9874
A biztonság és védelempolitika aktuális kérdései
  • molnibalage83
    Mindegyiket, hiszen ők ( "A 2. vagy 3. generációs leszármazottat ra értem )sem tudnak, illetve akarnak beilleszkedni...
    De kurva szép dolog az általánosítás...

És ezt honnan fogod tudni? Minden egyes arabot le akarnál hallgatni, és megfigyelni?
    Édes istenem. Akkor, ha holnaptól én lennék hatalmon és a jelszavam az, hogy minden idióta takarodjom az országból és közlöm, hogy te is az vagy, akkor is ilyen vadul posztolgatnál ekkora ökörségeket...?
  • Papichulo
    Azert utasitsanak ki sok millio embert mert volt kozottuk par aki buncselekmenyt kovetett el? Ezt a logikat kovetve te sem tehetned ki a labadat MO-rol :)
  • Papichulo
    Ennyire erovel a "nagyszittyamagyarok" is mehetnek vissza az Uralon tulra vagy Iranba vagy ahonnan eppen divat mostanaban szarmazni ilyen korokben...
  • Anonymusxx
    "A 2. vagy 3. generációs leszármazottat rúgnád ki? Akkor is, ha teljesen ártatlan és egyszerűen csak élte életét úgy, mint bárki más?"

Mindegyiket, hiszen ők ( "A 2. vagy 3. generációs leszármazottat ra értem )sem tudnak, illetve akarnak beilleszkedni...

" ha teljesen ártatlan és egyszerűen csak élte életét úgy, mint bárki más?""

És ezt honnan fogod tudni? Minden egyes arabot le akarnál hallgatni, és megfigyelni?

"Azt ugye vágod, hogy a sztálinista kollektív bűnősség elve mentén mozogsz? Valahol ez elképesztő. Persze arc és név nélül sokal felvállalnak ilyen nézeteket..."

Azt ugye vágod hogy az ilyen primitív felfogás miatt haltak meg tegnap is emberek? és még fognak is jóval többen? Valahol ez elképesztő ez az egyszerűség..

Kollektív bűnösség? Neked is többet kéne ismerkedned pl cigányokkal, majd rájössz egy-két dologra..

"Ezek szerintén menjek vissza Szlovákiába? Nagyszüleim ugyanis szlovákiai magyarok voltak és úgy deportálták át őket ide. Ugyebár voltak fehérbőrű férfi terroristák is."

Sajnálom de nem értem, elég zavaros, hogy jön ide? Nincs egyáltalán összefüggés a beilleszkedni képtelen arabok között, és egy szomszédos ország lakója között..

Amúgy meg mi ez a fehér bőrű terrorista szöveg? Sorozatban arabok voltak az elkövetők, ne terelj..

"Ha megy ennyire kurva okosnak képzeled magad, akkor legalább a html tag használatot gyakorolhatnád..."

Neked meg javaslom hogy ha ennyire buta vagy (mint ahogy az a primitív hasonlatodból leszűrhető) , akkor ne szólj bele olyan dolgokba amihez nem értesz.
    Amúgy meg nem igazán érdekel a html
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 12:24:22
  • molnibalage83
    A 2. vagy 3. generációs leszármazottat rúgnád ki? Akkor is, ha teljesen ártatlan és egyszerűen csak élte életét úgy, mint bárki más?

Azt ugye vágod, hogy a sztálinista kollektív bűnősség elve mentén mozogsz? Valahol ez elképesztő. Persze arc és név nélül sokal felvállalnak ilyen nézeteket...

Ezek szerintén menjek vissza Szlovákiába? Nagyszüleim ugyanis szlovákiai magyarok voltak és úgy deportálták át őket ide. Ugyebár voltak fehérbőrű férfi terroristák is.

Ha megy ennyire kurva okosnak képzeled magad, akkor legalább a html tag használatot gyakorolhatnád...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.11.14. 12:11:54
  • Anonymusxx
    "Akkor most kit rúgjunk ki, miért és hogyan?

Talán vigyék vissza oda ahonnan jöttek? Ezt is biztos nehéz kitalálni, zseninek kell lenni hozzá :)

"Miért"? Nem is tudom, korábban leírtam, próbáld értelmezni, én hiszem hogy sikerülni fog! De segítek egy kicsit, hátha elakadnál: mintha elég sok terrortámadás is lett volna mostanában..

Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 11:38:39
  • Anonymusxx
    "Ha egy csöpp agyatok lenne tudnátok hogy a bevándorlók pont az ilyen szélsőséges férgek ellen menekültek el"

Örülök hogy van itt egy okos ember is, azt elárulnád hogy attól nekünk miért jobb hogy a "bevándorlók pont az ilyen szélsőséges férgek ellen menekültek el"?

Amúgy bölcs megállapítás, Sherlock. Csak kérdés hogy honnan van rá pénzük hogy idáig jöjjenek, illetve miért egyik napról a msáikra indult el ennyi ember.. Biztos hirtelen eszükbe jutott egyszerre :)

"Persze annyira tudtam, hogy a szélsőjobberek a kárörömtől boldogan remegve fogják ezt is Merkelre, a liberalizmusra és a többi mumusra fogni"

Mivel hogy a liberalizmus miatt ilyen befogadóak az europai országok, nehéz lenne más okot találni :)

Kb leírtad a semmit

Örülök viszont hogy neked van agyad, és használod is, mint ahogy látszik a különösen értelmes hozzászólásodból, így már rájöttem sok mindenre!
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 11:32:24
  • Anonymusxx
    Te mi a szarról beszélsz? Hogy jön össze a két dolog?
    Inkább arról beszélj amit írtam..

"Voltak már fehérbőrű terroristák a történelemben? Igen, pont nyugat európában. Pipa."

És akkor jöjjenek a arab/nigger terroristák is európába? Nem értem egy szavadat sem..
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 11:31:01
  • Solt
    Ne legyél már náci!! Ez az egész csak az integrálódási folyamat része... ha nem állnak térdig a vérben, nem érzik otthon magukat.
  • ReszegKoldus
    Egyébként nyilván nem azok követték el, akik mostanában érkeztek. Azok közül majd az utánpótlás kerül ki.
  • Tarathiel2
    Ha egy csöpp agyatok lenne tudnátok hogy a bevándorlók pont az ilyen szélsőséges férgek ellen menekültek el. Persze annyira tudtam, hogy a szélsőjobberek a kárörömtől boldogan remegve fogják ezt is Merkelre, a liberalizmusra és a többi mumusra fogni. Nem okoztatok csalódást.
  • molnibalage83
    Lássuk csak.

Voltak már fehérbőrű terroristák a történelemben? Igen, pont nyugat európában. Pipa.
    Férfiak voltak? Pipa.
    Keresztények? Talán.

Akkor most kit rúgjunk ki, miért és hogyan? Habzó szájjal könnyű ilyesmiket leírni, amíg te nem tartozól bele a szórásba dettó tök ártatlanként... Jé, mint a terrortámadás áldozatai...
  • Papichulo
    Mar mondtam parszor, hogy jobb lenne megvalogatnod a forrasaidat. Nogradit es az M1-et epeszu ember nem kezeli adekvalt forrasnak ebben a kerdesben... mondjuk Nogradit semmiben.

ps: Ez egy azota torolt hozzaszolasra vonatkozott ;)
    Utoljára szerkesztette: Papichulo, 2015.11.14. 10:39:35
  • Papichulo
    az egyik utcában egy feldarabolt testet is találtak... ami az ISIS-re vallana...

Vagy a Sinaloa kartelre... ;)
  • Papichulo
    Nogradi: "képes vagyok arra, hogy technikával mesterséges fényt hozzak létre" :)
  • Papichulo
    De hát ha hasonló paramétereik vannak, akkor ebből következik hogy ők is képesek terrortámadásra

Ha ez a paramater a vallas vagy a szarmazasi hely, akkor ennyi erovel minden europai kereszteny tomeggyilkos.

A kommunista es arab fejtegetesed meg agybeteg ahogy van. Semmivel nem tudod alatamasztani.
  • Stockbauer33 #4433
  • Pares
    Korábban azt is olvastam, hogy az egyik utcában egy feldarabolt testet is találtak... ami az ISIS-re vallana...
  • Pares
    A hírekből eddig úgy raktam össze, hogy legalább 6 különböző helyen voltak támadások, állítólag 8 fegyveres lehetett, közülük 7 felrobbantotta magát, az egyiktől állítólag azt hallották, hogy ez a franciák Szíriában való beavatkozása miatt történik. Egyes szemtanuk hallottak allahkbarozást is, más beszámolók szerint hideg vérrel szó nélkül végezték ki az embereket...
  • Anonymusxx
    öö de pont hogy nincs, illetve minimális, ha van is akkor a legtöbbje őrült, a mostani meg normálisnak számít a korcséknál..
    Ezek is pont bevándorlók voltak...

"Nem lehet csak azert szamuzni embereket, mert hasonlo parameterekkel rendelkezo egyenek kovettek mar el merenyletet "

De hát ha hasonló paramétereik vannak, akkor ebből következik hogy ők is képesek terrortámadásra
    még a saját szövegedben is ellent mondasz önmagadnak :)

Amúgy meg ha lenne egy kis eszed rájöhetnél hogy az iszlám nem fér össze az európai kultúrával, ezért a példád sem állja meg a helyét, hiszen a kommunisták és az egyéb világnézettel (vagy hogy is nevezzem) rendelkező európaiak között nincs akkora különbség mint egy iszlamista/arab és egy európai között..

Ne haragudj, de elég gagyi érveid vannak...
    Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2015.11.14. 10:03:00
  • Papichulo
    Mivel a bevandorlok nelkul is van terrorizmus. Nem lehet csak azert szamuzni embereket, mert hasonlo parameterekkel rendelkezo egyenek kovettek mar el merenyletet. "Ennyi erovel az osszes kommunistat is szamuzhettek volna Nyugat-Europabol par evtizeddel ezelott vagy az osszes irt a UK-bol a Troubles alatt..."
  • Anonymusxx
    Nem mindegy hogy mikor jöttek ide? A lényeg hogy arab szutykok voltak...
    Tök mindegy hogy eltelt egy pár generáció, attól még bevándorlók, illetve arabok.,.
    Amúgy ez miért is fontos?
  • fonak
    Valószínűleg most is már Franciaországban születettek voltak a merénylők.
  • Papichulo
    Ausztrália miért képes erre?

Mert tobb szaz/ezer kilometer tenger valasztja el a legkozelebbi szarazfoldtol... ;)

Amugy ez nem az elmult egy-ket evben menekultek tette volt. Ennyi erovel meg az osszes kommunistat is szamuzhettek volna Nyugat-Europabol par evtizeddel ezelott vagy az osszes irt a UK-bol a Troubles alatt... Terrorizmus a bevandorlastol fuggetlenul mindig is volt es lesz.
  • morcosqtya
    Mint ahogy az ember 99,99%-ban nem tanul más kárán csak a sajátján (akkor meg már késő) a társadalmak sem tanulnak az előző generációk / birodalmak hibáiból.
    Európának is ez a sorsa.
    Szomorú, hogy nincs egy összefogó erő ami képviseli az egyes emberek valós akaratát és rendet tartva NEM-et mond erre a migrációra az elejétől fogva... amíg nem késő.
    Ausztrália miért képes erre?
    ...
  • oneal1
    hihetetlen basszák meg, hogy ezt meg kellett várni ami tegnap történt!!

Annyira rohadtul egyértelmű volt hogy ez lesz a vége! Most vagy akasztják Merkelt, vagy elkezdheti egyesével hazavinni őket, az utolsó szálig. Nyugati liberális undorító banda....
  • Stockbauer33 #4423
  • Tetsuo
    Az ilyen, Európa haláláért felelős férgeknek kellett volna jegyet venni az esti Bataclan koncertre, nem az ártatlan kispolgároknak!
  • Pares
    Ki mint vet, úgy arat...
  • Stockbauer33 #4420
    http://demagog.blogstar.hu/2015/11/13/ez-az-istenbarma-rarontott-magyarorszagra/22330/

http://www.echotv.hu/video/108751/Egymillio_migrans_telepulhet_Europaba
    Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2015.11.13. 19:44:20
  • ManoNegra
    Nehogy azt hidd, hogy a migráció megfékezése azért nem megy, mert ezek buták. Ez az egész egy tervezett dolog, végrehajtják azt, amit az éceszgéberek kitaláltak.

Az EU-nak mindent meg kell tennie a tagállamai nemzeti homogenitásának az aláásásáért, az uniós tagállamoknak pedig multikulturálissá kell válniuk a prosperitásuk érdekében – mondta még 2012-ben Peter Sutherland, az ENSZ migrációs különmegbízottja, ír üzletember, a Goldman Sachs International volt elnöke, a Bilderberg csoport résztvevője. Sutherland szerint ma már nem az államok válogatnak a migránsokból, hanem a migránsok az államok között, és az egyének joga kell, hogy legyen az erről szóló döntés. link

Létezik a Masterplan, amiről Orbán beszélt
  • horthy
    Az EU bürokraták 90 %-a agyilag zokni tisztelet a kivételeknek ! Még jo hogy vannak nemzetállamok különben már az ISIS zászloja lengene mindenhol ! Imámok kiabálnának a templomok tetejéröl a déli harangszo helyett ! Ha ezt az öreg Hunyadi János látná amit az EU bürokraták csinálnak forogna a sirjában !
  • Saintgerman
    ennek a megvitatása már nem ebbe a topikba tartozik, ott meg (nwo) már beszéltünk róla eleget..
  • horthy
    Vajon ki ad helikopteres biztositást ezeknek a muslim harcosoknak ?
  • Stockbauer33 #4415
    http://888.hu/article-csak-a-kaosz-no-a-kozel-keleten
  • PSG 1
    Semelyiket sem..Miert kellene barmelyik nemzetallamnak dominalnia az europai politikat..?! Le kene mar arrol tenniuk, h mindig az legyen, amit ok akarnak, ha mar EU..(Amit pont azert/is/ hoztak letre, h tobbet ne langoljon Europa..)
  • Saintgerman
    Szerintem meg azoktól kellene megszabadulni a világnak akik felhasználják őket, nem pedig a németektől.. Még is melyik népet raknád a helyükbe ?
  • Stockbauer33 #4412
    http://magyaridok.hu/kulfold/verforralo-igazsag-a-calais-i-migranslazadas-hattereben-118396/
  • PSG 1
    En akkor is azt mondom(szubjektiv velemny), h a nemetektol vhogy tenyleg meg kellett volna szabadulnia a vilagnak, ahogy Churcill tervezte, de csak 2 reszre osztani sikeredett, az is meddig..? Faxom tele van mar avval, h mindig a nemetek miatt(kozvetlenul, vagy kozvetetten) kell langolnia europanak...
    Utoljára szerkesztette: PSG 1, 2015.11.12. 19:49:21
  • Saintgerman
    felhasználják őket... a jóhiszeműségnek is van hátulütője..