492
The Long Dark - A Will Mackenzie Incidens
-
JanáJ #92 Se farkast se medvét nem ettem még. A medvét nem is piszkáltam. -
#91 A medve a legjobb higgyétek el el ! -
Balázs 17 #90 farkas hús táplálóbb asszem, de iszonyat súlya van :D
hát jah valami zsák fejlesztős, vagy stamina/strenght nővelő dolog kéne bele -
JanáJ #89 Nagyon kevés ez a 30 kg-os zsák. Majd 10 kg elmegy belőle ruhára. Mondjuk nem is fázom. Ügyesen úgy van összerakva, hogy nem tudsz mindent vinni. Persze mindig az kéne ami nincs. :-)
Buli, hogy át tudsz mászkálni túlélésnél a pályákon.
Ellenben vicc, hogy az egyik legnagyobb tápértékű cucc a fagyott buzogány rágcsálása. A sült szarvas kb 800 kalória (?) kilónként, a "nád" meg 3000. Muhaha. A legjobb meg az energia szelet, meg a csoki és chips. -
JanáJ #88 Én még csak a steames magyarításról hallottam. De szerintem ha nem megy az angol, akkor is sima liba, mert magadtól is rájösz mire jó egy fűrész. :-) -
#87 ja én is torrentről töltöttem le, akkor annál azért nem megy, igazán feltehették volna a magyaritást a magyaritás portálra is -
JanáJ #86 Nekem tetszik. Kényelmes, mert mindig eléd teszik ami éppen kell. Sima túlélősdiben már izgibb. A legkönnyebb pályán tolom, de most már unásig tolhatnám, míg ki nem fogy a loot a pályáról. -
Norbertboy #85 Szerintem ha feliratkoztál és nem jó, írj a steamen a topicba vagy a készítőnek. -
JanáJ #84 Ebben sajnos nem tudok segíteni. Én még virágboltizom.
Az eredetiben tovább megy a story? Mert nekem ott megáll, hogy kijövök a barlangból, fogok egy puskát és lőnék egy medvére aki megtámadott valakit. -
#83 ja feliratkoztam de semmi, mindegy marad a skyrim :-D -
xido #82 miután telepítetted a steam verziót,emlékeim szerint a műhelycuccoknál van a magyar,arra kell feliratkozni és máris magyar lesz ami le van benne fordítva..lehet,hogy a story mód még mindig erősen hiányos és csak angol.. -
#81 játszanék de nekem nem lesz magyar sehogyse -
JanáJ #80 Sziasztok!
Játszik vele valaki? -
Norbertboy #79 Ha érdekel nézd meg a Videó -
chris0000 #78 hi.
a sandbox módhoz,h tudom beszerezni a magyarítást az már kész van és mindig frissül tudtommal?
csak ha eredetim van?
thx.üdv. -
#77 Na, milyen a sztori mód? Ha jó, akkor meg fogom venni szeritnem a gammát sale-en. -
Norbertboy #76 Augusztus 1 -
Norbertboy #75 Az alpha játékok drágulnak, ez van. Mire kész lesznek dupla áron vásárolhatóak meg. A Rust is 15 euro környékén volt anno...
Szerintem az első rész ingyenes lesz, aztán lehet fizetős lesz a többi, vagy dlc megoldás... Persze ez csak az én véleményem.
-
Balázs 17 #74 az árát felemelték 32 euróra pfff
eddig szimpatikus fejlesztő/kiadó volt, de most ezzel a két húzással nagyot esett nálam -
Norbertboy #73 The Long Dark LIVE -
#72 A pofára esés ez enyhe kifejezés. Csalódotság... annyira fölösleges volt. Mit értek el vele? Biztos sokan megvették a steamon a leárazás miatt, de megérhette? -
Norbertboy #71 Megy a hype!
Én is vártam nagyon, aztán jött a pofára esés. -
Balázs 17 #70 map
amúgy kéne bele egy jó kis steam műhely mod támogatás, aztán szerintem jönnének a jó kis dolgok :) -
#69 Az új céldátum augusztus 1.
Nem gondoltam volna, hogy egy dátum miatt számolnak vissza, ráadásul frissítés sincs, csak valamikor e hónapban. -
Balázs 17 #68 érdekes lesz ez a szezonos dolog, azt hittem amint lejár a számláló már jön is a singleplayer :S -
#67 Tikk-Takk -
Norbertboy #66 Most féláron van a játék ! -
#65 Már csak a VR kéne és a fütést is lecsavarnám a szobában a nagyobbb élmény kedvéért ! -
#64 Ha minden igaz jövő héten jelenik meg a story mod.
Visszaszámlálás is van. -
Norbertboy #63 A story modot, remélem mihamarabb berakják. Jó ideje frissítés sem érkezett a játékhoz... -
xido #62 egyik nekifutásomban használtam,pont amiért te is hiányolod a saját térképet..írtam a fontosabb pontokat,mikor merre jártam,hogy nagyjából tudjam mit fedeztem már fel :) -
Balázs 17 #61 Fantasztikus jatek esmeg nincs kesz, zeneje es a hangok zsenialisak, mas grafikaval mar el setudnam kepzelni:P
Remelem a sztori modbol kiderul, hogy mi ez a hely, hova lett mindenki stb.
Nekem ami nagyon hianyzik az a meg tobb kraftolni valo( 1-2 hasznos dolog a hazba), meg tobb allat, akar npc, es hogy valahogy meglehetne javitani az aramot :), esetleg valami szant csinalni amire meg tobb cuccot tudna pakolni az ember
Egy map is elkene, olyasmi megoldassal, hogy a felfedezesek folyaman rajzolna maganak
Nem jutottam meg el sokaig, mertmeg csak viragboltit probalom, de hetvegetol mar steames verziot fogom nyustolni
Kesobbiekben lehet esetleg fozni?
Naplo bejegyzest hasznaljatok, ha igen miket irtok be?:D -
kicsizoz #60 De azt ügye tudod, hogy a játék még nincsen készen, azaz fejlesztési fázisban van csak, emiatt csak sandbox módban lehet próbálgatni a világot amit kialakítottak, a játék maga akkor jön majd, ha készen lesz.
De nálam már ebben az állapotában is messze felülmúlta élményben és játékidőben a legtöbb nagy nevű játékot, persze kell hozzá egy kicsit más hozzáállás, de ha megvan, magával ragadó élmény!
Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen grafikára azt mondom, hogy tökéletes, és hogy a hangok mennyivel többet számítanak az élmény kialakításában! a szél a fák, a léptek, az állatok hangjai, pár másodperc és beszippant a világ.
Aztán párszor meg kell még nyomni a new game-t mert nincsen mentés (ettől van igazi tétje minden "menedéken" kívüli túrának) és vagy megfagytál, vagy éhen haltál, vagy egy farkassal volt területi vitátok... aztán összeáll a kép és hirtelen azt veszed észre, már 30 napja életben vagy, megvan a meleg ruha, tartalék kaja, itt az idő átköltözni... -
dereksmart #59 Jól szimulálja a valóságot, amiben szintén nem valami nemes célért éled túl ezeket a helyzeteket, hanem azért, mert nem akarsz megdögleni. A játék nagyon sok órára ellát célokkal, tehát az hogy valami küldetésed legyen, az akkor merül fel benned, amikor más játékoknak a végére értél. Én szinte mindig a befagyott tavas területen kezdek, itt sok sok órán keresztül kénytelen vagyok azzal foglalkozni, hogy legyen egy komplett ruházatom, amiben az akciórádiuszom megnő, összeszedem az alapvető felszerelést, és akkor leslattyogok a tengerpartra, ott is összeszedek mindent, és amikor már kiépítettem magamnak egy rendszert és tele vagyok tartalékokkal, na akkor jut eszembe, hogy mocskosul hiányzik még valami a játékhoz. De mire ide eljutok, az mittudomén 30 óra. Ami talán dobhatna a játékon még, ha például építkezhetnénk. Csak igazából nincs szükség rá, mert komplett házak vannak elszórva, és erre minek építenék még bármit? Talán lehetne még fokozni, hogy npc-k támadjanak meg, de egy darab npc nincs a játékban. De az még adna feladatot, ha építhetnék egy kisebb erődöt a vadonba egy nagyon kedvező helyre, minden felszereléssel ellátva, és közben folyamatosan zaklatnának az éhes redneckek, meg a farkasok.
Ami nekem most nagyon tetszik, hogy valamelyik patchben belerakták az extrém hideg időt is, szal nem lehet biztonságban az ember a szabadban, hiába van rajta a legfaszább meleg cucc is. Volt olyan hogy 20 kiló ruházatba bugyolálva bemásztam a hálózsákba egy kocsiban, és arra ébredtem, hogy a fagyhalál küszöbén vagyok, mert odakinn -40 fok és tomboló vihar, a teljes felszerelésem meg -21-22 fokig oké.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.02.12. 12:57:05 -
#58 Csak a cél nélküli túlélés nekem unalmas. A This War of Mine azért tetszett, mert egyszer tudtam, hogy vége lesz. Játszani valamivel, aminek nincs végcélja számomra a legnagyobb időpazarlásnak tűnik legyen bármennyre jó a mechanika.
A társasjátékot, sakkot, FPS-st, stb. is lehet több ezer órát tolni, de újra és újra új helyzeteket találsz. A végtelen túlélsének csak a túlélésért semmi értelme nincs. Ez pont akkora hülyeség, mint a No Man Sky, ahol nem világot fedezel fel, hanem egy algoritmust. Egyszerűen értelmetlen, nem szórakozás. A túlélés akkor fun a játék világban, ha célja és értelme van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.01.30. 15:13:32 -
Joob81 #57 Szia!
Jelenleg a játék lényege, hogy minél tovább túléld. Több pálya és nehézségi fok van, így az újrajátszhatósági faktor is garantált.
Érkezik majd a story mód, ami természetesen ingyenes lesz a játék birtokosainak, hisz részét képezi. -
#56 Hogy hogy nem lesz ingyenes a story mód? Mármint ha megvan a játék, akkor ingyenes tartalom nem? -
#55 De akkor mindenképpen az a vége a játéknak, hogy meghalsz? Mert akkor elég értelmetlennek érzem... -
Norbertboy #54 Ha egy hetet életben maradsz már boldog leszel. Elég ennyi kihívás is ebben a játékban! Nincs még story mód, de nem lesz ingyenes.
Nézd meg nagyon jó játék szerintem! -
#53 Ezt a játékot hogyan kell elképzelni? Láttam, hogy van story MOD is. Az ingyenes? Ezen kívül egyszerűen csak egy sandbox gamma cél nélkül, csak túléléssel és ennyi?