44
Minden ami Tower Defense!
  • cherubim06
    Ezt ajánlom a lustáknak, évekre nyúlik a "játékmenet", alig kell hozzányúlni. De ha meg belemélyedsz akkor egészen bonyolult is lehet.
  • bld
    Realm Defense-el játszik valaki?

Hasonlóan színvonalas TD-t keresnék adroidra és PC-re
    Utoljára szerkesztette: bld, 2019.11.01. 07:10:23
  • SzirmosSzisza
    Kingdom Rush 4 dolcsi így csomagban.
  • Luskan
    *bele a
  • Luskan
    Mostanában ezt tolom a telómon. Kicsit tágabban értelmezve fér csak bela tower defensebe. :) Battle Towers
  • ToCsEk
    hm nem is tudtam hogy ez játszható neten megvétel nélkül :D
  • Lokker
    Elég jónak tűnik a 2. része.
  • Lumania
    Ha eddig senki nem említette meg, akkor nehogy kimaradjon.
    Fieldrunners 1 és 2.
  • Lokker
    a steames kingdom rush mennyivel tud többet mint ami armor games-en van kint? mert nekem ott dlc-vel együtt van meg
  • ToCsEk
    euro
  • ToCsEk
    nah fentvan kingdm rush steamen
    jan13.áig 6,74€
  • acsati
    A Plants vs Zombies 2 mikor jön PC-re, nem tud róla valaki valamit? :)
  • ToCsEk
    HOLY FUCK :D
    VÉGRE
    erre várok nyár óta :D
    mennyi is lesz?
  • SzirmosSzisza
    2 nap és jön Steamre :)
  • ToCsEk
    úúú imdáom td-ket :D
    green td, troopical tower wars meg még egy rakat war3as mod kurvajók :D
    kingom rush kurva jó végigtoltam csomószor :)
    most http://www.freewebarcade.com/game/cursed-treasure-2/ tolom hasonlít grafban rá nemrossz
  • Luskan
    Megtaláltam közben amit igazán kerestem. Facebook játék, Age of defenders a játék neve. Multiplayer tower defense egymás ellen. 1-1 ellen és csapat csapat ellen is van benne.
  • bld
    Elf Defense

Profi, letisztult design és kezelőfelület
    van IOS és Android verzió is
  • Skill
    volt valami olyan td, ahol neked kellet lövöldözni . armored gamesnál láttam pár éve.
    balról jobbra jöttek a szörnyek . jobb oldalt a várat kellet védeni 4 egységgel. egyiket te irányítod . lehet fegyvereket venni nekik. elég nehéz volt.
    esetleg valaki tudja mi a neve?
  • Luskan
    Szerettem volna kipróbálni a Kingdrom rush-t, de nem sikerül elindítani. Chrome áruházból telepítettefel a böngészőmben. Rámegyek hogy start/new game és semmi nem történik. Mit csinálok rosszul?

A defense technica-t feltettem a telómra. Elég jól adja, tetszik.
  • nearo
    Amikkel még szoktam néha állatkodni ha nagyon unatkozok:
    Back2back - nem egy bonyolult játék, nem is túl hosszú, ha az ember nem akar mindent kifejleszteni (talán nem is az a klasszikus TD), de valahogy mindig előkerül úgy félévente egy végigjátszásra. Négy égtáj irányából jöhetnek az ellenfelek és nem szabad beengedni őket középre, különben robbannak, akár meg is ölhetik az embereinket.
    Xeno defense - szintén nem nehéz, szintén egy másik típusú TD (neked kell célozni), és szintén nem túl hosszú. Ez már tényleg messze áll szerintem attól a TD-től, amire a topicnyitó gondolt, de hátha. Fejleszteni kell, aprítani az ellent, meg azért közepe felé jön olyan torony, ami lő magától.
    Xeno tactic - megint egy másik típusú TD, nincs kijelölt útvonal, gyakorlatilag a tornyokkal kell összerakni egy labirintust, ha jót akar az ember... kis előretervezést igényel, aztán amikor azt hisszük, hogy minden fasza, akkor jön a meglepi :)
  • nearo
    Hát ha nem is pont tegnap, de valamikor mostanában... gameize-re kb két hete került fel, azóta naponta egy-két pályát lenyomok. Ha elakadok valahol, akkor jegelem kicsit, aztán pár nap múlva szinte azonnal sikerül. Nem egyszerű veteranon... minden pályát három csillagra challenge-ekkel együtt :)
  • Fbn Lx
    ez speciel gecire tetszik, kár hogy csak iHokira van
  • Fbn Lx
    ja azt játszottam régen egy rövid ideig, de engem nem kötött le valamért
    ahogy az orcs must die sem, jobban szeretem a klasszikus felülnézetes témát
  • MerlinW
    Ezért jó a Dungeon Defenders:) Tower defense alapokra rápakoltak egy Diablo mélységű loot és fejlődési rendszert, mindezt csapat alapú 3D-s hack&slash/shooter kivitelezésben:)
  • Fbn Lx
    az a baj, hogy ezek számomra főleg addig érdekesek, amíg kinyitom az összes toronyszintet és letesztelem, hogy melyik mit tud és mire jó
    ja és csak a fantazit kedvelem
  • Fbn Lx
    kingdom rushnak pont tegnap jött ki a folytatása, örültem is rendesen, a frontiers
    már a végén vagyok, csak most csillagokat kéne farmolnom mert itt már nem megy
  • nearo
    bloons tower defense... majmokkal kell lufikat lőni, a tornyok teljesen szabadon pakolhatók - kb az útra meg egymásra nem lehet csak rakni őket
    asszem öt része van eddig, link az ötödikhez
  • Botond #17
    iBomber pacific!
  • mikike
    én ezt szerettem:
    Crystallight Defense

Az benne a jó, hogy:
    1. Nem kell mozgatni a képernyőt, és...
    2. Olcsó, gyenge Androidos telón is megy, ami ritkaság :(
  • Luskan
    Tetszik ez a TD is!
    Javítom a Toy soldiers linket:

• Luskan
    Jó a hangulata. Még Én is csak az elején tartok, de már látom, hogy nem egy rövid játék sokféle variációval.
  • darkling
    Defense Technica (nagyon hajaz a Defense Grid-re)

Illetve Sanctum 1-2, Orcs Must Die 1-2 is jó, ezek ugye FPS/TPS TD-k.
  • Lokker
    Ez a Castle TD elég jónak tűnik, majd ránézek. Kösz a tippet.
  • Luskan
    Köszi a tippeket! Én Castle TD-t tolom most a telómon

Plusz a Toy Soldiers-szel szemzgetek. Ebben irányíthatod a tornyokat belső nézetből és a grafikája is elég szép:

• acsati
    Én ezt vittem végig nemrégiben. Elvoltam vele.

• Caliph
  • Lokker
    Kingdom Rush Frontiers
  • Masakari
    Én őt tolom telefonon

csak 10 lvl,de nem egyszerű
  • G_ArchAngel #6
  • SzirmosSzisza
    Kingdom Rusht végignyomtam még böngészőben, meg Androidon is eljutottam egy darabig. Mostanában Orcs Must Die 2-vel szoktam néha.