Dinoszauruszok - A Föld urai
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mibõl gondolod, hogy ha téged átvertek, akkor mást is? Nem hiszem, hogy bárkit is átvertek. Ez egy kisgyerekeknek készült mese. Õk biztosan imádták. Te meg fortyogsz.
Cukik a dínók! Hát akkor neked való, a te szintednek... De számomra például pont ezért volt érdekes a dokusorozat, mert már az elején belecsaptak a lecsóba, és komolyan vették! Az elsõ részben mindjárt a postosuccus döglõdése például olyannyira feldobta azt a részt, hogy többször is megnéztem, mint egy nagyjátékfilmet, annyira hatásos volt, annyira átjött a vadvilág rideg valósága! Azt a dokumentum sorozatot kellett volna komoly filmbe átültetni, mondjuk a legújabb információkkal felspécizve, nem pedig ezt a nyálas nyalizást erõltetni mindenáron. Cuki dínók? Jól átvertek egy csomó embert ezzel a szarral.
Jogos a kritika, itt a forgalmazók voltak a kontárok. A filmet úgy harangozták be, mint egy komolyabb, félig-meddig természetfilmszerû grandiózus alkotást, amiben olyan valósnak láthatjuk majd a dinók korát, mint még soha. Aztán egy-két hónappal a kiadás elõtt lebutították, próbáltak animációs komédiát csinálni belõle, és gyakorlatilag az ígérteknek a teljes ellenkezõje került végül vászonra -- kivéve a látványvilágot, azzal nincs baj.
Az, hogy egy nagy jelentõségû, máig népszerû és tényleg minden korosztálynak való (ál)dokumentumfilm után nevezték el, csak még tovább rontja a filmet. Volt egy eleve meglévõ rajongótáboruk, és õket is sikeresen elidegenítették.
A viszont már nem igaz, hogy az eredeti sorozat ennél jobban nézett volna ki. Nemrég néztem újra, ma már igencsak röhejesen hatnak az effektjei.
Az, hogy egy nagy jelentõségû, máig népszerû és tényleg minden korosztálynak való (ál)dokumentumfilm után nevezték el, csak még tovább rontja a filmet. Volt egy eleve meglévõ rajongótáboruk, és õket is sikeresen elidegenítették.
A viszont már nem igaz, hogy az eredeti sorozat ennél jobban nézett volna ki. Nemrég néztem újra, ma már igencsak röhejesen hatnak az effektjei.
Micsoda hangzatos, hozzáértõ, filmesztéta véleményeket olvashattunk sok kontár embertõl! Tök édes mozi, cukik a dínók és úgy ahogy van jó. Nagyon jó mese!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az ég meg kék. Mint ahogy a romantikus filmre az ember a párjával ül be. Az egyéb filmekre, meg a haverokkal. A különbség annyi, hogy a gyerek egy szülõt visz, aki barátokkal megy, az pedig akár 3-4-et is vihet.
Azt mondod, hogy akkor ezért lett orbitális bukás ez a film?
Azt mondod, hogy akkor ezért lett orbitális bukás ez a film?
Nos. Ki nézi meg a "dínós" filmet? A gyerekek. Egy 9-10 éves gyerek már beülhet a haverjával is. Nade az 5-7 éves csak szülõi felügyelettel. Õ is venne jegyet. De akkor most anyával vagy apával ülön be a kis fajzat? Hát na ná, hogy mindkettõvel. Az 3db 3D-s jegy+ kukorica meg kepiájszfrúit mindenkinek. Egy filmre egy ember pedig nem fog egynél többször jegyet venni. Ugyhogy ki van ez találva.
---------------------------- :-/
Én arra számítottam, hogy majd a régi Dinoszauruszok a Föld urai sorozat alapján lesz egy egész estés film. Nem értem miért kellett ezt erõltetni. Annak a sorozatnak még a grafikája is szebb volt, mint ennek....
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Honnan tudod?? 😊😊😊
Persze, kritikának igaza van...kéne már egy realista felfogásban készített felnõttes Dino film...nem ilyen nyál..
Persze, kritikának igaza van...kéne már egy realista felfogásban készített felnõttes Dino film...nem ilyen nyál..
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
Ott baszták el, hogy a dinoszauruszok valójában nem is tudtak beszélni.