13
  • Jakuza1
    Mar mint, meg tobbet fognak lopni masoktol ?
  • csimmasz
    Ép az előbb láttam a tetves tolvaj Samsung vízioit a mindenhova érintő kijelzőkről, engem meggyőzött, nagyon tetszetős és hasznos termékeket vetít előre.

Én pont az apple től vártam volna valami hasonlót.

Ezek a sárgák először csak másolnak, amint van lé beindul a fejlesztés és kiütik a régi mestereket

Voltak itt páran akik kizártnak tartották a nagykijelzős iPhone t, kíváncsi vagyok beáll e a sorba vagy még mindíg a kis kijelző az ász?
    Az apple huszárok vajon majd viszik mint a cukrot vagy kitartanak a régi álláspontjuknál, hogy amit nem lehet egykézzel irányitani az szar?
  • Papichulo
    Míg ázsiában kiatalálják, megtervezik, legyártják

Persze, elvegre a PRC a technologia innovacio apexe :)
  • caius marius
    Álmaidban...
  • caius marius
    +1
  • caius marius
    Na íme láthatjuk egy igazi innovatív cég példáját.
    Míg ázsiában kiatalálják, megtervezik, legyártják, addig a rohadtalma tervezi a trollkodást tovább. Hisz ez az igazi innováció ugye...
  • Papichulo
    Mi es mirol nem szol?
  • Narxis
    Mond, hogy ezt nem írtad komolyan...
  • Narxis
    Ez kurvára nem arról szól.
  • zola2000
    Miért? Eddig is úgy ment a dolog, hogy az apple innovált, a google meg lemásolta és végül a kínai gyártók (zte-huaweii) olcsón ideadták.
    Ezután is így fog.
  • Attilawap
    idézet: "Nagy tervei vannak az Apple-nek 2014-re"
    Remélem, hogy nem fognak sikerülni.
    idézet: "ám a cég egyelőre peres vitáit folytatná újabb betiltásokkal. "
    Hát igen, ez a cég máshoz nem ért, csak a pereskedéshez. Nemhogy valami értelmes dologra költenék el azt a pénzt.
  • Papichulo
    most már mindenféle formát, színt le lehet védetni.

Eddig is lehetett... Trade Dress
  • Narxis
    Jah, eléggé innovatívak voltak a szabadalmi jogban, pl. most már mindenféle formát, színt le lehet védetni.