13
-
#13 Mar mint, meg tobbet fognak lopni masoktol ? -
csimmasz #12 Ép az előbb láttam a tetves tolvaj Samsung vízioit a mindenhova érintő kijelzőkről, engem meggyőzött, nagyon tetszetős és hasznos termékeket vetít előre.
Én pont az apple től vártam volna valami hasonlót.
Ezek a sárgák először csak másolnak, amint van lé beindul a fejlesztés és kiütik a régi mestereket
Voltak itt páran akik kizártnak tartották a nagykijelzős iPhone t, kíváncsi vagyok beáll e a sorba vagy még mindíg a kis kijelző az ász?
Az apple huszárok vajon majd viszik mint a cukrot vagy kitartanak a régi álláspontjuknál, hogy amit nem lehet egykézzel irányitani az szar?
-
Papichulo #11 Míg ázsiában kiatalálják, megtervezik, legyártják
Persze, elvegre a PRC a technologia innovacio apexe :) -
caius marius #10 Álmaidban... -
caius marius #9 +1 -
caius marius #8 Na íme láthatjuk egy igazi innovatív cég példáját.
Míg ázsiában kiatalálják, megtervezik, legyártják, addig a rohadtalma tervezi a trollkodást tovább. Hisz ez az igazi innováció ugye... -
Papichulo #7 Mi es mirol nem szol? -
#6 Mond, hogy ezt nem írtad komolyan... -
#5 Ez kurvára nem arról szól. -
#4 Miért? Eddig is úgy ment a dolog, hogy az apple innovált, a google meg lemásolta és végül a kínai gyártók (zte-huaweii) olcsón ideadták.
Ezután is így fog. -
Attilawap #3 idézet: "Nagy tervei vannak az Apple-nek 2014-re"
Remélem, hogy nem fognak sikerülni.
idézet: "ám a cég egyelőre peres vitáit folytatná újabb betiltásokkal. "
Hát igen, ez a cég máshoz nem ért, csak a pereskedéshez. Nemhogy valami értelmes dologra költenék el azt a pénzt. -
Papichulo #2 most már mindenféle formát, színt le lehet védetni.
Eddig is lehetett... Trade Dress -
#1 Jah, eléggé innovatívak voltak a szabadalmi jogban, pl. most már mindenféle formát, színt le lehet védetni.