9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • Papichulo
    most sem én hoztam föl a zsidókat, viszont a világ tényleg körülöttük forog

Maximum itt egyesek fejeben... :)

A bunosoket meg el kell itelni, barmilyen nemzetiseguek is.
  • Papichulo
    Hát csúnyán is csinálták az oroszok, méghogy a lakossággal egyetértésben és támogatásával puskalövés, bombázás, ágyútűz, rombolás és gyilkolás nélkül képesek voltak annektálni egy többségében oroszok lakta területet

Tehat, ha Esztorszagban ugy dontene egy tobbsegeben oroszok lakta terulet, hogy Oroszorszaghoz akar tartozni, akkor azt is el lehet foglalni szabadon? Raadasul azt rovod fel az ukranoknak, hogy nem vetettek be a hadsereguket az orosz csapatok ellen, ezaltal kirobbantva egy meg nagyobb haborut a ket orszag kozott??? Nagyon furcsan ervelsz... Es meg mindig ott van az orosz garancia Ukrajna teruleti integritasanak megorzesere.

Tessék példát venni kedves amerikai barátainkról és NATO-szövetségeseikről hogy is kell ezt csinálni

Emlekeztess legyszives, hogy mikor is annektalta mas orszag teruletet a NATO vagy az USA?! Ja, hogy ilyen nem volt...
  • Tetsuo
    Na igen, de a témafelelős letagadja még ezt is ill. jogosnak vél minden civil palesztin gyilokot és gyerekkínzást.
    A világ is jobban odafigyelne, ha az ördög (Bibi) lakókörzetét ágyúznák csak, mert vagy ha zsidó gyerekeket tartanának évekig fogva, pincebörtönökben.
    Ha a zsidók teszik ezt, az nem érdekes, mert a sok barom elvan a bugyuta virtuális valósággal, amit bizony a cionisták megtervezetten kreálják folyamatosan, elfedve a zord valóságot.
    /Bocsánat Papi, de most sem én hoztam föl a zsidókat, viszont a világ tényleg körülöttük forog ill. forgatják maguk körül.
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2015.05.04. 19:00:31
  • millerius
    Hát csúnyán is csinálták az oroszok, méghogy a lakossággal egyetértésben és támogatásával puskalövés, bombázás, ágyútűz, rombolás és gyilkolás nélkül képesek voltak annektálni egy többségében oroszok lakta területet, hát hogy képzelik ezt?! Tessék példát venni kedves amerikai barátainkról és NATO-szövetségeseikről hogy is kell ezt csinálni, ott vannak mindjárt jó példának Afganisztán, Irak vagy Líbia, van itt kérem választék, egyiket se annektálták, viszont elvitték oda a jólétet, demokráciát és békét. De kevesebb halottal és rombolással nem ér, minimum tessék elérni a példák szerinti minimumot!
  • ManoNegra
    Ebben is van egy csavar. Ezzel akarják kifogni a szelet a palesztinok vitorlájából, nehogy nemzetközi vizsgálat legyen, inkább elintézik gyorsan, házon belül.
  • Pares
    Vótmá, hogy úgy mondjam. Vagyis csak a szokásos.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2015.05.04. 17:52:50
  • ManoNegra
    Megtörték a hallgatást az izraeli katonák, és szörnyű dolgokat meséltek
  • Papichulo
    "Kozin szerint az USA és a NATO Oroszország elleni háborúra készül, amit azzal is alátámasztott, hogy a NATO repülőgépei 1240-szeresére növelték aktivitásukat az orosz határok közelében"

Hat persze, elvegre a NATO annektalta mas orszagok teruleteit es ezert is van tele az internet a USA/UK partjainal repkedo orosz strategiai bombazokkal...
  • horthy
    Ujjabb Hidegháboru lesz ?
  • Papichulo
    Csak egyetertettem, hogy ezekkel a csoportosulasokkal mindig baj van...
  • Pluskast
    Na és ez most, hogy jött ide? Nem értem, hogy ez mire válasz? Nem bezzegeztem, szóval felesleges volt....
  • Papichulo
    Na ja, ezekkel mindig csak a baj van...
  • Pluskast
    Lesz még baj az Azovval és a többi önkéntes seregtestekkel.
  • Tetsuo
    Visszatérve... a videóban megemlítik - az idősebb Kelet-európaiak számára ismerős - alattomos, politikai cenzúrát... ma az Egyesült Államokban!

• fonak
    Szaniszló anno a délszláv háború idején normálisnak tűnt, sokat tudósított a helyszínekről, akkor nem volt ekkora NATO- és USA-ellenes. Ma gondolom a szerbeket éltetné. :) Nem tudom mi történt vele, lehet hogy csak ezt a rétegigényt kell kiszolgálnia...
  • Papichulo
    @Tetsuo, @horthy

Mint mondtam, az ember egy futobolond es igenis van itt eleg ferdites, hazudozas, mikozben a tartalommal is eleg sok gond van.

"Az Echo Tv-n hetente jelentkező műsorban például minden kétséget kizáróan bebizonyította, hogy a vörösiszap katasztrófát az IMF okozta, egyrészt NATO-gépekről bombázták a tározót, aztán összeszedegették a repeszeket, másrészt egy titkos fegyverrel megrázták a földet, ahogy jól nevelt pudli a rongyszőnyeget. Mert ugye, mi van, ha a bomba nem elég." (forras)
  • horthy
    Szaniszlót azt ne bántsd ha az országban több volna belőle akkor nem itt tartanánk ! Drábiknak meg Szaniszlónak is vannak néha tévedései vagy felületesek de legalább iránymutatóak nem hazudoznak és ferditenek el hireket annyit mint az " Atlantista " liberalista sajtó , irányitoikról ne is beszéljek ! Biztonságpolitikai szempontból pedig hidd el tényleg nem szivesen zsidózik itt senki csak sajna Izrael és USA egyszerüen kikerülhetetlen biztonságpolitikai szempontból nem is beszélve a mátrixszerü ügynökhálozatukról beépitett embereikről mert legyünk öszinték ők a két legnagyobb fekáliakavarók a világon ! Aminek természetesen megvannak a geostratégiai és gazdasági okai ! Az USA se azt fogja mondani a sajtóban hogy meg akarom védeni a dollár monopoliumát , ki akarom szoritani az oroszokat ázsiából lehetőleg bele a Japán-tengerbe hanem mindenféle maszlagot csacsiságot papol hogy a demokrácia magasztos eszmélyét terjeszti a világon stb !
    Papichulo neked is már át kéne látnod a szitán meglátni a ködben azt a kis fény amit ugy hivnak hogy igazság !!!

Utoljára szerkesztette: horthy, 2015.05.04. 07:49:45
  • ManoNegra
    Ne offolj!
  • Tetsuo
    Tehát személyeskedsz? Szaniszló (a "bizonyára korrekt és objektív" antimagyar libsik, fizetett véleménye alapján megítélt) személye és tekintélye előbbrevaló nálad a tartalomnál... mint mindig.
  • Papichulo
    Mar megint ez a futobolond Szaniszlo? Szegyen ez az ember...
  • Tetsuo
    Ámerika
  • Papichulo
    A magyarországi szavazás az EU-tagságról messze "elcsaltabb" volt, mint a krími népszavazás.

Hat persze... Bar bizonyitek persze az nincs, csak par kiabrandult szelsojobbos.

Az pedig a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te mit akartál az EU kapcsán

Annyiban relevans volt, hogy o kiralyi tobbesben beszelt. Hoztam egy remek ellenpeldat.

ráadásul messzemenően off-topik.

Valoban, ezt mar en is megallapitottam. De akkor minek reagaltal ra? Miert nem hagytad elhalni ezt a szalat, ahogy mi mar megtettuk?
  • Tetsuo
    A magyarországi szavazás az EU-tagságról messze "elcsaltabb" volt, mint a krími népszavazás.
    Az pedig a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy te mit akartál az EU kapcsán, ráadásul messzemenően off-topik.
  • Papichulo
    Off-topic+ad-hominem
  • ManoNegra
    Te vagy az Aczél elvtárs? Azt írtad hogy nem Magyarországon élsz, de hogy a pokolba is bevezették az internetet... Bámulatos, hol tart már a tudomány!
  • Papichulo
    En vagyok a temafelelos... te pedig meg mindig off-topic ;)
  • ManoNegra
    Már bocs, de ki vagy te itt, hogy eldöntsd, mi tartozik a topik témájához és mi nem?
  • Papichulo
    Mivel Svajc nem tagja az EU-nak, ezert azt sem lehet tudni, hogy kene-e nepszavazat kiirniuk bizonyos EU-s hatarozatokban. Foleg nem kotelezoen. Peldaul a schengeni bovitesekrol sem voltak nepszavazasok...

Az elmult 50-100 commentnek meg szinte semmi koze nem volt a topic temajahoz. Sem a baltimore-i tunteseknek, sem a zsidozasoknak, sem a svjaci demokracianak, sem egy csomo mas dolognak.
  • ManoNegra
    Nem csak a csatlakozásról, hanem az EU alkotmányának módosításáról, mint a Lisszaboni szerződés is, kötelezően népszavazást kellene kiírniuk. Már amennyiben tagok lennének.

A biztonság és védelempolitikához szerintem hozzátartozik ez a téma, mert a szorosabb integráció magával hoz olyan intézményeket, mint például a közös európai hadsereg. Erről sem volt szó a cukrászdás szavazáson.
    Utoljára szerkesztette: ManoNegra, 2015.05.02. 10:12:42
  • Papichulo
    Az, hogy jobb-e a svajci tipusu demokracia azon lehet vitatkozni. Az viszont teny, hogy az EU csatlakozasrol - ahogy Svajcban is tortent volna - volt nepszavazas es ezutan a nep altal valasztott kepviselok dontottek a szervezet ugyeiben, ahogy Svajcban is tortent volna.

Az is teny, hogy ezek a siralmaid egyaltalan nem tartoznak a thread temajahoz, ami "A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései"
  • ManoNegra
    Erről beszélek. Az imént még a svájci demokráciát hozod fel példának #1848 ,a magyart pedig megmosolygod #1852 ,persze egészen más a helyzet akkor, ha az általad kívánt cél felé vezető útnak a megvetett magyar demokráciaféle jobban megfelel.

Pedig a svájci demokráciában mindenféle alkotmány elfogadáséra és módosítására, nemzetközi szerződések jóváhagyására stb.. népszavazást írnak ki.
  • Papichulo
    A nep dontott, MO belepett az EU-ba. Innentol pedig a nep altal, demokratikusan valasztott kepviselok dontik el, hogy milyen iranyba haladjon a szervezet.
  • ManoNegra
    Arról pedig külön fejezeteket lehetne írni, hogy ki mire szavazott. A legtöbben a nyitott határokra szavaztak, meg arra, hogy lehessen Bécsben cukrászdája...
  • ManoNegra
    Nem a néven, hanem a mind szorosabb központosításon van a hangsúly, azt hittem ezt nem kell külön kiemelni. Amúgy meg jellemző a magukat demokratának valló, a demokrácia vívmányait hirdető emberekre, hogy számukra nem az a fontos hogy a nép döntsön, hanem az legyen amit ők akarnak. Egyedül az a demokratikus...
  • Papichulo
    A nev lenyegtelen, az EU mindig is egy szupranacionalis szervezet fele haladt, nagyon is helyesen. Aki az EU-ra szavazott, az erre szavazott.
  • ManoNegra
    „Egyetért-e azzal, hogy a Magyar Köztársaság az Európai Unió tagjává váljon?” Nem az Európai Egyesült Államok tagországává, hanem az Európai Unió tagjává. Az hogy mit szeretnél, nem nagyon számít, egy ilyen fontos kérdésben talán új referendumot kellene kiírni.

#1887 Ezzel tisztában vagyok, nem is ez a hírértéke, hanem az, hogy a német titkosszolgálaton keresztül tették ezt.
  • Papichulo
    Mindenki, mindenki ellen folytat hirszerzo tevekenyseget.. Ez csak annak ujdonsag, akinek fogalma sincs errol a teruletrol.
  • Papichulo
    a cél az Európai Egyesült Államok létrehozása [...] Csakhogy mi nem erre szavaztunk, amikor beléptünk.

Most te kinek a neveben beszelsz? Mert en peldaul ezt szeretnem...
  • kissssss
    meg szerintem még jó pár más szomszédos ország ellen is kémkedett, franciák... lengyelek.... stb.
  • ManoNegra
    Az NSA Ausztria ellen is kémkedett a német hírszerzés közreműködésével