12
  • MasterMason
    #12
    "mert nagy valószínűséggel nyomi csávók használják ki ezt alkalmat"

    Benned is biztos az a tévképzet él, hogy minden kocka dagadt csúnya pattanásos ember... A helyzet azonban az, hogy egy kocka az életben is kocka nem csak a gép előtt. :P
  • Ender Wiggin #11
    ez pont olyan, mint az autókiállítás. ott sem fog senki megtudni semmit az autóról. de ott legalább már a termék elég figyelemkeltő.
  • MANOWAR
    #10
    Nem emlekszem mikor de volt olyan jatek expo ahol ezek a holgyek es urak az adott jatek fohosenek voltak beoltoztetve pl kezet raztal, fenykep stb a god of war fohosevel vagy resident evil-bol a csajjal, a hideg razott :)
  • Evoluti0N
    #9
    :D
  • Egerwin
    #8
    "akik azért már fogtak a kezükben kontrollert"
    Ha kontrollert nem is, de "joystick"-ot tuti fogott mind. :D
  • Evoluti0N
    #7
    Azért játékos konferenciabizbaszokon se árt, hogy ha olyan nők vannak kiállítva játék mellé, akik azért már fogtak a kezükben kontrollert. Múltkor valahol olvastam, hogy egy csaj indított egy olyan kezdeményezést, hogy olyan csajokat foglalkoztat bútbejbkedésre, akik gamerek is egyben. Elég gáz, ha olyan valaki álldogál egy játékot képviselve, akinek fingja sincs róla.
  • Frekvency
    #6
    Nos szerintem is gáz ezen hölgyemények felvonultatása penig én aztán rohadtul nem félek a luvnyáktól. Egyszerűen a csapatról alkotok siralmas véleményt, mert nagy valószínűséggel nyomi csávók használják ki ezt alkalmat, hogy a cég pénzén nőket szerződtessenek a maguk közelébe, mert amúgy szóba nem állna velük egy spiné sem kint az utcán, így meg az alárendeltségi viszony okán belefél egy kis cicázás az izzadthónaljú IT-s arcoknak.
  • Hoz_Hun
    #5
    Totál egyetértek az előttem szólóval. Marhára nem mindegy hogy az adott csaj, csajok a terméket helyben reklámozzák vagy képviselik.
  • asgh
    #4
    Különbséget kellene tenni a játékexpók marketingje és mondjuk a hardver expók között. A játékok lényegi része a látvány, így a játékexpókon felvonultatott csajok nyilván nem a szakmai team, hanem a dekoráció részét képezik. Szakmai kiállításokon már igaz lehet a tétel, hogy komolytalannak tűnik az a cég a hozzáértők körében, ami csöcsös csajokkal veszi körül magát kompetens szakemberek helyett.
  • mutantleg
    #3
    Persz mert elterik a figyelmet a jatekrol magarol (ami valoszinuleg jobb is) avagy: http://www.youtube.com/watch?v=DJEO2Q87hCk
  • GyaxyBoy
    #2
    Nekem nem jutna eszembe, a standokon pózolgató cicababáktól szakmai tanácsot, vagy a termékkel kapcsolatos információt kérni. Számomra érthető, hogy ők nem azért vannak ott, hogy informáljanak, hanem mint reklám és figyelem felkeltés céljából vonzza oda az embereket, akik a megfelelő illetőket felkeresve, hozzá juthatnak a pontos információkhoz.
    De ezt, lehet csak én gondolom így. Bár én éjszaka sem vezetek napszemüvegben és mikróban sem akarom megszárítani a macskát, mint az a bizonyos nagy hatalom. :)
  • errorista
    #1
    "1. A csinos lányok félelmet keltenek az egyszerű, technika iránt érdeklődő emberekben. "

    :DD