9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
-
Papichulo #4369 Ja, ezek a fuzios spanyol-nemet felmerok mar csak ilyenek :) -
ManoNegra #4368 Ezek is nácik! -
Papichulo #4367 "A felmérést a Del Spiegel készítette egy menekültszálláson" :) -
#4366 Ajjaj! Mi lesz így azzal a gyors integrációval? -
Papichulo #4365 Konyorgom, ha mar floodolod a threadet legalabb valogasd meg a forrasaidat! En sem postolom - masok felhaborodasara - a Fox News hireit non-stop. -
kissssss #4364 "A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései"?! -
Stockbauer33 #4363 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Papichulo #4362 "A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései"?! -
Stockbauer33 #4361 -
Solt #4360 Rasszista vagy! Semmivel nem különbek mint az itt élők, hiszen Európa őslakosai is rendszeresen így viselkednek...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.05. 18:56:22 -
#4359 Bocs én épp szappant főztem két lincselés között, el se olvastam azt a cikket.
De legalább ezzel a linkeddel is megmutattad mennyire valók Európába ezek a fekák :)
Utoljára szerkesztette: ReszegKoldus, 2015.11.05. 18:26:06 -
Tarathiel2 #4358 Kár hogy a kép egy dél-afrikai esetről készült. Az odaokádott két mondat ezek után enyhén szólva kétes hitelességű. Szegény szélsőjobberek, hogy utálhatják a Google Image Search-et hogy mindig lebuktatja a hazudozásaikat...
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.05. 17:55:08 -
#4357 Majd jön egy blogbejegyzés brendel matyeszgombóctól, hogy nem verekedtek a migránsok, mert ő ott járt éppen a szomszéd utcában és nem látott ilyet. -
Solt #4356 Ne linkelj ilyeneket, mert a szélsőbaloldali megmondóemberek lelke nyugtalan lesz... nehezen viselik, ha porszem (jelen esetben szikla) kerül a gépezetbe! -
Papichulo #4355 Komoly szint, hogy itt egyesek a teljes (szelso)jobboldali mediakinalatbol horgasszak a kamubbnal, kamubb hireket... masok meg ket arccal zabaljak ezeket :) -
Solt #4354 Tisztára mint a magyarok... 56-ban ők is pont így verték egymást a táborokban. -
Stockbauer33 #4353 http://adatlistazo.hu/vascsovekkel-estek-egymasnak-a-szir-es-eszak-afrikai-bevandorlok-drezdaban/
http://www.polusonline.com/2015/11/ha-sorost-biralod-antiszemita-vagy.html
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.05. 14:01:24 -
Papichulo #4352 Befektetésre alkalmatlan, spekulációra van jobb A háborúkba invesztáló birodalom befektetői szemmel -
Stockbauer33 #4351 -
Stockbauer33 #4350 -
Papichulo #4349 Ahogy Latin-Amerikában is hasonló a helyzet, persze pl. Papichulo nem is érti, hogy mi ebben a furcsa, számára ez természetes, hogy mindenhol vannak ilyen helyek, ez nem érv számára a bevándorlás ellen.
Papichulo valoban nem erti, raadasul o eleg sok evet elt ezen a kornyeken es nem emlekszik olyanra, hogy specifikusan a bevandorlok elghettositottak volna varosreszeket vagy, hogy barhol is kulonosen nagy problema lett volna veluk. Bar igaz, hogy CR-ben a nicakra mindenki kopkodott, de tenyszeruen pont ok dolgoztak a legtobbet es a legjobban ;)
Ahogy latom egyesek vilagkepenek sokkal megnyugtatobb, ha a vilag minden szornyuseget par nepcsoport nyakaba lehet varni, aztan meg mosni a kezeket, hogy "baj csak veluk van", mi persze mennyivel kulonbek vagyunk, holott... Aztan meg csodalkoznak, hogy neven nevezik oket, rasszistanak.
-
Ytnez #4348 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) -
Tarathiel2 #4347 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tarathiel2, 2015.11.03. 20:09:10 -
#4346 Engem még sose támadtak meg a Nyugati aluljáróban, gyorsan indítok egy blogot és megírom, hogy akit megtámadtak az hazudik.
Múltkor meg jött szembe az utcán két feka és nem erőszakoltak meg senkit. Úgyhogy aki azt állítja, hogy bárhol bármikor feka erőszakolt volna meg valakit, az náci. :) -
Solt #4345 -
Tarathiel2 #4344 Dehogy volt neked elég, hónapok múlva is itt fogod tolni az ostoba xenofób fröcsögéseidet, mint a többi náci féreg. De remélem ezúttal tévedek, nem lenne rossz egy hülyével kevesebb. -
fonak #4343 Ez csak játék a szavakkal, ahogy pl. a francia rendőrkapitánynő nyilatkozott a célpontban, "nincsenek no go zónák, ez hazugság", aztán ugyanő később arról beszélt, hogy vannak helyek, ahová csak alapos felkészülés után, nagy erőkkel mennek be. Vajon miért?
Vagy valamelyik külföldi hozzászóló a youtube videó alatt szintén azzal kezdte hogy ő ott él, és nincsenek is no go zónák. De ugyanő később elismerte, hogy hát azért vannak elég rossz környékek, ahová nem szívesen menne (észak-Párizsban). Szóval csak ezt az elnevezést vitatják hevesen, a lényeget elismerik. Tehát, hogy vannak ilyen gettók, ahol muszlim/afrikai bandák az urak, "fehér" embernek nem feltétlenül tanácsos kolbászolni arrafelé, a rendőrség sem nagyon megy ki ezekre a helyekre stb. Persze az USA-ban ugyanilyen zónák léteznek, csak feketékkel, nekik ez a világ legtermészetesebb dolga (hogy van olyan környék, ahol egy fehér ember egyedül, éjszaka, gyalog 10 percen belül lenne halott garantáltan). Ahogy Latin-Amerikában is hasonló a helyzet, persze pl. Papichulo nem is érti, hogy mi ebben a furcsa, számára ez természetes, hogy mindenhol vannak ilyen helyek, ez nem érv számára a bevándorlás ellen. El kell fogadni, hogy ez velejárója a "sokszínű" társadalomnak. :] -
ManoNegra #4342 Szavazásra kell bocsátani, és ha van mögötte társadalmi támogatás, akkor hajrá! -
Stockbauer33 #4341 http://mno.hu/kulfold/merkel-legalizalni-kell-a-migraciot-1312206
http://888.hu/article-merkel-legalizalni-kell-a-migraciot
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.03. 19:15:13 -
Solt #4340 Az egy dolog, hogy nem értik a nyelvedet, kultúrádat, de kizárólag idő kérdése, hogy mikor kezdik rád erőltetni a sajátjukat, és ez nem vélekedés, kismillió példa van rá az elmúlt évekből. Komolyan nem értem meg, hogy mi abban a bonyolult, ha valaki ezt nem szeretné... -
Solt #4339 Húúú öregem, ez nekem sok(k). Azt hittem ennél azért neked több eszed van...
Részemről elég volt belőled, mert tisztán látszik, hogy nem a párbeszéd a lényeg nálad, hanem az értelmetlen trollkodás. Nem kívánok ehhez alapot szolgáltatni tovább. Amit akartam elmondtam, ha ennyi ment át belőle, az legyen a te nyűgöd.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.11.03. 19:03:24 -
szenyor Lopez #4338 Bocs, hogy beledumáltam fogadatlan prókátorként... csak szimplán tényleg nem értem mi a bonyolult ezen a kérdésen. -
szenyor Lopez #4337 Mi azon a bonyolult, hogy ha van egy normális közösséged, azt nem kívánod megosztani olyanokkal, akik totálisan nem értik sem a nyelvedet, sem a kultúrádat, sem a vallásodat (ha van), sem a gondolataidat. Nem szeretnéd, hogy odaköltözzön melléd. Miért olyan nehéz ezt megérteni? Nem arról van szó, hogy a magyar társadalom über alles. Csak szimplán kérdés az, hogy miért muszáj befogadni olyan kívülállókat, akik olyan távol vannak tőlünk, mint az eszkimók? Semmi bajom az eszkimókkal. -
Papichulo #4336 Ugyanazt folytatod tovabb. Ad infinitum irod a semmivel ala nem tamasztott kirohanasaidat, amivel tobb szazmillio embert elitelsz par video es cikk alapjan. Belathatnad mar, hogy egy racionalis ember erre nem vevo, csak az aki mar eleve xenophobe eloiteletekkel rendelkezik. Engem ervekkel tudnal meggyozni, de az, hogy "ezek az emberek nem ide valok" es "ezekkel az emberekkel mindenhol csak baj volt" nem szamitanak annak, kulonosen bizonyitekok nelkul.
Az meg kulonosen vicces, hogy pont az interneten - olyan embereknek akikrol semmit sem tudsz - probalod bizonygatni, hogy te "mennyire szeleskoru tapasztalatokkal rendelkezel". Mi van ha en azt mondom, hogy en meg annal is tobbel es neked nincs igazad? Erted mar miert humoros ez? :) -
Stockbauer33 #4335 http://888.hu/article-a-gorogok-mindenkinek-beintenek
http://888.hu/article-migracios-rekordok-oktoberben
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.03. 14:36:37 -
ManoNegra #4334 „Az amerikai diplomácia elő akarja írni másoknak, hogyan viselkedjenek”
Elég keményen bírál. -
Solt #4333 Érdekesnek ígérkezik! Köszönöm! -
Solt #4332 Na most már Hitler is... tudom, hogy nehéz, de azért egy szintet próbálj már meg tartani!
Egyébként sokaknál érzem azt, hogy az anyanyelvünk nem egyezik meg, nálad ez idáig kevésbé volt jelen, de most sikeresen felerősítetted. Még mindig nem tudom, hogy szándékosan értelmezed félre amit írok, vagy szimplán nem érted, de így nem sok értelme van a kommunikációnak, főleg úgy, ha ezt még ilyen gerinctelen stílussal vegyíted.
Nem tudom feltűnt-e, de én egyáltalán nem céloztam arra, hogy szerinted a bevándorlókkal semmi gond nincs, nem is értem ez a következtetésed honnan jön. Én szimplán arról beszélek, hogy egyes nemzetekben, kultúrkörökben eltérő arányokban vannak jelen azok a rétegek, amelyek képtelenek emberhez méltóan viselkedni. A bevándorlók, illetve a már itt élő muszlimok esetében láthatjuk, hogy mi a helyzet, szerintem ezt ragozni is felesleges. Ahogy elérnek egy adott létszámot, onnantól kezdve még csak hajlandóságot sem mutatnak arra, hogy a befogadó nemzethez igazodjanak. Ellenpéldának pedig ott vannak az Európában belüli gazdasági bevándorlók... érdekes módon nem lehet olyan példát hozni, ahol a lengyel, román, vagy éppen a magyar bevándorlók nem alkalmazkodnának a befogadó ország törvényeihez, szokásaihoz, vagy éppen rá akarnák erőszakolni a saját szokásaikat a befogadó nemzetre.
Innentől kezdve pedig mindegy milyen arányban vannak a muszlim bevándorlók között rendes emberek, ITT nincs rájuk szükség ilyen mennyiségben, mivel példák sokasága van arra, hogy a befogadó nemzet ellen fordulnak. Egészséges lelkületű ember, akinek fontos a saját nemzete, hazája, ennek egyszerűen nem teszi ki a sajátjait.
Kirívó esetek... mégis minek kell történnie és mennyinek ahhoz, hogy belásd, a keresztény és a muszlim kultúra képtelen egymás mellett élni? Akkora potenciális veszélyt hordoznak ilyen mennyiségben, hogy öngyilkosság őket ilyen létszámban Európa nyakára engedni.
És ami a lényeg... nincsenek elítélve! Bár nem beszélhetünk kirívó esetekről, mert Európa többi nemzetéhez képest sokkal több konfliktust generálnak, ettől függetlenül részemről szó sincs arról, hogy elítélném a teljes népcsoportot. Nemes egyszerűséggel nem idevalók ilyen létszámban. Az ég világon semmi gondom nincs velük, ha otthon vannak. Ott azt csinálnak amit akarnak, ami a vallásukból, hitükből következik. Én nem megyek oda rájuk erőltetni a mi szokásainkat, ők se jöjjenek ide, és ne erőltessék ránk a saját szokásaikat. Akkor jöhetnek, ha maradéktalanul alkalmazkodni tudnak ahhoz ami itt van, nem lógnak ki a sorból, és tiszteletben tarják a szokásainkat, törvényeinket.
Ha ez az elvárás neked rasszizmus, akkor részemről a vita lezárva.
Megjegyzem él már nálunk muszlim közösség, észre sem lehet venni őket, így értelem szerűen így semmi gond nincs velük. Még a mecsetük sem kirívó, az is alkalmazkodik a helyi építészethez: LINK
Az önfényezéshez meg annyit, hogy amikor az ember egy olyan illetővel vitázik, aki egyértelmű és köztudott tényekre "linket" kér, mert ugye amiről nincs "link" az nem létezik, annál valamilyen módon alá kell támasztani azt, hogy a véleményem mi alapján alakult ki. Az, hogy valakinek széleskörű tapasztalatai vannak, nem önfényezés, hanem egy száraz tény. Ezt önfényezésnek beállítani... inkább nem minősítem. -
ManoNegra #4331 A románokat is a zsebes koldus cigányaikról ismerik leginkább külföldön. Nem is örülnek neki, dehát ez van.
Az integrációval kapcsolatban jó lenne pontosítani, hogy mi az elvárt és elvárható foka a beilleszkedésnek. Az, hogy ismeri a befogadó ország nyelvét, szvsz még nem elég. -
#4330 Kissinger: Egyre súlyosabb háborúk jöhetnek.