21
-
aru #21 Visszasírja az ember azokat az időket amikor az sg még nem prohardver kft volt. Ahova ezek beteszik lábukat ott csak szar terem! -
alien47 #20 "Fel kéne már fogni, hogy ez egy csak PC-s játékokkal foglalkozó oldal" attól még a címet kiválaszthatná rendesebben a cikk írója.
Pl: "2013-as visszatekintés az év PC -S játékaira " és akkor nincs mibe belekötni. Így viszont a cím megtévesztő és jogos a felháborodás, hogy ez-az kimaradt!
-
alien47 #19 És hol marad a felsorolásból a GTA 5? Vagy az nem 2013 ban jelent meg?
-
#18 Annyira hatalmas a felhozatal hogy melyik is volt az évben a 3D RPGk ből a legjobb ?
Ja hogy az nem volt ??? :) hát ez aztán csodálatos év...
Amerikaik lövöldözős pufi fiúkáknak...
Amúgy PC-n nagy nulla -
aru #17 Emberek mit vártok egy prohardver kft.-től? Szar kft szar dizájn! -
Yagami #16 Jézusom, és tényleg még válasz-opció sincs. A fehér kiégeti a szemet? Az még hagyján, de hogy a kommentszekciót aki kitalálta, hogy így nézzen ki, mintha egybe lenne ömlesztve mindenki hozzászólása; kik ezek (SG)? Se írni nem tudnak, se ízlésük nincs. Nekem meg már másodszorra kellett bejelentkeznem ebben a hónapban ebbe a "fórum"ba, hogy óbégassak egy sort. Szégyen-gyalázat :) -
Evoluti0N #15 Engem az zavar a legjobban, hogy nincs "Válasz" opció a hozzászólásoknál, valamint az emberek profilját se lehet megnyitni. Egyedüli pozitív, hogy a pluszozás/mínuszozás eltűnt. Kellett az a francnak. -
Zymkasithlord #14 Hát abban én is egyezem veled,hogy ritka f_s lett ez a kinézet. Remélhetőleg nem adtak ki pénzt ezért. Legalább lenne valami kinézet beállítás,mert ez a sok fehér kiégeti az ember szemét. -
#13 Szerintem a Grid 2 pont olyan s*ar, mint az SG új dizájnja... -
Szabi DEMON #12 Fel kéne már fogni, hogy ez egy csak PC-s játékokkal foglalkozó oldal, egészen ritkán van konzolos cikk. Rendszeresen hangoztatják, hogy a profil a PC színtér és nem fognak konzollal foglalkozni. A Mortal Kombat, az Injustice, hogy csak két példát említsek, mind akkor volt tesztelve amikor PC-re jelent meg. -
Derivel #11 Az egy dolog, hogy a konzolos címek kimaradtak (nekem mindegy, mert pc-s vagyok), de még így is hiányolom a listából az Arma 3-at. -
Evoluti0N #10 Csak nekem nem világos, hogy miért ignorálják ennyire a konzolos játékokat az SG-s cikkekben? Hihetetlenül nevetséges a dolog, hogy legnagyobb játékostáborral rendelkező platformokat úgy veszi rendszeresen a cikkíró, mintha nem is léteznének. Ez (többek között) egy játékokkal foglalkozó weboldal, akkor foglalkozzunk már minden platform játékaival. Erről a listáról is lemaradt emiatt az idei év egyik legjobb címe a The Last of Us. -
Cat #9 Mivel nincs PC-re, ez nem meglepő. -
vision5 #8 Csoda hogy a GTA5 például kimaradt... :) -
Etinger #7 Narxis - gondolom PC-s év játékai, amúgy a komolytalan az pont GTA V, aztán ezt mindenki értelmezze úgy ahogy szeretné :) -
Ender Wiggin #6 Az alábbi olvashatatlan szöveg az IE 64 bites verziója alatt született. Mert a Firefox annak ellenére, hogy be voltam jelentkezve, azt írta, hogy nem...
Szóva még egyszer:
"az Uncharted egyik trónkövetelőjét látták benne."
Remek, örülnöm kéne, hogy egy másik játék klónját adták el Tomb Raiderként, úgy, hogy a franchise minden eleme, beleértve a főszerelpőt is, a kukába került? És a GRiD sosem volt szimulátor.
Kedves SG, elég lett volna az írógárdát lecserélni. Az új oldal nagyon szar. -
#4 GTA V nélkül ez a lista komolytalan kedves Tibor... -
Lord Mortanius #3 PS3-on talán az idei év volt a legjobb a generációban: GTA V, The Last of Us, BioShock Infinite, Metro: Last Light, Dead Space 3, God of War: Ascension, AC 4: Black Flag... -
#2 És hol marad a Last of Us, és a GTA V - szerintem az év legjobb játékairól van szó, és pont ezek maradtak ki a listából. Értem én, hogy mindkét cím konzol-exkluzív, de azért mégis... -
#1 Talán a lövöldözős hentelős játékokat kedvelők örültek ennek az évnek, de a szofisztikáltabb játékok kedvelőinek ez egy nagyon fos év volt.... :(