320
-
#39 ncore-on egy gyerek csinált feliratot, de meg nem tudom mondani, hol van hozzá a link. -
Quantumleap #38 Nem tudja valaki, mikorra várhatóak a feliratok? Esetleg alternatív felirat más oldalon?
Kíváncsian várom már. Eléggé felcsigáztak a dolgok, amiket írtok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Levágott fej, amit leszopatnak? Mik vannak ebben? -
#37 Nehezen indult az első rész, de a második az nagyon ütött jó lesz ez a sorozat :D -
#36 ahh az 1 rész vége:D:D -
#35 Igen az, nem tudom, valahogy mindig feszültség tölt el ha "AZ a csávó" szerepel.... :D -
ldavid #34 hol? abból nem rémlik ilyesmi
ja, sejtem mire gondolsz. a ropi... de azt nem mutatják
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.11. 13:40:18 -
#33 Az még semmi, a második részben is van egy kemény jelenet :D -
MrHyde #32 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ráadásul szájba is kúrták a levágott fejet :D :D :D -
Borg #31 Ja, nem volt ez rossz. Csak jó se. -
ldavid #30 nem volt ez rossz.
itt már az első részben volt levágott fej, a BB-ben meg meddig kellett rá várni? :D
amúgy érdekes hogy minden rész címe "o"-ra végződik
Utoljára szerkesztette: ldavid, 2015.02.10. 23:52:25 -
#29 Időközben mások bevállalták a fordítást. -
#28 Most nézem a második részben már szerepel Michael Mando, akit a Far Cry 3 Vaas-aként ismerhettek :) Ott félelmeteset alakított, remélem itt is hozza majd azt a színvonalat. -
#27 Úgy tudom még tavaly berendelték a 2. évadot annyira tetszett a fejeseknek. De biztos nem az a baja, hogy béna az angol szlengekhez... Emlékeim szerint a BB-ben is siralmasan fordították az ilyet. Na mind1, annyi baj legyen. -
#26 Nekem eddig tetszik a sorozat, Saul-t amúgy is bírom, vagyis Jimmy-t... :D
Mellesleg tényleg nem egyszerű a sorozat nyelvezete, pár szót fordítanom kellett közben :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.10. 12:38:20 -
#25 lol, 10 perc alapján nem jön be neki. istenem:D az mindegy amúgy, hogy csak jókat olvasni a sorozatról.. -
Borg #24 Sajnos igazat kell adjak nekik. Gyengén kezdett. Bár ugye a BB is relatíve gyengén kezdett anno. -
#23 J1GG4 írta ki pár perce a facebook oldalára:
"#BetterCallSaul: Jsubs-szal úgy döntöttünk, mégsem vállaljuk a fordítást, mivel elég nehéz szövege van, ráadásul nekem a trailer és az első 10 perc alapján nem igazán jött be. Annyira nem, hogy fordítani akarjam. Bocs azoknak, akik tőlünk várták. Amint talál fordítót, kiírom."
még egyenlőre fordítókra vár a sorozat -
RED BULL F #22 Esetleg valaki nem tudja, ki(k) terveznek feliratot készíteni a sorozathoz? Addig nem kezdeném el nézni, pedig nagyon jókat csiripelnek róla :) -
Quantumleap #21 Csak Breaking Bad folytatásba ne menjen át a dolog (mégha Saul túlélte is)! Nagyon nem szeretném, ha infót adnának arról, hogy mi történt Jesse-vel a sztori után. Nekem így jó, hogy nyitva hagyták, és rá lett bízva a fantáziánkra.
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2015.01.13. 07:10:03 -
xido #20 megnyomhatják úgy is,hogy találkozásaik után/közben mit csinál..de azt meg archív bevágásokkal is el lehetne intézni :)
vagy kitalálnak úgymond kibővített jeleneteket,mondván,hogy a BB-ben csak a lényeget mutatták a kapcsolatukból,de még történhetett bármi más is,több is :) -
Quantumleap #19 Na, ez már rossz előjel. Ha egyszer előzmény sorozatot akartak, ahhoz kellene tartaniuk magukat. Vagy talán majd Hobbit-módra megy a cselekmény, és Saul naplót vezet a BB sztori idejében? -
#18 nem lenne az, mivel ugrálni fog az időben a sorozat állítólag. tehát feltűnhetnek rendesen, tuti lesz fognak majd szerepelni. -
Quantumleap #17 Eleve, ha benne lesznek valamikor, csak minimális cameo szerepük lehet. Máskülönben logikai bukfenc lenne. -
ldavid #16 ez meg mai junkie-ról
"Bryan Cranston és Aaron Paul nem fog szerepelni a Better Call Saul 1. évadjában. És míg a Breaking Bad kézikamerával készült, addig ez a sorozat normállal, leszúrttal."
ha benne lennének, nem tartana sokáig az egész sorozat -
#15 link -
#14 Itt a trailer:
-
ldavid #13 első két rész február 8 és 9-én jön -
ldavid #12 legyen itt is
Az első hivatalos képek a Better Call Saul-ból -
#11 Ohh pedig már örültem hogy ősszel nézhetem.. Gilligan-es hírnek viszont örülök. -
ldavid #10 +ez is
"Az AMC berendelte a Better Call Saul 2. évadját – a 10 részes S1 után ez már 13 rész lesz. Rossz hír, hogy nem novemberben fog startolni a sorozat, hanem 2015. elején. Jó hír, hogy a The Walking Dead után megy majd. Még jobb hír, hogy Vince Gilligan társ-showrunner lesz Peter Gould mellett (nem ez volt a terv – vajon mi győzhette meg őt?)." -
#9 első forgatási kép
2. évad is be van rendelve már! -
#8 Elvileg Aaron Paul is benne lesz a sorozatban. -
ldavid #7 "Jonathan Banks (Mike Ehrmantraut) állandó szereplő lesz a Breaking Bad spinoffjában, a Better Caul Saul-ban." -
geo91 #6 ez sem lenne rossz :D
-
#5 +fav
nagyon várós!
remélem huell benne lesz:D szegény még mindig a menedékházban várakozik:D -
#4 Fav.
Meglátjuk, milyen lesz. Nagyon durva poénokat és még durvább, hihetetlen állatságokat remélek. A faszányos karakterek mellé, persze. -
ldavid #3 ezek is jók :D
-
#2 na :D kíváncsian várom +fav -
ldavid #1 Az AMC novemberben indítja a Breaking Bad spinoffját, ami az abban történtekhez képest előzmény sorozat lesz, Saul Goodman (Bob Odenkirk) ügyvéddel a középpontban.
A pilotot Vince Gilligan (a Breaking Bad készítője) rendezi, és a BB szereplői is feltűnnek majd kisebb-nagyobb szerepekben.