóvivő emlékeztetett, hogy ez idő alatt több mint kétezer szíriai város és település tért vissza a békés élethez, 86 felkelőcsoport tette le fegyvereit, valamint több százezer szíriai tért vissza otthonába.
  • ManoNegra
    Alakul a London–Varsó–Budapest háromszög?
  • ManoNegra
    Attól, hogy nem egy oldalon játszanak, még a mainstream vonalhoz sorolható mindkettő.
  • ManoNegra
    Egységes döntés: nemet mond a török csatlakozási tárgyalásokra az Európai Parlament

A júliusi török puccskísérletet követően bevezetett elnyomó intézkedések miatt Törökország európai uniós csatlakozási tárgyalásainak felfüggesztésére szólított fel az Európai Parlament. A strasbourgi ülésen 479 igen szavazattal, 37 ellenében, 107 tartózkodás mellett fogadták el a hatpárti indítványt.

Kíváncsi leszek, mikor indítják meg a náluk tanyázó migránsokat.
  • ManoNegra
    Elolvastam. Most akkor mit is akartál ide írni? Hogy ne higyjünk az indexnek vagy az origónak? Ne linkeljünk ezekről a helyekről? Részben egyetértek, mert ezek is szeretnek hazudni, manipulálni, de ez van egy olyan világban, ahol hamis Teller leveleket és hamis választási csalásról szóló videókat lehoznak szerkesztőségek.

De most mit is akarsz itt? Ha valamivel gondod van, akkor konkrétan arra reagálj, ne csak belesírj a nagyvilágba.
  • Amiga
    Nem olvasta el. :-(

Valahol ez is része a jelenségnek.
  • ManoNegra
    Igaz, csak az idézett részt olvastam el, most az egészet, de nem igazán látom, miben változtatná meg a véleményemet. Mostantól az indexről se linkelhetünk?

Ez itt pedig az érem másik oldala.
  • Tikal #8362
    Nem olvastad el a cikket, igaz? ...
  • ManoNegra
    Rossz helyre írtad ezt, nem látok egy közösségi médiára hivatkozó hozzászólást sem, csak index, origó meg hasonszőrű társait. Ezek sem felelnek meg az elvárásaidnak?
  • Amiga
    A sok linkelt cikkhez egy kis lábjegyzet:

Így terjed a hülyeség.

"Mi a tanulság?
    1. A közösségi médiában kicsit mindenki újságíró lesz
    2. Mégsem törődik senki a forráskritikával és a tények ellenőrzésével
    3. Emiatt a két-három újramegosztáson átesett híreknél lehetetlen ránézésre eldönteni, hogy azok igazak, vagy sem
    4. Tehát ha valamit nem olyan helyen olvasunk, amiről biztosan, és okkal feltételezhetjük, hogy ott valaki leellenőrizte az alaphírt, ne vegyük készpénznek
    5. Még akkor se - és ez a legnehezebb az egészben! -, ha maga a sztori passzol az előítéleteinkbe, a világnézetünkbe"

"Az egyszeri Twitterező telefonjáról 24 óra alatt az elnökig, és több tízmillió amerikaiig simán eljutó kamuhírben az a legijesztőbb, hogy a kiindulási pontja egy egyszerű, előítéletektől vezérelt, de alapvetően nem rosszindulatú félreértés volt. Gondoljunk bele, milyen félelmetes hatékonysággal működik ugyanez, ha az egészet politikai akarat (lásd az orosz titkosszolgálat információs háborúját, vagy a Breitbartot, aminek a főszerkesztője Trump kampánymenedzsere, és főtanácsadója), vagy anyagi érdek hajtja."
  • Saintgerman
    Talán Ábrahám volt az első idióta, aki fülébe Jahve súgott, de sajnos Mózes sem az utolsó... Kushner még mindig veszi az adást, Trump meg jó lesz új bohócnak..
  • Tetsuo
    Donald Trump pedig azt nyilatkozta, ő szeretne lenni az az ember, aki megteremti a békét a zsidók és palesztinok között. Remélem nem a parazitajellegű Jared Kushner sugallatára.
  • Tetsuo
    Ehhez a veszteséghez hozzájön még az óriási közvetítői díj, meg az, hogy ha nem kötvény, hanem sima befizetés lett volna, még tényleg nyerhettünk is volna az üzleten.
    Akinek európai állampolgárság kell, attól elkérhettük volna a kötvény árát, plusz 5-10 éves életvitelszerű hazánkbeli tartózkodást (hogy ott költsön, "ismerkedjen a kultúrával") és csak ez után kaphatta volna meg az állampolgárságot.
    Ennek lett volna értelme, bár én ezt sem díjaztam volna, hiszen: a Haza nem eladó!
  • ManoNegra
    Erdogan török elnök azt mondta, nem szentírás a Törökország határait meghatározó lausanne-i szerződés, párbeszédet kell róla nyitni. link
  • Pares
    Szóval behoztak több mint 15 ezer kitudjakit kitudjahonnan, csináltak egy 8.7 milliárdos mínuszt az országnak, maguknak meg egy 112 milliárdos pluszt. Persze, hogy annyira ragaszkodnak hozzá. "Ne arra figyeljenek, amit mondok, hanem arra, amit teszek".
  • Caliph
    8.7 miliárdot bukott az állam a kötvényeken-index cikk
  • Saintgerman

én meg így látlak.
  • Pares
  • Saintgerman
    Úgy vagyok én is ezzel, mint te a távoli világokkal. Erich von Dänickennél soha nem jutottál tovább..
  • Pares
    Te érted is, amit olvasol, vagy a címnél nem jutottál tovább?
  • Saintgerman
    ááá arra véletlenül se... de, hogy ezt hogy rakták sorrendbe, ahhoz én tényleg hülye vagyok..
    (nyugaton ugyan is már sokkal korábban elkezdődött ez a cécó)
  • ReszegKoldus
    De ugye még véletlenül se arra gondolsz, hogy a jobbiknak fontosabb az óraátállítás, mint a betelepítés....
  • Saintgerman
    Akkor olvasd el még egyszer, hátha megérted. De ha a fontossági sorrendet is mellé teszed (betelepítés) akkor már leeshet, hogy hol van...
  • ReszegKoldus
    Nem értem hol van a "realitás érzékelésének egy újabb hiánya"
  • Saintgerman
    ..de aranyos vagy te kis... okos.. .. (azért legalább a saját linkedet elolvashatnád)
  • Amiga
    Az amerikai elnökválasztás margójára. :-)

• Pares
    Jaj de kibaszott hülye vagy már megint, komolyan, ez már bicskanyitogató...

"Az országgyűlés gazdasági bizottsága egyöntetűen megszavazta a jobbikos javaslatot a nyári időszámítás bevezetéséről. A Magyar Nemzet információ szerint a testület kormánypárti tagja arról beszélt, hogy a Fidesz és a fejlesztési minisztérium is támogatja a javaslatot, nincs akadálya annak, hogy a jövő héten meg is szavazza a parlament az óraátállítás eltörlését."

Ezek szerint - és ezt az utóbbi időben többször is demonstráltad - hamarabb neked vannak komoly gondjaid a realitás érzékelésével... Meg lehetne oldani, hogy többet ne írkálj ide oltári butaságokat? Köszi.

Különben pedig...
  • Saintgerman
    A realitás érzékelésének egy újabb hiánya a jobbiknál: http://24.hu/belfold/2016/11/17/a-parlament-nem-tudja-eltorolni-az-oraatallitast/