11
 • Amergin
  #11
  1960-ban meg aszonták, hogy 2012-ben a Marsra megyünk majd kirándulni hétvégén. Kb. ennyit érnek a naogyon okoska előrejelzések.

  " új korszak kezdődhet, amiben a robotok már köztünk fognak élni." A robotok nem fognak közünk élni, mert a robotok nem élőlények, így élni sem tudnak.
  Működnek, mert gépek és azok is maradnak.

  "Nemrég Enno Park, a berlini Cyborgs e.V. egyesület elnöke úgy nyilatkozott, hogy szerinte mi már mindannyian kiborgok vagyunk, anélkül, hogy ezt észrevettük volna."
  Szerintem meg ő elmebeteg lett anélkül, hogy észrevette volna. Ilyen alapon a neandervölgyi ember is 'kiborg', mert használt eszközöket, meg használta a tüzgyújtás "technológiáját"...
 • Sir Quno Jedi
  #10
  idióták megnézték a mátrixot és azóta okosaknak hiszik magukat... értemén...
 • AgentKis
  #9
  A mai okostelefonok olyan okosak, hogy társaságban sem vakargatják a gazdájukat. Ez fordítva nem igaz! XD
 • NEXUS6
  #8
  A biológiai és a mesterséges számtek két különbőző dolog. Az agy, idegrendszer analog/digitális hibrid, alacsony frekvenciás de iszonyatosan sok párhuzamos egységgel dolgozik.

  A szilicium alapú digitális, gyakorlatilag szekvenciálisan dolgozik kevés egységgel, de iszonyat frekvencián, sebességgel. ű

  Ha az eszközeinkkel végre elérnénk az agy össz számítási képességét, akkor is 10X képesség kéne, hogy az előbbi rendszert az utóbbin emuláljuk. Valszeg egyszerűbb mesterséges biológiai alapú agyat építeni.

  Ahogy észrevettem az AI kutatók mindíg egy fajta logikát akarnak megtalálni, egy algoritmust, ami kreativitáshoz vezet. Miközben a kreativitás sokkal inkább az egymással versenyben álló megoldások, modellek evolúciós versenyeztetése során kiválasztott, kiválasztódott megoldás. Ötletbőrze, majd a modellek szelekciós szempontok szerinti kiválasztása.
 • jackoneill90
  #7
  Én azt vettem észre , hogy a tabletem és most az új telefonom is átvette az irányítást felettem. nem tudom más hogy van ezzel .
 • NullZ3r0
  #6
  Hát a metróellenőröket (főleg a bemenő utasokat figyelőket) nyugodtan ki lehet rúgni már most is. Simán át lehet menni egy darab papírral köztük.
  Nincs semmi funkciójuk, csak ácsorognak és dumálnak.
 • Dark Messiah
  #5
  el fog szabadulni a Skynet.....segíts minket John Connor!! :D :D
 • Cat #4
  Azért én a metróbejáratoknál lévő biztonsági őröket gondolkodás nélkül lecserélném automatákra, nem túlzottan érdekel, hogy emiatt 500 ember munka nélkül marad.
 • KopaszIsten
  #3
  Alexease: Ahogy elnézem sehogy. :)
 • johnfly
  #2
  Már látom, ahogy a Panasonic hajmosórobotjára úgy talál rá a fodrászüzlet tulajdonosa, aki csak egy percre szaladt ki, hogy a plázacica haját úgy feltekerte, mint gasztroblogger az akciós makarónit a villájára, és a csaj csak azért nem sikoltozik, mert fuldoklik a sok habtól, amit a gép okád magából. :)

  A viccet félretéve, ezt remélem nem Kínában akarják gyártani.
 • Alexease
  #1
  Oldalaban a fogaskerek az hogyan mukodik?! :)