9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Tetsuo
    Már megint kavarsz. Nem "csak azért" illendő figyelmen kívül hagyni valamit, mert a forrás nem tetszik, hanem mert a tartalom csúsztatás, manipuláció.
    Te olvastad is a linkelt cikkeket vagy csak a címeket?
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.05.08. 15:34:57
  • Solt
    A mellébeszélést szerintem nem én kezdtem a propaganda emlegetésével! :) Mindenkinek van propagandája aki el akarja "adni" magát. Még neked is, amikor a bugyi közelébe jutás nemes célja vezérel és ennek érdekében színesebb papírba csomagolod az igazságot. A lényeg, hogy csak azért figyelmen kívül hagyni valamit mert a forrás nem tetszik, elég kusza állapotokat fog eredményezni.

Hogy a Jobbik vagy a Fidesz a jobb, az csak akkor derülne ki, ha a Jobbik kormányra kerülhetne, de igazából erre eddig sem volt nagyon esélye, most meg aztán már végképp nem is lesz.

De részemről én ezzel be is fejeztem az aktuálpolitikát... ;)
  • Tetsuo
    A mellébeszélést elkezdened is kár volt.
    A Jobbikot megette reggelire a cionista háttérhatalom, vége. Aki befolyásos pozíció közelében van, az így jár.
    A Fidesz semmivel sem jobb a Jobbiknál, de egy új párt is csak ideig-óráig lehetne "jobb".
  • Solt
    Nyilván a Jobbiknál zajló folyamatok nem is léteznek, csak a Fidesz propagandája miatt látjuk úgy! :) Szerintem ne folytassuk... :)
  • Tetsuo
    Igen, az igazságba csomagolt hazugságok ütnek legjobban. A Fidesz-propaganda, akármit is csinálsz, Fidesz-propaganda marad.
  • Solt
    Pedig sok igazság van bennük...
  • Tetsuo
    Azért tényleg elég gáz linkeket osztottál meg, na.
  • Saintgerman
    Felőlem jöhetnek ezek is... én nem a borítójáról ítélem a könyvet, hanem a tartalmát értelmezem, legyen az bármely kiadótól. Szerintem ha te is ezt tennéd, meg spórolhatnád magadnak ezeknek a rőhőgős szaroknak a linkelgetését...
    De van még egyáltalán olyan médium, (a saját pártján kívül) amely rózsás színekben látja Vonát ? Ha van linkeld lécci, mert én nem nagyon látok ilyet... De ha nincs, akkor meg időszerű lesz lassan röhögős képek helyett sírósok után nézned
  • Pares
    Magyar Idők, Bayer Zsolt, Hídfő.ru... esetleg egy kis TV2 vagy 888.hu?

• Tetsuo
    Ez a Bayer egy külön gerinctelen állatfaj.
  • Saintgerman
    Úgy tűnik, hogy nem egyedül vagyok ezen a véleményen: http://magyaridok.hu/ahelyzet/almaban-egy-picit-1653751/
    és még csak nem is a hífő.ru-ról van
  • Tetsuo
    A cionisták a spájzban vannak
  • Saintgerman
    Van akiknek meg uj, hogy soros az ordoggel cimboral.. http://24.hu/belfold/2017/05/03/megszereztuk-soros-gyorgy-naplojat/
  • maki85
    nem tudtad?
    van olyan, hogy belső, és olyan hogy külső használatra
    mármint gyógyszer
  • Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [spoiler][spoiler]Ami még szomorúbb, hogy az ilyen férgek most elégedetten hátradőlhetnek, mert a fővezérünk segget csinált a szájából és hagyta magát análizálni... vagyis az egész cirkusz csak nekünk szólt, nem nekik...
    [/spoiler][/spoiler]
  • Tetsuo
    Guy Verhofstadt "úrnak", "nagyrabecsüléssel"
  • ManoNegra
  • Tetsuo
    https://kuruc.info/r/4/172310/
    Igazad volt ManoNegra, tényleg rosszul ítéltem meg Gorka Sebestyént. Akit így támadnak a cionisták, az minden bizonnyal rendes ember.
  • ReszegKoldus
    Közben Párizsban békés tüntetés zajlik tüzes léptű rendőrökkel.
  • Saintgerman
    Amikor a fórum tulajt reportra hívták a rendőrségen, akkor még erős soros (cabal) nyomás alatt állt az ország... Jelenleg nem úgy néz ki, hogy elérne a csápja idáig, van most komolyabb hatalmi gondja, mint velünk pitiánerekkel foglalkozni..
  • Pares
    Nem úgy néz ki.
  • ReszegKoldus
    De nem szabad.
  • Saintgerman
    http://www.vilaglato.info/soros-utasitasa-hogy-ezt-harom-partot-kell-tamogatni-egy-amerikai-magyar-leleplezo-telefonbeszelgetese/
  • Saintgerman
    http://pestisracok.hu/fidesz-tudni-akarja-mirol-targyalt-soros-junckerrel/
  • Pares
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

#8644 #8643
    Oké, ha szabad a belpolitzálás, és a hídfő.ru-ról linkelgetünk, akkor:
    Kettős beszéd, meghátrálás

Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.04.29. 15:34:44
  • maki85
    ilyen egy igazi barát
  • Saintgerman
    Felőlem akár barkóbázhatunk is a topik téma helyett, majd ha "ők" állnak nyerőre, akkor vissza lehet térni az eredeti témára
  • Saintgerman
    Na ehhez mit szóltok: https://www.youtube.com/watch?v=NSgo8LtiIY4
  • Saintgerman
    Rossz hír azoknak, akik Soros pénzén éltek (vagy netán azon szeretnének hatalmat szerezni)
    http://www.hidfo.ru/2017/04/magyarorszag-vereseget-mer-a-soros-ideologiara/
  • kamionosjoe
    Akkor reméljük ők is olvasták ezt és befejezik. :)
  • Pares
    Talán akkor nem kellene egyeseknek sokadszorra is elkezdeni a belpolitizálást (#8626 #8627 #8628 #8629 #8630), és akkor válaszolva se lenne rá...
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.04.17. 10:36:13
  • kamionosjoe
    Politika ezen a fórumon tilos! A lapcsalád it cafe nevű oldalán van egy politika topik oda szeretettel várnak mindenkit. Már másová is linkeltem, de ide is berakom, hogy ha lehet nem kell senkinek büntetés szerintem.
    https://itcafe.hu/tema/politika/friss.html
  • Solt
    Reggelig tudnám ragozni, hogy miért nem értek egyet, de mivel még mindig nem lehet itt politizálni, ezért részemről el sem kezdem, pontosabban nem folytatom. Nem kell egyetértenünk, csak kérlek ezeket az agresszív megnyilvánulásokat, zsideszezést, stb, ne erőltesd, ha nem muszáj, mert azon kívül, hogy a vita elmérgesedjen, semmi másra nem jó.
  • Pares
    Hát ha tényleg követted az eseményeket, és nem csak az M1-en keresztül, akkor láthattad, a zsidesz teljességgel képtelen bármiféle együttmőködésre, az és úgy lesz, amit ők akarnak. Ami ténylegesen a nép javát szolgálta, azt az egyenlet konstruktív ellenzéki pártként a Jobbik is megszavazta, attól függetlenül, hogy az a zsidesztől vagy a baloldaltól származott (vagy éppen a Jobbiktól lopták el az ötletet), de ezen kívül a zsidesznél minden a hatalmuk bebetonozása és a politikai előny kovácsolása körül forog, a média felvásárlásától kezdve a Mészáros Lőrinceken, kötvénybizniszen, migránsválság kihasználásán és a mostanihoz hasonló (félresikerült) cirkuszokon keresztül az elképesztő választási rendszerig minden. Ami a legironikusabb, hogy egyesek ilyeneket képesek leírni, miközben lelkiismeret nélkül besorakoznak a zsidesz maffiagépezete mögé. És pontosan az ilyenek miatt diszfunkcionális rendszer a demokrácia. Még az sem lenne elég, amit a Jobbik szeretne bevezetni, hogy alapfokú iskolai végzettséghez kössék a szavazati jogot (bár legalább arra jó lenne, hogy a zsidesz és a baloldaliak nem tudnák egy kiló krumpliért megvenni a cigány szavazatokat). Tökéletesen látszik, hogy nem az nyeri a választásokat, aki arra alkalmas, hanem az, aki nagyobb tömegeket tud fanatizálni. Régen ez az mszp nyugdíjas hadserege volt, most átvette őket a zsidesz. Ezt a Jobbik és Vona is belátta. Nekem sem tetszik ez a rétegpártból való néppártosodás, de másképp képtelenség legerősebb ellenzéki pártból kormányzó párttá válni. Főleg hogy a zsidesz mesterien manipulálja a buta és könnyen manipulálható tömegeket az egyre növekedő propaganda médiáján keresztül, és minden erejével azon van, hogy a 30%-ból is kétharmadot csináljon magának.
  • ManoNegra
    Úgy néz ki, Erdoganból Szultán lett..
  • Solt
    Szerintem szép lassan nem ártana nálad egy önvizsgálat... egyrészt elég agresszív vagy mostanában, másrészt alapvető tényeket nem veszel figyelembe.

Hogy lopnak, az nem kérdés... olyan kormány még nem volt és nem is lesz soha amelyik nem fogja kiszolgálni azokat akik hatalomba segítik, a kérdés az, hogy ezen túl mi történik. Én amióta a politikát követem, olyan kormánnyal még nem találkoztam aki ennyit adott volna az átlagembereknek is mint ezek. Lehetne még többet? Lehetne! Tudsz olyat aki erre (ezekre az eredményekre) képes lenne ezeken kívül? Én nem...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.16. 22:31:56
  • Pares
    Reménytelen zsidesz drónok. Miközben szétlopják alólatok az országot, telibe megeszitek az elterelő cirkuszt.
  • Saintgerman
    " Komolyan nem látod, hogy a zsidesz mekkora egy hazaáruló maffiózó banda".. ?
    Komolyan nem látom. Amit látok, az az, (36 év exil alatt) hogy az országnak még soha nem volt ilyen erős nemzeti nacionalista kormánya - amit világszerte megirigyelnek - mint most.

Pista kolégád azt mondja a videón, hogy ha Orbánnak valóban a CEU val és Sorossal lenne baja, akkor eljárást indítana ellene alkotmányos rend elleni tevékenységért. Hát Pista haverodnak aztán tényleg van "fantáziája", nem úgy mint nekem.
    Na és hol indítaná el az eljárást ?? A jó Istennél ?? Látod ezért nem váltotok ti le senkit sem !

A másik: mért van az, hogy az egyedüli épeszű talán már csak Toroczkai van köztetek ? Csak nem az Ásotthalom és Gyöngyös közötti távolság teszi ?
  • Solt
    Tragikomédia amit a Vona művel a Jobbik-l, de szerencsére egyre többen látnak át rajtuk! Sajnálom, hogy ez lett belőlük... :(
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.04.16. 18:56:02
  • Pares
    Legalább végig is olvastad, amit linkeltél, vagy a zsidesz propaganda annyira elködösítette már gondolataid, hogy az agyad automatikusan kiszűr mindent, ami nem a zsidesz hazug "szent nemzetmentő harcát" élteti? Komolyan nem látod, hogy a zsidesz mekkora egy hazaáruló maffiózó banda, aki csak a hozzád hasonló fanatizáltaknak csinálja a műsort, Brüsszelben meg rendszeresen másról beszél? Ez Borbély Zsolt Attila is csak egy kritikus gondolkodásra képtelen drón, ugyan azt a kúrcsány mellé állós hazugságot mondja vissza, amit a zsidesz média hirdet. Mondjuk ez már ott nyilvánvalóvá válik, hogy az M1 interjút közöl vele.

"Hála Istennek, egyébként, mert az lenne a szomorú, ha gondolkodó értelmiségiek bevennék az egyre gyengébb lábakon álló hivatalos propagandátokat, hogy a kormány mást sem tesz csak lop és rombol, hogy ellenségképet kreál (nem kreál, felveszi a harcot az ellenségekkel, nagy különbség!) hogy, Orbán = Gyurcsány és hasonló valótlanságok."

Hangosan felröhögtem. Látjátok, erről a totálisan elvakult, fejet a homokba dugó agymosottságról van szó. Ugyan az, mint amiben a szélsőbaloldali retardáltak szenvednek, csak a ló túloldalán. Eszméletlen.

Végignézendő.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.04.16. 18:21:27