Biztonságpolitika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
leszarom, csak én legyek a király
bár nálam a patkány hasonlat marad, már csak annyiban is, hogy a patkányok a világ legnagyobb túlélői
De azért kell egy kognitív disszonancia a pár éve még palesztin sállal tüntető, eu-s zászlót égető vezér hirtelen megszelídülését szemrebbenés nélkül nézni és megváltót látni egy ilyen arcban (persze azok a vadhajtások, a gárdázások stb. is mind performanszok voltak, a csávó egy MLM-ügynökből lett középszerű politikus (végzettsége történelemtanár, mint pl. Puzséré, a szellemi horizontja is kb. ugyanaz), egy meggyőződés nélküli poltikai árucikk volt mindig is (ahogy OV is, csak a hatalom izgatta mindig is). Akkor a nemzeti radikális mezben lehetett megszerezni az ismertséget és bizonyos támogatottságot.
Amúgy meg te is tudod, hogy csak a szocikkal vagy más bal(lib) formációkkal közösen van esélye kormányra kerülni. Na, fogadnál egy ilyen koalíció stabilitására? Az lenne, ami most pl. a románoknál zajlik. Nem mentegetve a jelenlegiek korruptságát. Bár ott is a fő különbség a korábbiakhoz képest a dolog nyílt pofátlansága, érezve, hogy megtehetik. Azon már fenn se akad senki, hogy az állami beruházásokat házi cégek kapják, max. a túlárazás minden korábbinál nagyobb mértékén szörnyűlködnek.
Utoljára szerkesztette: fonak, 2017.06.18. 08:24:20
Mint például hogy él, lélegzik, és fenyegeti a maffia hatalmát? Remélhetőleg nem fajultak még odáig a dolgok, hogy ez káros legyen az egészségre... <#nevetes1>#nevetes1>
"Én sem vagyok se balos se jobbos"
Nem, téged csak a látható spektrumon lehet beazonosítani, ott viszont elég pontosan: #D57801
"Úgy látom, hogy Vona a mérhetetlen hatalomvágyával és a rejtett kisebbségi érzetével, na meg a józan ittélő képesség hiányál veszélybe sodorja az országot, az értetlenségével segít a hiénák kezére juttatni azt, és akadályozza azok munkáját akik az ország és a nép védelmén vannak."
Gondolom a te alternatív valóságodban az 1+1 is 3. <#nevetes1>#nevetes1>
"ne gyere azzal Pares, hogy lopnak is, az itt másodlagos ! ha majd nem lesz ország majd akkor lesz az, hogy már lopni se tudtok"
Igaz is, a lényeg, hogy a közpénzből "eltüntetett" százmilliárdokért - védelmi pénzért - cserébe "megvédik" Magyarországot, pont úgy, mint egy maffiaszervezet. De a lényeg, hogy "megvédik"... és most a védelmi pénzt is a narancs szedi, nem a szegfű, ami sokkal jobb. /s
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze értem én az asszociációt, miszerint a szoci, a köpönyegforgató és a patkány analóg... de ezzel a rágcsálókat dehonesztáljuk, a szocikat és köpönyegforgatókat felmagasztaljuk.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
Én sem vagyok se balos se jobbos, csak azt akarom, hogy próbáljuk megôrizni az országból legalább azt, ami még megmaradt. Úgy látom, hogy Vona a mérhetetlen hatalomvágyával és a rejtett kisebbségi érzetével, na meg a józan ittélô képesség hiányál veszélybe sodorja az országot, az értetlenségével segít a hiénák kezére juttatni azt, és akadályozza azok munkáját akik az ország és a nép védelmén vannak. (ne gyere azzal Pares, hogy lopnak is, az itt másodlagos ! ha majd nem lesz ország majd akkor lesz az, hogy már lopni se tudtok)
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
szerencséd, hogy nálatok másképp megy(?!)
Harrach Péter – MSZMP-tag
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.17. 14:33:14
www.smart-bus.hu
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
mondjuk, hogy patkány és a süllyedő hajó esete????
most pedig, ha egy tv műsorban szóba kerül a baloldal, olyan vörös a feje, mint a főtt rák
szerinted az ilyen vezetővel jelzett lap egy hiteles orgánum????????
hogy én is balos vagyok???
NEM
emberpárti vagyok
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.17. 14:14:17
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
http://magyaridok.hu/velemeny/polgari-korok-szegyene-1806361/
legyőzetik az ordas szürke farkas délen, és a nagy sivatagban egy óriási robbanás fogja jelenteni a véget
Magyarországon magyar pénzből egy sportesemény, ahol csak zsidók indulhatnak, és mi (magyarok) vagyunk a kirekesztők. Tudnak ezek valamit... (Kavarni a sz@rt.)
"Az amerikai titkosszolgálat tagjai óva intették izraeli kollégáikat, hogy megosszák titkaikat az új amerikai kormányzattal, mert tartottak tőle, hogy Washingtonból Moszkvába, onnan pedig Teheránba kerülhetnek a féltve őrzött információk."
"Az izraeli kiberkémek állítólag behatoltak néhány hónappal ezelőtt az Iszlám Állam szíriai bombakészítőinek titkos internetes csoportjába, ahol megtudták, hogy a csoport olyan robbanószerkezeten dolgozik, amelyet nem ismernek fel a repülőtéri biztonsági eszközök, és amelyet laptopok akkumulátorának álcáznak. Ezt a szigorúan bizalmasan kezelt információt megosztották az amerikai hírszerzéssel, és ez vezetett márciusban a laptopok betiltásához a repülőgépek fedélzetén. Trump elnök pedig – a lapértesülés szerint – az információt továbbadta Szergej Lavrov orosz külügyminiszternek is május eleji washingtoni tárgyalásukon. Izrael korábban figyelmeztette az amerikaiakat, hogy óvatosan kezeljék a titkos értesülést, és miután az oroszok kezébe került, attól tartottak, hogy Moszkva továbbadhatta Iránnak."
Hát ez nagyszerű.
Moszad-nyomásra az amerikai titkosszolgálatok már nyiltan szabotálják a kormányzatot.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.06.12. 14:30:00
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
mivel már létezik pár módszer, amivel többé-kevésbé meg lehet egy csomag tartalmát állapítani, miért kellett felrobbantani??
mikor megkérdezték a tulajt, az csak makogott, zavarba jött??
bár ekkor is meg tudták volna vizsgálni
egy szakember bizonyos jelekből gondolom meg tudja állapítani a poggyász veszélyességét
vagy csak ez volt a legegyszerűbb megoldás???
robbantsuk fel, abból úgy sem lehet nagyobb baj!!!
na az már gyanús
"Miért "robban" egyet a konnektor, amikor bedugok valamit?
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek__"
www.smart-bus.hu
gyikok???
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.06.11. 16:44:12
Azért szépen lassan már beigazolódnak azok a dolgok, amik tizen éve még csak elmélet volt... Egy pár év múlva talán el jutsz te is oda, ahol az NWO n 12 éve kezdtük.. <#papakacsint>#papakacsint>
"No explosives were found in the passengers' luggage or on the plane.
The men are aged 31, 38 and 48, a Cologne police spokesman said. It is unclear if charges will be brought.
The Bild newspaper said the men worked for a London firm and were returning from a business trip."
Eredményes a terrorizmus, akár mennyire is tagadják, rettegnek az emberek.
Akkor már nem csak a tisztán látásoddal van baj, de a hallásoddal is... ugyan is sosem tévézek.. <#wink>#wink>
Nekem meg a jehovisták jutnak rólad eszembe... azoknak a szerencsétleneknek meg van tiltva, hogy a Biblián kívül mást olvassanak !
Na valahogy így festesz te is nekem. Ami Vona és a Jobbik értelem tartományán kívül esik, az számodra nem is létezik.. <#szomoru1>#szomoru1>
http://www.bild.de/regional/koeln/easyjet/maschine-muss-in-koeln-notlanden-52132876.bild.html
Kíváncsi vagyok kik lehettek,valóban rosszat akartak e vagy az emberek már úgy be vannak parázva hogy már beszélgetni sem lehet bombákról mert feldobnak terrorgyanúval...
Én írtam ilyet? Nem! Ehhez képest ezt adod a számba, majd erre hivatkozva írod, hogy ne nevetesselek... ezekhez már öreg vagyok. Befejeztem, ismét.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A britek teljesen vakvágányon vannak. A terrorizmus jó indok lesz a széleskörű internetes cenzúra bevezetésére. Már régen a bögyükben van a(z internetes) szólásszabadság, aminek megnyírbálása persze semmilyen hatással nem lesz a terrorizmusra. Arra viszont jó lesz, hogy az embereket sötétben tartsák, mint az "ultraliberális" Németországban vagy Svédországban...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.06.10. 20:35:29
www.smart-bus.hu
hál'Istennek vesz már simicska újságkiadót a jobbiknak is, és akkor majd kiokosodok én is mint te.. <#beka3>#beka3>
www.smart-bus.hu
Igen, a magyar kormány szerződtette, most pedig a magyar kormányt dicséri a magyar kormány propaganda oldalán. Csak ezért volt bajom az egésznek a hitelességével és komolyságával. De úgy látszik, az ilyen dolgok egyeseket egy cseppet sem izgatnak. A lényeg, hogy igazolja az álláspontjukat, minden másra ott van Soros.