1020
Zene, amitől jó kedved lesz, örömzene...
-
#415 Caramel - Mennem kell
-
#414 Oh Wonder - All We Do
-
#413 Nah meg egy jó Talk Talk délutánra...
-
#412 Kombinál a rosseb. Csak kérdeztem valamit. -
#411 Ma délelőtt én is újra lepörgettem az album két lemezének mindhárom oldalát. Remek. -
#410 Témát érinti, de spoilerezem, mert egyrészt hosszú, másrészt nem mindenkit érdekel,
harmadrészt meg mert ez nem trécsike oldalnak indult..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még a régmúlt időkben, amikor a Personal Jesus már megjelent ugyan, de mi mégis a Broken Frame-et, a Speak and Spell-t, vagy a Black Celebration-t hallgattuk az akkori "galerimmel".
Kilógtam kissé a csapatból zeneileg, de aztán mikor a Personal Jesust szó szerint végigénekeltem velük akkor és ott a "vörös csillag" parkban, befogadtak maguk közé. 3 év volt az életemből az a korszak, de olyan sok szép emlékem kötődik hozzá, hogy a Depeche Mode hangulati világa mindörökre a szívemben él tovább.
Akkor is, ha egyszer feloszlanak, akkor is ha lakodalmas zenéket kezdenének játszani..
Volt már ilyesmire példa, ha az Edda frontemberét nézzük.
El kell fogadni, hogy van üzleti és van lelki világ. Felesleges emiatt haragudni rá (pedig hány ex Eddás ismerősöm fújjolt akkoriban miatta)
Az Edda mindennek ellenére még mindig koncertezik, és még mindig ezrek imádják dalaikat.
A DM ugyanez, csak globális szinten. A legtöbbünknek egészen biztosan kötődik hozzá valamilyen jó vagy rossz emlékünk, attól függően kinek milyen élet jutott..
..perpillanat a The Worst Crime-ot hallhatom és imádom a hangulatát..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.10. 10:07:25 -
#409 Nem kell mindjárt kombinálni Szubjektív döntésének hátterében..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..éppúgy állhatnak egzisztenciális okok, mint bármi más is. Viszont azt figyeltem meg, hogy valamiért az életutunk egy.
Vagyis amiken magam is keresztülmegyek, megtapasztalom, azt valamilyen szinten ő is eléri.
És ennek szívből örülök, mert azt bizonyítja vannak még bátor emberek rajtam kívül is.
Tehát ha jól sejtem, természetesen van net ott ahová távozik, csak hozott egy döntést egy privát ok miatt, amit meg kell lépnie.
Én mindenképp támogatom (és drukkolok is neki) mert ha kitart célja mellett, olyan barátokat szerezhet egy életre, akik akár egy ilyennel is meglephetik:
Ahhoz, hogy ilyesmi legyen a birtokodban, igen nagy fokú szeretet is kell.
Ha megnézed a dátumot alul, azt az időintervallumot fogod látni 2012-ből, amíg a világ másik felén járt Z.R. pár nap híján fél évig..
..fogunk még hallani róla, ne félj
És most egy örök kedvenc, amit rólam is írhattak volna, minden további nélkül..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.10. 09:05:56 -
#408 Örülök, hogy nektek is tetszik a Spirit. Hárman már biztos vagyunk. -
#407 Na, csak nem valami szupertitkos helyre mégy, ahol nincs internet? -
Balabolka #406 Ott a 12 pipa nálam is. Ám van néhány, ahol vastagabban.
Nem leszek néhány hónapig. Vigyázzatok magatokra !
Charlie Winston - Like A Hobo
-
#405 Nekem is kölcsön adta Mucsácsó kolléga pár napja. Először végighallgattam, gondoltam megjelölök pár kedvencet..
1. szám..pipa..2. szám..pipa..3. szám..pipa..4. szám.... és így tovább az utolsó zeneszámig.
Mind kedvenc lett, nem tudtam választani -
Balabolka #404 Ma eljutottam oda, hogy volt időm meghallgatni a DM új albumát... SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...Máris néhány dal a kedvenceim közé került róla. David Gahan számomra egy mélyen tisztelt ember, akinek igen csak rokonszenvezek egyéniségével. Őt is azon művészek közé sorolom, akik manapság már több embert meg tudnak szólítani, mint a guruk. Eme új lemezük tartalma számomra megint csak (mint néhány előző) inkább dalszövegben erős, ill. nagyon jó. Ám ha érti az ember a mondanivalót, akkor ott a harmónia muzikálisan. Nem csodálkozom, hogy többször meghallgatod ! Élménye... tükrözi az album címét. -
Balabolka #403 Szóval Orosházi betyár vagy. Időztem arra is néhány hónapot egykor. Nem ismertem ezt a zenekart. Eztán figyelem őket majd, mivel tetszik.
Hát srácok be.zarás ez a "Kiesza-hideway parody". -Még nem láttam.
-
#402 Egy régebb kedvenc német nyelvterületről..
Rammstein - Du Hast
-
#401 És ha már paródia, mindenképpen bedobom a közösbe az egyik kedvencemet is az egyik YT listámról..
Talán itt még nem volt.. (vagy 100 x megnézem már, olyan jó, hogy az már fáj)
SAIL - AWOLNATION (Unofficial Video)
És ha szeretsz mosolyogni, ne hagyd ki a mai filmkritikámat se
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.07. 18:42:51 -
#400 Akkor hát onnét volt olyan ismerős nekem ez a zene!
Az orosz verziós klip mérföldekkel jobb, el kell ismernem..
Itt vannak a kivágott "hogyan készült" jelenetek is belőle, ha már..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.07. 18:29:54 -
#399 Visszaköszön a topik első oldala majd' három évvel ezelőttről... -
#398 Kiesza - Hideaway
-
#397 Echosmith - Cool Kids
-
#396 Michael Jackson - They Don't Care About Us (Prison Version)
-
#395 Pár földim alkotott nemrég egy nekem is tetsző hangulatos, könnyed zenét
Jammy - Valami itt Bent
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.06. 11:56:49 -
#394 Savage Garden - Truly Madly Deeply
-
#393 Én az új Mode-ot még szokom. De amúgy mindig is szerettem, tehát.. -
#392 Szeressük őket Mondjuk ezt is pl:
Burning Heart
-
#391 Késő délután meg kedvet kaptam ismét hallgatni a DM Box Sets zenéit. -
#390 Kora délutánra egy könnyed rock muzsikát választottam. A Survivor 1983-as "Caught In The Game" albuma forog.
-
#389 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Helyzet az, hogy még a mostani belépésemnél sem jelezte a priviket a Mozilla
Majd reflektálok rájuk később, most csak épp annyi időm maradt, hogy feldobom a telóra a zenéket meghallgatni útközben a melóba...
Holnap esetleg veled is kontaktolhatunk pár szó erejéig.. -
#388 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!...fura az, amikor egyesek szemét nem böki ki, ha kapnak pm-et... -
Balabolka #387 Nem tévedtél, van, hogy kedvelem. De most a Happy Gang finomabb (desszertesebb). -Sok muzsika kúszott ma be a fülemen át..., kicsit jó laktam velük mára. Köszönöm ! Jó éjt fiúk !
Gabin - La Maison
-
#386 Ezt meg a saját örömömre..
Happy Gang - Sokáig voltam távol
-
#385 Apropó tévedtem...
Balabolka barátunknak itt egy jó zene. Ha nem tévedek kedveli az ilyesmit
Children of Distance - Tévedtem (Miklov & D.Pedro Official Remix)
-
#384 Jó ideje tévedek, vagy jó ideje vagy VM fan? -
#383 Egy jó ideje biztosan. -
#382 Az mp3-ban úgy általában. Úgy értelmeztem, hogy jobban csíped a VM produkciókat.
Tévednék? -
#381 Mi az hogy nem vagyok benne jó? -
#380 Ne linkeskedj már itt olyannal amiben amúgy sem vagy jó
Dobd át valamelyiket spoiler alatt és majd kiderül.
Csak kíváncsiságból, hiszen vinylen úgyis megvan. Tehát marhára nem is fontos egyébként hogy 320 vagy 256 vagy..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 20:32:46 -
#379 Annyinak mondja magát.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.04.02. 20:31:07 -
#378 Mondd, hogy legalább 320. -
#377 Letöltöttem már az mp3-at is, ha már vele jár. Kíváncsiságból meg csak.
-
#376 Én csípem az olyan előadókat, akik képesek állandóan megújulni..
Depeche Mode - Where's the Revolution
Ezért Madonna is nagy kedvenc még ma is.. (nem akadozik a zene, direkt ilyen)
Madonna - Don't Tell Me
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.04.02. 20:06:15