336
  • Maxtreme
    Ok, csak azért szerintem (is) próbáljuk a normálisabb játékokat összeszedni (nyilván ez is szubjektív), ha valaki a sok szemét között akar böngészni, arra ott a palystore.
  • COD Black Ops
    arra gondolt hogy ezek nem olyan jók :)
    az oké hogy nem mindenkinek van 4-8magos csúcs telója,tabletje de próbálj meg kicsit komolyabbakat linkelni :)
  • Kongy
    Hát hogy gagyinak tűnnek nagyon. Még mobiljáték viszonylatban is.
  • Montanosz
    Mire gondolsz?
    Láttam pár autos játékot felraktatok, ezért tettem fel, friss játékok.
  • Kongy
    Most ez vicc, vagy ezt komolyan ajánlod?
  • Montanosz
    Rush racing 2: The best racer

3D prison transporter

• Kongy
    Ezt de imádtam anno Flatout 2-ben... :D
  • Maxtreme
    Flatout Stuntman
    Aki ismeri a Flatout sorozatot, annak nem hiszem hogy be kel mutatnom a játékot.
    Gyakorlatilag megfelelő időzítéssel és szöggel kell kilőnünk emberünket az autóból, és ezzel különböző játékmódokban minél több pénzt és pontot elérni. (Darts, bowling stb)
    A program nagy hibája viszont iszonyatosan IAP éhes. Fizetés nélkül gyakorlatilag lehetetlen annyi aranyat összegyűjteni hogy továbbjussunk a későbbi pályákra.

Link
  • Maxtreme
    Mai játékajánló tőlem, nektek :))

Monster Shooter Lost levels
    Jóféle Crimsonland szerű felülnézetes lövölde. Van belőle ingyenes verzió is, az kevesebb pályát tartalmaz, de így sem nevezhető rövidnek.
    Nem IAP éhes, simán végig lehet vinni fizetés nélkül is.
    A második rész viszont felejtős a rettenet sok reklám és a folyamatos online kapcsolat megkövetelése miatt. Ráadásul nagyon támaszkodik az IAP rendszerre.

link
    ------------------------------------------------------------------------

Később majdd még postolok 1-2 említésre méltó címet.

• Szabi #85
    szoros befutó..

• COD Black Ops
    Akkor gyűjtsük már össze az összes jó Drag játékot:)

Nitro Nation Racing

Sajnos letöltés után még le kell tölteni hozzá az autókat és csak online megy de nagyon szép a grafika és jó autók vannak:)

Hot Rod Racers

Ez a legjobb és legélvezetesebb gyorsulós játék androidra (szerintem:D)
    3D (nem oldalnézet), Tuningolható autók,változatos játékmenet (van sima gyorsulás,szlalom,dobozok elütése,és ugratás:)
    Megy net nélkül is kevés helyet foglal hibája talán annyi hogy kevés autó van.Ezt már végigvittem elég könnyű volt:)

• Maxtreme
    na ez nem olyan. :)
  • Szabi #82
    én 15-nél tartok, de már kezd monotonná válni :D

#81: ezt nézegettem én is, de még nem próbáltam ki, viszont a többi gyorsulgatós nekem nem jött be, van amelyik folyamatosa netet akar, van amibe túl sokat pofáznak és nem játszani kell hanem olvasgatni... :D
  • Maxtreme
    A stílusnál maradva, akkor már ez sem rossz :)

Drag Racing 3D

Drag Racing 3D is exciting night street races. They say that drag is the most impressive type of racing. It's the challege for only the most crackheaded and courageous drivers. You should use the full power of your car if you want to win!
    At the begining of the game you get some cash to buy your first car. When you win you earn more money to pimp your ride or to buy a new one.
    The main features of the game:
    - Dynamic races on 1/4 and 1/2 mile
    - More than 35 real-based cars: from the urban sedans to the professional sport cars
    - A lot of combinations for making your car better
    - You can paint your car and rims in any color
    - Detailed statistics of each race and game progress
    - Career mode allows you to go throught all racer's life - from beginner to professional
    - Quick race mode helps to choose a unique opponent for each race
    - Saving records may help to achieve better results in each race
    - Game is fully translated in English and Russian
    Your can select the desired level of graphics, to increase the performance of your device in the settings menu.
    If you have any questions about the game - e-mail us, we will answer any question!

Link
  • COD Black Ops
    A Classicba lvl 56ig jutottam aztán töröltem nagyon jó játék tele amcsi gépekkel.
  • Szabi #79

én mostanában ezeket használom, az első kettő nagy előnye hogy rövid meneteket kell versenyezni, így melóba/tömegközlekedésen stb. is lehet nyugodtan játszani mert bármikor abba lehet hagyni :DD

CSR Racing

CSR Classics

ha több időm van, akkor meg
    Real Racing 3
  • Maxtreme
    1-2 ajánlat tőlem is. :)

Real Drift Car Racing
    Nagyon jó nem IAP-ra támaszkodó driftelős játék, viszonylag sok pályával ( 9 + 9 reverse)

link

Warhammer 40,000: Carnage
    Jópofa addiktív oldalnézetes hentelde korrekt grafikával. Egyetlen hátránya hogy mobiljátékhoz képest drága, és még így is elég IAP éhes.

link

----------------------------------------------------------------------

Sky Force 2014
    Klasszikus shoot e up repülős játék, élvezetes, és szép (..meg nem mellékesen ingyenes)
    Igazából a régi klasszikus rimékje'.

link

-----------------------------------------------------------------------

Oil Rush: 3D naval strategy
    Igényes rts játék, gyönyörű grafikával, és ennek megfelelően elég húzós HW igénnyel :)
    [IMG][/IMG]
    link

Shadow Blade
    Ha szereted a lopakodós stílust, ez lesz a Te játékod. Leginkább a PC-s mark of the ninjahoz tudnám hasonlítani.

Link

-----------------------------------------------------------------------

Major Mayhem
    A végére hagytam 2 a kedvencemet. Bár nem új címről van szó, de szerintem a legjobb androidos akciójátékot tisztelhetjük benne. Iszonyat addiktív, nem IAP éhes, és függővé tesz. :)..ja meg free.

Link

Anomaly 2
    A Másik játék a Major Mayhemen kívül amit már vagy 3-4x végigjátszottam annyira élveztem.
    A látványvilág gyönyörű, a stílusra fogékonyak pedig nem fogják tudni letenni. (van ennek egyébként még 2 része az Anomaly Warzone ,és az Anomaly Korea, azok is nagyon jók)
    Előre szólok, mint az sejthető, HW az kell neki rendesen.

Link

Első nekifutásra ennyi elég is :)
  • Montanosz
    Medieval Wars:Strategy & Tactics

Ismertető

• COD Black Ops
    Smash Bandits

Ingyenes és folyamatos online kapcsolat nélkül is játszható autós game különleges irányítással.Nagyon cool auókkal pl:venom gt,szuper csapatos gmc. Kicsit gta 1-2 szép grafikával megéri letölteni.

• Carlos
  • COD Black Ops
    Zombie Diary 2 Evolution

Nagyon jó kis zombi hentelős egyáltalán nem pénzéhes a gem-es cuccokat is meg lehet venni farmolással :) Én most vagyok 100ezer killnél:)

Kép 1

Kép 2

• grebber
    Modern Combat 5 káming szún...
  • grebber
    Apple WWDC: az Apple is elindította a grafikus API-k reformját

Ha nem lép a google is faszán lemaradnak.Bár már most is jobb gameek jönnek iosre.
  • Aquir
    Másodikra: inkább ez fog működni
  • Aquir
    Ha van lehetőséged akkor:
    - Wi-fi-n keresztül (router->phone / PC->phone)
    - Ethernet-micro USB adapter
  • JaSoN HuNTeR #69
    Jó kérdés, én még nem hallatom ilyent és nem is csináltam.
  • Anonymusx
    Azt valahogy meg lehet oldani hogyha csak a gépemen van net, és azon keresztül frissítsem a mobilos programjaimat?
  • Shiwo
    esetleg valami jó dyna blaster / bomberman klónt nem tudtok androidra, amit lehet multiba nyomni ? Ezt a "A Game of Bombs"-ot dobta ki a kereső, de az irányítása elér ratyinak tűnik így pár perc játék után
  • Aquir
    Játékok meg:

Doodle jump
    Beach buggy blitz (rohattjó ingyenes, és szinte pont addig jó amíg fejlődni kell)
    Shine runner
    Temple run 2
    Train conductor 2: USA (jóas, egy idő után mindfuck)
    Raging thunder 1 és 2, hasonló a wave blazer (low-end graphics fun)
    Puzzle retreat
    Jetcar stunts
    SPACE TEAM (isteni és rohattvicces, egy szobában kell angol utasításokat kiabálni a "legénység" tagjainak amíg ők neked kiabálnak utasításokat)
  • Aquir
    Android device manager
    OsmAnd navigation - Offline GPS navigáció
    Recforge audio recorder
    RAR
    Bk dictionary hun-eng - widget óránként mutathat szófordításokat a képernyőn, de sima angol szótárnak egyébként a thefreedictionary weboldala a leges legjobb
    TuneIn radio
    Soundhound
    Google Keep - gyors online/offline jegyzet
    My budget book - pénz nyomonkövetése
  • JaSoN HuNTeR #64
    hasznos*
  • JaSoN HuNTeR #63
    Androidra hasznod programokat ajánljatok.

Én most feltelepítettem az Úti tolmácsot, nagyon hasznos kis program.

Úti tolmács
  • kaposi1
    Okés nem szóltam, már megvan.
  • kaposi1
    A NOVA 3 fent van valahol?
  • grebber
    Dead Effect (már pc-re is kijött)
  • S8DJ
    Sziasztok! Valaki tudna valami jó FPS-t NOVA-n és Modern Combaton kívül?
  • Carlos
    Another Case Solved
  • jackoneill90
    legújabb kedvencem a RESULO . számítógépen is van.
  • grebber
    Mert egy szar szemét ez a fos!
    Már a 145ezredik verzió van minden ótvar szar "fejlesztenek" rajta,de hogy egy nyomorult TELEPICCSED MÁR A K**va programot a nyomoronc SD kártyámra parancsot nem képes egyik suttyó se beleírni.

Mondjuk megértem miért nem rakják bele ,mert nem tudnának érte pénzt kérni a fattyak.
  • jackoneill90
    pont ezert utalom a telefonom. bevan allitva h sd kartyara dolgozzon. de hiaba, playbol a cuccokat mindig a telefonmemoba szedi le csak azon keves a hely. namost athelyezeskor is a telefonba masolja egyik tarolobol a masikba es nem a valodi sd kartyamra. egyetlen megoldas erre a rootolas nem ertem miert nem lehet a rendszerbe normalisan beallitani. gyarilag mieet nem ugy allitjak szemetek