Minden ami Tower Defense!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hasonlóan színvonalas TD-t keresnék adroidra és PC-re
Utoljára szerkesztette: bld, 2019.11.01. 07:10:23
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Fieldrunners 1 és 2.
jan13.áig 6,74€
VÉGRE
erre várok nyár óta :D
mennyi is lesz?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
green td, troopical tower wars meg még egy rakat war3as mod kurvajók :D
kingom rush kurva jó végigtoltam csomószor :)
most http://www.freewebarcade.com/game/cursed-treasure-2/ tolom hasonlít grafban rá nemrossz
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
balról jobbra jöttek a szörnyek . jobb oldalt a várat kellet védeni 4 egységgel. egyiket te irányítod . lehet fegyvereket venni nekik. elég nehéz volt.
esetleg valaki tudja mi a neve?
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
A defense technica-t feltettem a telómra. Elég jól adja, tetszik.
Back2back - nem egy bonyolult játék, nem is túl hosszú, ha az ember nem akar mindent kifejleszteni (talán nem is az a klasszikus TD), de valahogy mindig elõkerül úgy félévente egy végigjátszásra. Négy égtáj irányából jöhetnek az ellenfelek és nem szabad beengedni õket középre, különben robbannak, akár meg is ölhetik az embereinket.
Xeno defense - szintén nem nehéz, szintén egy másik típusú TD (neked kell célozni), és szintén nem túl hosszú. Ez már tényleg messze áll szerintem attól a TD-tõl, amire a topicnyitó gondolt, de hátha. Fejleszteni kell, aprítani az ellent, meg azért közepe felé jön olyan torony, ami lõ magától.
Xeno tactic - megint egy másik típusú TD, nincs kijelölt útvonal, gyakorlatilag a tornyokkal kell összerakni egy labirintust, ha jót akar az ember... kis elõretervezést igényel, aztán amikor azt hisszük, hogy minden fasza, akkor jön a meglepi :)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ahogy az orcs must die sem, jobban szeretem a klasszikus felülnézetes témát
[merlinw.org]
ja és csak a fantazit kedvelem
már a végén vagyok, csak most csillagokat kéne farmolnom mert itt már nem megy
asszem öt része van eddig, link az ötödikhez
Crystallight Defense
Az benne a jó, hogy:
1. Nem kell mozgatni a képernyõt, és...
2. Olcsó, gyenge Androidos telón is megy, ami ritkaság :(
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Javítom a Toy soldiers linket:
Illetve Sanctum 1-2, Orcs Must Die 1-2 is jó, ezek ugye FPS/TPS TD-k.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Plusz a Toy Soldiers-szel szemzgetek. Ebben irányíthatod a tornyokat belsõ nézetbõl és a grafikája is elég szép:
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
csak 10 lvl,de nem egyszerû
http://gaborszantai.co.uk/