336
-
manacz #215 Köszi! Köszi! Szereztem ezt-azt én is! -
#214 Köszi az infót,be is zsákoltam párat. :) -
#213 Amazon ingyen cuccok -
#212 Mini Warriorsal csapatja valaki?
Az 1.7.0- val bekerült egy értesítő ficsör vagy mi a szar ami ha úgy érzi küld egy értesítést mintha smst kapnék tehát szól a telefon.
Ezt hol lehet lelöni??Mert nekem hajnal 2 kor ne ébresszen. -
Mixe3y #211 Kijött a hearthstone androidra. Hivatalosan csak tabletekre, de 3 perc Guglizás után sikerült felvarázsolni Lollipops G3ra. :) -
#210 Valamelyik Asphalt ingyenes már nem tudok melyik meg a Real Racing 3 is a többit pénzért lehet megvenni. Akciózáskor 1 $-ért vettem őket annyit bőven megérnek.
-
#209 En most a Township addikt lettem! -
#208 Honnan lehet ezeket beszerezni ingyenesen? -
#207 Asphalt összes, Real Racing 3, N.O.V.A össze, Modern Combat összes, Dead Effect, Mass Effect, Batman DKR ...stb -
#206 Hali! Tudnátok ajánlani egy-két játékot Androidos tabletre? Új vagyok ezen a téren, bármilyen játékot szívesen fogadok, szép grafika előny. Ilyenekre gondolok mint például: Plants vs Zombies 2, Leo's Fortune, Reaper, Room 2, stb... Előre is köszi! (közben ám olvasgatok visszafele is a topicban, innen is ötleteket szerezni) -
#205 Most vettem meg, nagyon addiktív - már annak aki szeret kreatívkodni. Itt köcsögözök már vagy egy órája. :) -
#204 Elvileg van,de hivatalosan csak NV Shieldre.
De fel lehet hackelni régebbi tegra 4 re illetve Xiaomi Mi Padra is. -
#203 Sziasztok a HL2 van androidra? -
#202 Jajj én még nagyon az elején. 5-6 autóm van kb, nem is tudom pontosan. -
#201 Real Racing 3-ba hol tartasz?
De csak a tiszta játék érdekel, ha úgy játszol.
Nekem jelenleg 67 autóm van de már nagyon nehéz a továbbjutás mert pénzért nem veszek semmit inkább fejlesztek és kivárom. -
#200 A The Collectables már soha a büdös életbe nem fog megjelenni androidra? -
AxsGames #199 Sziasztok!
Itt az újabb nagysikerű játék, a Fruit Harvest. A grafika, a játszhatóság, a kihívás magáért beszél.
Az alábbi linkről tölthető le ingyenesen:
Fruit Harvest
Jó szórakozást hozzá!
-
#198 Shadow Fight 2
Jó verekedős játék. Elég nehéz néha. Fejleszteni kell a ruházatot, fegyvert. Élvezhető sokáig.
Na és persze amivel még játszok Real Racing 3! -
zsotesz #197 Tegnap találtam rá: Kingdom Rush Origins , szerintem a legjobb tower defense androidon, első két rész is nagyon jó, és eddig ez is tetszik. -
#196 Én most két game-et tolok minden nap :
Beach Buggy Racing és a Mini Warriors
De már mindkettőben kínszenvedés a haladás.
Beach Buggy-ban nagyon nagyon feltűnő. Mert ugyanúgy azon a kemény kb 4 pályán megyek már 325ezredszerre mégis "csal a gép' de min a szemét és egyre nehezebb. :(
-
#195 A lehető legjobb stratégiai játék Androidra: :)
https://www.youtube.com/watch?v=rqLRNm-_6EQ -
#194 remélem lesz egyszer nfs underground 1-2 is droidra
ha a GTA:SA-t elbírják a mobilok, akkor egy UG2 se lehet nagy akadály :D -
kamionosjoe #193 BrainWars
Mostanában ezt a játékot toljuk haverokkal. Én az A ligában játszom, aki úgy érzi jelöljön be ismerősnek (RY5302). -
#192 Valaki játszik esetleg a Mini Warriorsal? -
#191 In app purchase.
Jatekon beluli vasarlas... -
#190 IAP? -
#189 Annyit talán megér, de utána majd szépen IAP-okat is kéri majd :D -
#188 wild blood csak 10 cent volt, megvettem :) remélem ennyit meg fog érni! :) -
#187 Kértem új jelszót Amazontól, de miért is nem fogadja el ,mikor visszaigazolt, hogy megváltozott? :DD -
zsotesz #186 viszont ha jól látom kivették belőle fizetős részt, én még azelőtt megvettem 225 ft-ért mielőtt ingyenessé tették. -
#185 Asphalt Overdrive
közbe meg felvitték az Asphalt 7 árát 1120Ft-ra o.0
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.09.25. 14:11:57 -
#184 Amazon ingyen cuccok
Sonic, Mahjong, Riptide GP2,Abyss,Another World amik jónak mondhatóak. -
KruGer86 #183
===========XEROPAN - Kreatív angol nyelvtanulás============
Forduljunk szembe a megszokásokkal, legyen szabad, játékos és izgalmas a tanulás! Legyen egy olyan élmény, ami bárhol, bármikor átélhető!
===================Töltsd le még ma!====================
Androidra letölthető innen: http://bit.ly/1sX8ROm
iOs-re letölthető innen: http://bit.ly/1r7JJZI
=====================================================
Ne felejtsd el LIKE-olni facebook oldalunkat, hogy mindig időben értesülj az újdonságokról!
www.facebook.com/xeropanapp
www.xeropan.com -
#182 Oho, én már másodjára viszem végig iPaden... Még mindig olyan jó, mint régen PC-n :) -
#181 Ami pc-n is van nem nagyon érdekel tabletre/mobilra. -
#180 és KOTOR sincs még droidra :-/ -
#179 Szemétláda Crytek még mindig nem képes kiadni droidra a The Collectablest -
zsotesz #178 ez így elég gagyi lesz, csak swipe-olni kell majd jobbra-balra.
Utoljára szerkesztette: zsotesz, 2014.09.24. 00:26:57 -
#177 Pocket Rally: élvezetes az irányítás és mobilos játékhoz képest jó a fizika is, ~225Ft a teljes játék, ennyit bőven megér, de majd még jöhetne pár új pálya meg autó :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#176 viszont a Star Wars: Commander meglepően hangulatos :)