9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Saintgerman #9192 Ejj má Nem is vagy te igazi falusi parasztgyerek, ha még a pörkölt sorosról sem hallottál.. -
maki85 #9191 NEBASSSSZ, néger volt?????
Utoljára szerkesztette: maki85, 2017.12.09. 11:50:58 -
Saintgerman #9190 Már egy disznóval kevesebb van..
Utoljára szerkesztette: Saintgerman, 2017.12.08. 23:36:48 -
hiper fizikus #9189 Igen, a számítógépek tudnának maguktól is gondolkodni, csak barackot kell nyomni a HDD-jükre! Te egyáltalán mit értesz a gondolkodás alatt? -
hiper fizikus #9188 Ha több olyan merész gondolkodású intelligens hozáértő volna mint én, vagy legalábbis tanulnának tőlem, akkor rendet tudnánk csinálni a világ biztonságpolitikája terén! -
Stockbauer33 #9187 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler][spoiler][spoiler] -
#9186 Eloltatni őket, hiper fizikusokkal. -
hiper fizikus #9185 Sziasztok!
Megint égnek az erdők az USA-ban. No ugye megmondtam, hogy ezek az erdőtüzek gyűjtogatások! Gondolom is, hogy kik csinálják, de ide nem írhatom be, mert kimoderálnának. Mit kellene tenni ellenük?
-
Pares #9184 Orbánéknak istenadta ajándék volt a migránsválság, de nem várom el tőled, hogy totális politikai analfabétaként ilyen dolgokat felfogj. Ja, és kevesebb agyzsibbasztóan primitív és manipulatív 888.hu-s cikket, könyörgöm. -
#9183 A topik címe: Biztonságpolitika. ;-) -
Saintgerman #9182 "Ugye milyen jókör jöttek a migránsok? " Hát persze, hogy jókor ! Kizárólag azért jöttek, hogy Orbánt hatalmon tartsák !
Arra emlékszel e, amikor Vona elindult a lejtőn ? Már akkor javasoltam, hogy cseréljétek le Toroczkaival, és megmenthetitek a pártot. Utólag ti is rájöttetek..
https://888.hu/article-novak-elod-utan-toroczkai-is-uzent-vona-gabornak
-
Pares #9181 Ugye milyen jókör jöttek a migránsok? Most az olyan *** miatt, mint Te, évekig eléldegélnek majd ebből a nemzetmentős propagandából, de azért arra kíváncsi vagyok, hogy a migránsok után ha az emberek beleunnak az üres Sorosozásba, akkor majd kit fognak elővenni, akitől meg kell védeni az országot... Persze a kötvénybizniszt azt meg csak szüneteltetik... a választásokig... -
Saintgerman #9180 Nem rég, meg azt is zokon vetted, amikor azt írtam, hogy a jelenlegi kormány újra megvédte az országot és Európát, - amit én Szent Pió atya jóslatával hoztam összefüggésbe - most úgy néz ki, hogy nem voltam egyedül a véleményemmel, kormány ide, vagy oda...
https://888.hu/article-geert-wilders-uzent-a-magyaroknak-nelkuletek-europa-mar-elbukott-volna -
Pares #9179 Ó, jaj, na most mi lesz. A Jobbik végre kimászni látszik abból a skatulyából, amiben pontosan azok a már évek óta marginalizálódott emberek tartották, akik most háborognak. Gaudi is pont az EchoTV-be megy kiönteni a lelkét, micsoda véletlen Persze a Fidesznek nagyon nem tetszik, hogy a Jobbik ki akar törni a rétegpárt státuszból, mert így az ő egyedüralmukat veszélyeztetik, szóval most saját magukból kiindulva annyit köpönyegforgatóznak, amennyi csak kifér a csövön. Amúgy nem mintha a Fidesz háza táján (ráadásul házon belül) nem menne a egymás hazaárulózása... -
Saintgerman #9178 A hazaárulás a vedelempolitika topikba tartozik ? .. mer itt van egy köpönyegforgató, akit hazaárulással gyanúsítanak
https://888.hu/article-novak-elod-szerint-vona-gabor-napjai-meg-vannak-szamlalva -
maki85 #9177 Most olvastam, hogy a rendőrségnél mától bevezették a seggrepacsi, és a pofánbaszlak módszert. -
Pares #9176 Ez már a vég. A rendőrség is Soros kezében van... -
#9175 http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret -
#9174 Amerikai vadászgépek kísérték annak a 4000 isis esnek a konvolját akik egy alku miatt elmenekülhettek Rakkából. Többnyire külföldi isisesekről van szó akik a "jövőbeni európai terrortámadások legpotenciálisabb elkövetői" lehetnek-tárta fel a bbc.
A szövetségesek állítása szerint "csak" 250 katona menekült el,a többi családtag és gyerek volt
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2017.11.15. 11:26:52 -
#9173 Lavrov fölvilágosította Netanjáhut: Irán szíriai jelenléte legitim
"Lavrov azt is elmondta, hogy a háború sújtotta Szíriában jelenleg a legveszélyesebb katonai erő az amerikai hadsereg, amely az elmúlt napokban lehetővé tette az Iszlám Állam több száz terroristájának a szabad elvonulást Er-Rákká városából."
Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2017.11.15. 00:57:18 -
#9172 Az igen! -
Pares #9171 Kicsit off:
Weinstein egy Black Cube nevezetű, volt Moszad ügynökököből álló céget bízott meg azzal a céllal, hogy információkat gyűjtsenek azokról a nőkről, akik Weinstein ellen akartak beszélni, és hogy megakadályozzák, hogy beszéljenek... -
horthy #9170 Amerika akkor is Irakba marad ha kérik ha nem ! ( mint a szovjetek anno ) no comment
Ha kéritek ha nem irakba maradunk !
Utoljára szerkesztette: horthy, 2017.10.31. 11:43:17 -
Pares #9169 Putin véleménye egyértelmű a kommunizmusról, Leninről, Sztálinról... hazaárulóknak tartja őket.
-
Saintgerman #9168 De ez se rossz:
"A bolsevikiek kiirtották az oroszság színe-javát, így kb. egy évszázadra visszavetve Oroszország és az oroszság fejlődését. Ha nem lett volna a kommunizmus, ma már a Marson orosz települések lennének."
Most nem orosz települések vannak a Marson, hanem rócsild-Cabal, azoké, akik orkesztrálták az egész földi felfordulást.. -
#9167 Putyin emlékművet avatott a sztálini terror áldozatainak, és egyértelműen elítélte a kommunizmus bűneit
Az egyik kurucos hozzászólás találó: "Az EU-s elvtársak most még szigorúbb embargót hirdetnek Oroszország ellen." Csáti József -
hiper fizikus #9166 Elképesztő!!! Az EU megint bele akar babrálni az internetezésbe. Ugye ez nektek sem tetszik?
-
#9165 Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára: az amerikai katonaság ma másodhegedűs az oroszokhoz képest
-
hiper fizikus #9164 Tűz van -> leég az egész világ -> szerintem ezeket gyújtogatók okozzák.
-
Pares #9163 Azt hiszem ez belefér a biztonságpolitika témájába.
Hatodszor is leszavazták...
Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.10.18. 09:08:12 -
Massari #9162 Voltak pl. próbálkozások mediterrán únió irányába is - de ezt csak beböfögve mondom -
Massari #9161 Nem állásfoglalásnak szánom ,egyszerüen meghaladja a kompetenciáimat a téma (vmi olyasmi azért van hogy legalább kívánságlista alapján lehetnének nációkkal kooperative csinálni, és ne egészen vegyesen - hosszú..) Szóval a "rosszban" annyi jót látok hogy az való igaz, hogy egy 3-5millios lakosságú országnak büvészkedni kell az euban is hogy életbe maradjon. 10milka körül kis jószerencsével döcög a szekér, egy versenyképes piac meg szvsz 20 millánál kezdődik. Az igazán gazdag ( ha extrém sok az se az igazi pl.india) államok jellemzően bőven efelett vannak -
.én emléxek pl. vmi szösszenet kooperáciora brazilia délami irányába amiröl újabban nem sokat hallok kb..a transzatlantiság óta.. Gondolom nem maradt rá keret -
maki85 #9160 "Tehát Merkel szájából nem véletlen fröccsent ki a meghívó a meanstream médiában."
Nos nekem az a véleményem, hogy Merkel is csak egy báb (lehet, hogy szívesen játsza), aki azt teszi, amit mondanak neki.
Mert ugyan mi haszna is származik neki abból, hogy a rengeteg migránst beengedik??
Nem akarom szajkózni magam, ezért csak a tőkés szót ismétlem.
Azt pedig te is beláthatod, hogy ezeknek a pénzeszsákoknak az istene a profit, és ezért mindent meg is tesznek.
Nemzetállamok??
Na ne már!!! Friss vér kell, akik majd fogyasztanak, hiszen Európa lakossága vészesen öregszik.
Köszönthetően az anyagiasságnak, és a család szerepének a béka segge alatt létének, meg a többinek.
Amúgy pedig nem nézlek hülyének.:))
-
Saintgerman #9159 Na ez az, ami nincs, legalább is itt a Földön.. -
Saintgerman #9158 Rendes tőled, hogy azért teljesen hülyének még sem nézel.. -
Saintgerman #9157 "Gondolod, hogy ami történt, történik az csak a Soros agyának a szüleménye??" Miből gondolod, hogy gondolom ?
Annyira nem gondolom, hanem tudom, hogy Merkel-Soros (akik egy szekeret tolnak) már egy évvel az invázió előtt reklám kampányt csinált szíriában, azt hirdették, hogy jöjjenek csak németbe, itt lakást-házat kapnak, és megérkezésükkor 3000-5000 eurót fejenként. Tehát Merkel szájából nem véletlen fröccsent ki a meghívó a meanstream médiában.
Az viszont igaz, hogy minden kutyát-macskát beengednek, (vízummal) aki dolgozni tud. Az "én időmben" kanadaiként sem volt könnyű munka vízumot kapni, ma meg az indiaitól bangladesiig mindenki jöhet. -
#9156 Sima, natúr, modifikáció mentes emberi természet. -
maki85 #9155 Nem értelek.
Tudsz te értékelhetően is megnyilvánulni, akkor viszont miért kell azokat holmi gyíkokkal leütni, mint például most is.
-
maki85 #9154 Gondolod, hogy ami történt, történik az csak a Soros agyának a szüleménye??
A németeknek (illetve a tőkéseknek) évi 200 ezer új munkaerőre van szükségük, különben (szakértők szerint) összeomlik a német gazdaság.
Nos abból a kb 1.5 milliós tömegből lehet mazsolázni, (habár úgy néz ki, hogy nincs köztük sok mazsola) és ami maradt azokkal meg szívjanak a többiek. Például a magyarok.
Tehát nem kell ide holmi Soros. Sőt lehet, hogy ő volt az a bátor, aki kimondta, mi kell a profithoz.
Ebben a kérdésben az egyszerű ember sokadlagos, és csak akkor számít, ha növeli a nyereséget, vagyis fogyaszt. -
maki85 #9153 Na ugye, hogy a pénznek nincs szaga!!!
"Teljes sikert aratott az Egyesült Államok által felszerelt és kiképzett iraki hadsereg támadása az Egyesült Államok által felszerelt és kiképzett kurd fegyveresek ellen"