Szintén: viszonylag névtelen gyártótól származó (Alcor) táblám van, 4.1el vettem meg, most 4.2.2 van rajta, de már ígérik hogy lesz 4.4, míg samsung táblára alig jön frissítés, gondolom a nagy gyártók szerint ha új oprendszer kell, akkor vedd meg az új gépet is tőlük.
amíg, HTC, Samsung, vagy Sony Ericsson telefonom volt, örültem ha kaptam rá 1-2 frissítést.
amíóta "made in China" telefonom van, körülbelül 1-2 havonta dobnak ki új frissítést.
ugy hogy én ugy gondolom hogy a gyártóknak is nagy szerepük van a frissítésekben...
IhiXO#2
Egyetértek, ha nem kínlódnának a saját szoftverükkel, hónapokkal előbb meglehetne az update. Főleg, hogy a gyártók launcherei és szoftverei nagyrészt használhatatlanok, de mindenképp letölthető jobb is (na jó, itt is akad minimális kivétel). Ugyanakkor ez semmit nem változtatna azon, hogy hány frissítést kap egy adott telefon.
Cyanogenmod. Ja,úgy megsajnáltam most a "nagy" gyártókat. Egy kis csapat meg megoldja szinte lazán a kérdést. Nincs szükség a gyártós saját marhaságaira,akinek kell majd önként telepíti azokat,a többiek meg élvezik a stock android által nyújtotta sebességet és az új funkciókat.