MUSIC for pleaS.U.Re
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hirtelen azt hittem, jönnek ide gyopira hozzánk fellépni idén<#hehe>#hehe>
" ... érezd: neked is szól ez a dal... "
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2017.03.05. 19:32:31
Billy Idol - Postcard From The Past (2014)
Éljen Billy bá'!
(bocsi a mobilos rögzítésért, de ez a legegyszerűbb)
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2017.02.28. 21:10:21
imo :) science fiction is science fact
Ez kivételesen egy jó zenéje volt...(Mademoiselle)
Egyébként te kötözködtél és nem Tőtikemester. De a sok melléblabla tényleg nem e topik főprofilja. <#eljen>#eljen>
Emlékszel nemrégiben mit írtál a témán kívüli dolgokról? Azt, hogy nem veszed őket komolyan.
Akkor?
A.K.K.O.R.?<#falbav>#falbav><#hehe>#hehe>
Mellesleg nem sértődtem meg. Megkértél valamire, igyekszem teljesíteni. Ennyi.
Ne szövegelj annyit, dobj inkább valami jó zenét..
Inga Humpe - Something Stupid
Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2017.02.28. 19:36:03
Inga Humpe. Akiről a 80-as évek vége felé hallottam először nővére Anette oldalán, akivel közösen 2 lemeznyit hoztak össze. -Amellyel egyáltalán nem hengereltek le. Viszont Inga hangja már akkor belém ivódott, s örömmel vettem 90-ben megjelent önálló "Planet Oz" lemezét, melyen bizony már találtam kedvemre valót. Sajnos több önálló albumnak nem örülhettem azóta sem tőle.
Jöjjön egy dal ama lemezről;
Riding Into Blue (Cowboy Song)
Utoljára szerkesztette: Balabolka, 2017.02.28. 19:28:34
Afterlife feat. Dannii Minogue - Take Me Inside (Christophe Goze Remix)
No de papolás lezár, zeneláda kinyit... Jöjjön valami nyugodalmasító örömzene.
Sajnos nagyon sok jó muzsika nincs fenn elfogadható megoszthatóságban, ezért jöjjön így Afterlife muzsikája;
Afterlife - Northern Lights
További szép estét és jó zenéket kívánnék neked.
Meg talán egy kicsivel több örömöt az életben.
Z.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ma erről a dupla válogatáslemezről:
Calidora feat. Lofti Begi - "Azt mondom állj!" diszkóritmusos feldolgozását (katt) ajánlom.
Innen csak 7 napig elérhető!
Kellemes zenehallgatást.
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.27. 19:31:32
Ma már amúgy sem lényeges, hiszen 25 éve volt. Az meg végképp nem számít, hogy te mit hiszel erről a dologról.
Azt is kétkedve fogadtad, hogy láttam élőben a Niagarát. Mit vársz tőlem, az ilyesmikre mit reagáljak?
Ezek a dolgok egyébként is maximum csak bennem kelthetnek kellemes emlékeket, hiszen velem történtek meg, nem mással.
Ha kamuzni akartam volna autóügyileg, mérget vehetsz rá, hogy egy Porsche 911-et kamuzok magamnak, mint számomra a legszebb sportautó.
MZ helyett pedig egyértelműen egy Kawasaki GPZ-t "festek" a hátsóm alá, hiszen mégiscsak jobban hangzana<#hehe>#hehe>
Persze (sajnos) sem Porsche sem Kawasaki nem áll a garázsomban...egyelőre.
De ha egyszer rászánom magam és mégis beszerezném valamelyiket, ígérem megy majd a privi..<#wink>#wink>
Egy szintén kiváló muzsika Eumir Deodato és Al Jarreau -tól;
Double Face
Incognito - Always There
featuring Jocelyn Brown
Spoilerezni....
Én is Lada 1200-est vettem először, aztán egy év után ugyanannyiért vissza is vette az eladója. Hosszú történet az, hogy tulajdonképp miért nincs még jogsim, viszont nem túlzás, több 10000 ezer kilométert levezettem már baleset, stb. nélkül.... -Persze az udvarban ugye. De egy nap jött a vészjósló intuíció, s azóta nem ülök volán mögé.
Ütős autó az a Taurus GT ! Vezettem már én is. Egy barátom hazajött -3-év eltűnés után- szabira az idegen légióból, s pont ugyan ilyet vett feketében arra a pár hétre míg itthon volt. S ezzel egy régi álmát ki is pipálta. Ma is ezeket a régi verdákat gyűjti. Én már rég nem szeretem szinte semmiben a régit, elszalasztanám az újat.
Jó nagyon a Lana Del Ray szám, először hallom én is, de jó szinte az eddigi "munkássága" mind.
Ha nem ismerős ez a dal (még), az nem a véletlen műve<#vigyor>#vigyor>
Én is csak 6 napja hallottam először..
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 18:20:07
14 évesen átalakított Simsonnal kezdtem, majd hamarosan kék 125-ös MZ (ETZ), amit egy piros 150-es, majd egy fekete 251-es követett (ami gyárilag csupán 243 ccm), tehát...<#hehe>#hehe>
Ja, kronológiailag egy 250-es ritkább "bölénytankos" ETS következett, ami dupla gyertyás, de csak 1 hengeres volt!
Jogsim persze ekkor még mindig nincs...<#nyes>#nyes>
Aztán az első verda egy gáz-benzines narancssárga LADA 1200-es..
ezt cseréltem egy 1975-ös tűzpiros Ford Taurus 2300 GT-re még a felnik is ugyanezek voltak 😊 amit egy fekete 4 lámpás BMW Classic követ...
...természetesen ekkor meg a "B" jogsi kellett volna, ha lett volna.<#vigyor>#vigyor>
De tisztázzuk: nem azért, mert nem tudtam vezetni, vagy mert nem ismertem a kreszt, hanem inkább azért mert egy kicsit sokáig éltem a lázadó korszakomat<#hehe>#hehe>
Ha véletlenül nem lenne meg ez a zene neked eredetiben, és kell is, jelezd<#wink>#wink>
Mucsácsó kollégával ellentétben ez nekem is nagy kedvenc...
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.26. 14:42:03
Ami az Eurovizes dalokat illeti... szinte mindenben egyet értek veled. Nekem ez a befutó abszolute "nemgyerebe".
Szóljon ama egy;
Slade - Run Runaway
Jó ama muzsika ! Csak kár, hogy pár szó kivételével nem értem a szöveget. <#lookaround>#lookaround>
Pápai Joci....
Te előrébb jársz nálam, mert nekem még nem akadt az eddigi befutók közül senki, akinek (valóban) drukkoltam volna. A kezdetektől figyelem a válogatásokat, eddig szerintem ez az egyik leggyengébb széria. Jocinál fellélegeztem -ahogy elkezdődött a nóta, gondoltam "na végre". De jött a "rap", s azzal számomra kinyírt mindent ebben a nagyszerű nótában, pedig mekkora lehetett volna...
No hagyom a vakert, jöjjön egy befutó, 41 év távlatából;
Brotherhood of Man - Save Your Kisses For Me
az origo az tényleg nem rossz, bár én elég erős elég erős arab beütést is érzek a dallamaiban,de végülis a sok más induló között tényleg ez a legértelmesebb zene.
Annak idején a sulirádióban rengetegszer nyomattam róla első sorban a Yeh Yeh című muzsikát...
Pápai Joci már a Ne nézz így rámmal is belopta magát a szívembe.
Az Origo is hasonlóan jó lett, de ugyanakkor mégis más...
Én drukkolok neki. Most először egy Eurovíziós "küldöttünknek"..<#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.23. 07:04:07
B.U.G. Mafia (feat. Mario) - 40 Kmh.
Pár éve adtam el egy szeretett kis "bevásárlókocsimat" mert már nem akartam rá (is) költeni.
Míg mások meg nem sajnálták ugyanezért a "matchbox"-ért kiadni a pénzüket. <#eljen>#eljen>
A vidi alatt 0:42-kor kezdődő zene lenne a lényeg. Amióta meghallottam, vadásztam rá<#nyes>#nyes>
De elismerem, a verda sem lett rossz<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.02.21. 11:01:03
Len Faki